Horeca

Acorda mancarii un gust deosebit prin intermediul tigailor de calitate

De Mihai Voicila la 09-11-2022

Vasele in care pregatesti mancarea spun totul intr-o bucatarie. Acestea sunt cele care asigura reusita, sau din contra, esecul unui preparat. Prin urmare, tigaile pe care le folosesti in restaurant trebuie sa fie de calitate superioara pentru a-ti asigura de fiecare data preparate extraordinare si gusturi depline.
Tigaia perfecta permite alimentelor sa-si evidentieze savoarea, fara a se lipi. De asemenea, temperatura degajata este uniforma, ceea ce asigura o gatire rapida si un gust proaspat.

Tigaia perfecta este cea care asigura preparate perfecte. Prin urmare, care sunt tigaile pe care ar trebui sa le ai in restaurant?
wok-profesional-inox-matfer-bourgeat-35-cm-5-l

Wok profesional inox Matfer Bourgeat 35 cm 5 L

Un wok generos, incapator, in care poti pregati o cantitate mare de alimente. Wok-ul nu lipeste, nu arde ingredientele si nici nu compromite gustul acestora. Este ideal pentru a pregati o multime de preparate, de la cele pe baza de legume, pana la cele cu diferite tipuri de carne. De asemenea, wok-ul este perfect pentru pregatirea mancarurilor sofisticate, prin urmare, gustul nu are cum sa fie altfel decat sublim. Produsul se curata foarte repede, este rezistent la utilizari indelungate si poate fi manevrat cu usurinta.

Wok-ul profesional de la Matfer Bourgeat reprezinta un real ajutor in orice bucatarie. Descopera caracteristicile sale aici.

tigaie-antiaderenta-aluminiu-pujadas-hercules-40-cm

Tigaia antiaderenta din aluminiu Pujadas Hercules 40 cm

Tigaia antiaderenta din aluminiu Pujadas Hercules este un produs de calitate superioara, dedicat bucatariilor profesionale ale industriei Horeca. Aceasta este ideala pentru a pregati in siguranta o gama variata de preparate alaturi de care iti vei impresiona oaspetii si clientii. Tigaia este realizata din aluminiu teflonat, prin urmare, alimentele nu se lipesc, iar curatarea acesteia este deosebit de usoara.

Alimentele se pregatesc extrem de repede datorita temperaturii uniforme, isi pastreaza aroma, culoarea si nutrientii, in consecinta, preparatele vor avea un gust deosebit, pe care clientii il vor aprecia si pentru care vor reveni de fiecare data cu pofta. Comanda tigatia antiaderenta din aluminiu de aici.

tigaie-din-aluminiu-fest-professional-chef
Tigaie din aluminiu Fest Professional Chef 22 cm

Prepara rapid si gustos mancarea cu ajutorul acestei tigai din aluminiu. Realizata din material teflonat de inalta calitate, mancarea nu se lipeste, nu se arde, iar gustul oferit va fi de fiecare data de 5 stele. Cu un maner lung care nu se incinge, aceasta tigaie este usor de manevrat atat in timpul gatitului, cat si la curatarea acesteia.

O tigaie de calitate pe care o poti folosi iun timp indelungat, cu o singura conditie, sa nu folosesti obiecte ascutite in interior, care ar putea compromite eficienta acesteia. Pentru alte detalii, click aici.

tigaie-grill-26-cm-lava-1

Tigaie grill Lava 26 cm

Gateste gustos si sanatos cu tigaia grill de la marca Lava. Un mod rapid si eficient de a realiza preparate delicioase, fara ulei sau grasime. Tigaia nu lipeste alimentele, prin urmare, tot ce trebuie sa faci este sa asezi legumele, carnea sau pestele in acesta si sa te bucuri de savoare si gust intens. Datorita materialului din care este realizata, tigaia se incalzeste mai greu, insa pastreaza mult timp temperatura si asigura o preparare uniforma chiar si a bucatilor mai groase de carne.

O tigaie rezistenta, robusta, care asigura utilizare dupa utilizare pentru un timp indelungat. Un produs economic si foarte util care isi merita locul in fiecare bucatarie. Pentru mai multe detalii, click aici.

tigaie-fonta-ovala-pentru-fajita-17-x-23-cm-lava-1

Tigaie fonta ovala pentru fajita Lava 17 x 23 cm

Pregateste rapid Fajita in aceasta tigaie speciala. Carnea de pui, ceapa, ardeiul gras si fulgii de chili se pregatesc foarte repede, iar gustul ramane proaspat si savuros. Tigaia este realizata din fonta, prin urmare, temperatura este uniforma ceea ce asigura o gatire ireprosabila a alimentelor.

Manerul este fabricat din acelasi material rezistent, ceea ce inseamna ca te vei bucura de un produs util, rezistent si deosebit de eficient. Aceasta tigaie vine insotita de un suport protector din lemn. Vezi mai multe detalii aici.

tigaie-grill-pentru-peste-35-x-24-cm-inductie-amt-gastroguss

Tigaie grill pentru peste 35 x 24 cm inductie - AMT Gastroguss

AMT Gastroguss - Cea mai buna tigaie din lume - conform VKD (cea mai mare asociatie de bucatari chef din Germania).Toate produsele AMT Gastroguss sunt fabricate din aluminiu turnat manual de catre mesteri priceputi. Printre avantajele aluminiului turnat manual se numara: timpul mai lung de intarire, ce previne stresul materialului, o turnare omogena si aparitia unui numar mai mic de pungi de aer in material decat in cazul turnarii mecanizate.

Aceasta tigaie este o investitie pentru restaurantul tau care iti va garanta rezultate pe masura. Realizata dupa tehnici sigure, din materiale de cea mai buna calitate, tigaia grill peste peste promite mancare deosebita si rezistenta indelungata in timp. Este usor de folosit, simplu de manevrat si de curatat si se poate utiliza pe orice tip de plita, inclusiv pe cele cu inductie. Pentru mai multe detalii despre aceasta tigaie, acceseaza acest link.

Nu uita! Pentru intrebari referitoare la produsele mai sus prezentate ne gasesti atat in showroomul Yalco din Soseaua Pipera nr. 48, cat si la telefon/ e-mail in sectiunea Contact.