Horeca

Alege carafe de calitate si ofera experiente desavarsite

De Doinita Stanciu la 04-04-2023

Carafele sunt recipiente elegante care transforma servirea bauturilor in momente speciale.

Pe langa aspectul deosebit, materialele de calitate sunt menite sa adauge plus valoare si sa pastreze aromele si proprietatile bauturilor servite. Asadar, carafele nu reprezinta un capriciu, reprezinta o necesitate pentru a oferi tot ce este mai bun, de la o servire ireprosabila la bauturi diverse. 


carafa-bormioli-aurum-15-l-2

Carafa Bormioli Aurum 1.5 L

Carafa Bormioli Aurum 1.5 L este un produs exclusiv realizat manual din sticla de inalta calitate si are o capacitate de 1.5 L. Designul este elegant, punandu-se accent pe gratia si tehnica realizarii. Aceasta este usor de manevrat, de transportat si de utilizat, adaugand bucurie in orice servire. Carafa se bucura de rezistenta, prin urmare este ideala pentru utilizari repetate. 

Aurum este o colectie completa, care pe langa toate tipurile de pahare necesare pentru a savura un pahar cu vin, sangria sau sampanie, ofera si o carafa eleganta, destinata prezentarii si servirii bauturilor in locatii HoReCa, precum hoteluri, restaurante, baruri, terase, wine baruri sau pub-uri. Comanda carafa de la Bormioli de aici

carafa-sticla-bormioli-america-20s-790-ml-1

Carafa sticla Bormioli America '20s 790 ml

Carafa sticla Bormioli America '20s 790 ml este potrivita atat pentru mixarea cocktail-urilor si bauturilor de catre barmani, cat si pentru prezentarea si servirea limonadei sau bauturilor alcoolice in baruri, restaurante, sau terase, dar si acasa. Carafa sticla Bormioli America '20s 790 ml are o capacitate de 790 ml, este fabricata din sticla transparenta si rezistenta si prezinta durabilitate superioara. Carafa se remarca prin stilul vintage original si elegant si este realizata in concordanta cu ultimele tendinte de design si tehnologie, prezentand diverse insertii ce accentueaza culorile vibrante ale cocktailurilor si bauturilor.

Colectia America '20s este inspirata de anii 1920 si imbina glamourul barurilor americane cu muzica jazz si tendinte moderne de bauturi alcoolice si cocktailuri, amintindu-ne de atmosfera unica fara precedent, oferind eleganta oricarui tip de bauturi. Comanda aceasta carafe de aici

carafa-din-sticla-bormioli-officina-1825-1000-ml-1

Carafa din sticla Bormioli Officina 1825 1000 ml

Carafa din sticla Bormioli Officina 1825 1000 ml cu aspect retro, inspirat din stilului industrial vintage este realizata din sticla transparenta, rezistenta. Aceasta are o capacitatea de 1000 ml si este caracterizata de baza rotunjita si gatul ingust, dotat cu o linie ce faciliteaza servirea bauturilor preferate.

Produsul este ideal pentru pastrarea si servirea apei, limonadelor, vinurilor sau cocktail-urilor cu o nota de originalitate. Comanda aceasta carafa de la Bormioli de aici.

carafa-din-sticla-bormioli-misura-1-l-2

Carafa din sticla Bormioli Misura 1 L

Carafa din sticla Bormioli Misura este ideala pentru realizarea unei atmosfere deosebite. Datorita designului sau atractiv, a elementelor scoase in relief, dar si capacitatii sale generoase, acest produs va aduce incantare ori de care ori va fi folosit.

Carafa este realizata din sticla rezistenta la zgarieturi, la socuri usoare sau la diferente de temperatura. Bauturile vor fi usor de servit datorita modului de realizare care nu permite acestora sa se prelinga. Un produs indispensabil pe care trebuie sa-l ai. Comanda-l de aici

carafa-din-sticla-bormioli-officina-1825-500-ml-1

Carafa din sticla Bormioli Officina 1825 500 ml

Un produs care prezinta multa usurinta in utilizare. Datorita capacitatii sale de 500 ml, aceasta carafa este simplu de umplut, golit, transportat si manevrat. Materialul din care este realizata este de foarte buna calitate, ceea ce promite durabilitate si utilizare indelungata.

Carafa este perfecta atat pentru restaurante, baruri, terase, cat si pentru propriul camin. Comanda carafa de la Bormioli Officina de aici.

carafa-din-sticla-pasabahce-village-1-l-1

Carafa din sticla Pasabahce Village 1.26 L

Carafa din sticla Pasabahce Village 1.26 L este ideala pentru servirea vinului, dar si a limonadelor racoritoare in zilele toride de vara, oferind o nota de eleganta oricarei mese.

Carafa este realizata din sticla transparenta de inalta calitate, durabila si practica, destinata utilizarii intense din industria HoReCa. Aceasta nu absoarbe mirosurile si isi pastreaza aspectul initial dupa un timp indelungat de folosire intensa. Comanda carafa de la Pasabahce de aici

Nu uita! Pentru intrebari referitoare la produsele mai sus prezentate ne gasesti atat in showroomul Yalco din Soseaua Pipera nr. 48, cat si la telefon/ e-mail in sectiunea Contact.