Horeca

Alege cele mai bune pahare long drink pentru clientii tai

De Doinita Stanciu la 28-02-2023

Perfecte pentru apa, sucuri, diferite cocktail-uri si multe altele, paharele long drink sunt nelipsite din orice casa si restaurant. Pur si simplu, nu se poate fara ele. Realizate dupa tehnici de ultima generatie, paharele reprezinta acum, nu numai obiecte practice, ci si surse care aduc bucurie si implinire momentului tau.

Ti-am pregatit mai jos o lista cu 6 pahare log drink care te vor incanta. 

set-6-pahare-long-drink-bormioli-america-20s-lilac-rose-400-ml

Set 6 pahare long drink Bormioli America '20s Lilac Rose 400 ml

Set 6 pahare long drink Bormioli America '20s Lilac Rose 400 ml este dedicat segmentului HoReCa, fiind ideal pentru prezentarea spectaculoasa a cocktailurilor si bauturilor, atat in baruri, restaurante, terase, dar si acasa. Paharele Bormioli America '20s Lilac Rose sunt realizate din sticla de cea mai buna calitate, de culoare roz, groasa si rezistenta si au o capacitate generoasa de 400 ml. Paharele se remarca prin stilul original si elegant si sunt realizate in concordanta cu ultimele tendinte de design si tehnologie, prezentand diverse insertii ce accentueaza culorile vibrante ale cocktailurilor si bauturilor. Un set perfect care va adauga un plus de rafinament momentelor tale. Il poti comanda de aici.

set-6-pahare-cooler-bormioli-stone-490-ml

Set 6 Pahare Cooler Bormioli Stone 490 ml 

Linia de pahare Stone de la Bormioli detine un aspect deosebit, inconfundabil. Aceasta colectie este o reinterpretare contemporana a modelelor de la inceputul anilor 1900. Paharele Stone ies in evidenta prin decorarea sofisticata a sticlei transparente, cu fatete de diferite dimensiuni, astfel incat fiecare detaliu este conceput pentru a infrumuseta cu o nota vintage fiecare bautura servita.
Paharele sunt ideale pentru a servi cocktail-uri alcoolice si non-alcoolice. In plus, acestea se bucura de rezistenta indelungata, dar si de un design pe care-l vei indragi. Pana la urma, este foarte important sa ne infrumusetam viata, chiar si prin lucruri mici, nu-i asa? Comanda setul de pahare Cooler Bormioli Stone de aici

set-6-pahare-long-drink-bormioli-wind-490-ml

Set 6 pahare long drink Bormioli Wind 490 ml

Paharele long drink de la Bormioli Wind se remarca printr-un design elegant, care are puterea de a pune orice bautura intr-o lumina cu adevarat spectaculoasa. Originalitatea designului ajuta la evidentierea cocktailurilor si bauturilor de tip long drink, pentru care se foloseste gheata zdrobita. Acestea sunt realizate dintr-un material de foarte buna calitate, rezistent impotriva zgarieturilor, fiind usor de curatat si de intretinut. Comanda setul de pahare Bormioli Wind de aici.

set-6-pahare-long-drink-bormioli-america-20s-400-ml-1

Setul 6 pahare long drink Bormioli America '20s 400 ml 

Paharele Bormioli America '20s sunt definite de rezistenta, design si capacitate generoasa. Au un aspect placut, atemporal care pune in valoare orice bautura. Paharele sunt realizate din sticla de inalta calitate, rezistenta la socuri si diferente de temperatura. Acestea sunt ideale pentru o multime de bauturi, versatilitatea fiind o calitate care le recomanda. Comanda setul de 6 pahare long drink Bormioli America de aici

pahar-long-drink-libbey-flashback-470-ml-1

Pahar long drink Libbey Flashback 470 ml

Investeste in pahare de foarte buna calitate care sa garanteze o utilizare indelungata si rezistenta in manipulare. Un astfel de pahar este cel de la Libbey Flashback, care nu numai ca este foarte rezistent, dar arata si foarte bine. Designul sau este elegant, atemporal, reusind sa puna cu gratie in valoare orice bautura. Liniile de design sunt clare, bine definite, iar fundul paharului defineste robustete si rezistenta. Un pahar de calitate pe care te poti baza. Comanda-l de aici.

pahar-libbey-tiki-split-470-ml-1

Pahar Libbey Tiki Split 470 ml

Cu un design spectaculos care atrage zambete, acest pahar este o bucurie in orice bucatarie. Fie ca ne referim la bucataria de acasa sau la cea din restaurante, terase si asa mai departe. Paharul Libbey Tiki Split este ideal pentru prezentarea cocktailurilor, dar si pentru bauturile tropicale pe baza de rom si nu numai. Paharul Tiki are un design unic care il face sa nu fie trecut repede cu vederea. Acesta este realizat din sticla transparenta, groasa si rezistenta si are capacitatea de 470 ml. Paharul Tiki accentueaza culorile vibrante si aromele delicioase ale sucurilor de fructe proaspete, dar si a bauturilor alcoolice, precum cocktailurile celebre Mai Tai, Piña Colada sau Blue Hawaii. Comanda-l de aici.

Nu uita! Pentru intrebari referitoare la produsele mai sus prezentate ne gasesti atat in showroomul Yalco din Soseaua Pipera nr. 48, cat si la telefon/ e-mail in sectiunea Contact.