Horeca

6 idei de cupe desert alaturi de care iti vei impresiona oaspetii!

De Mihai Voicila la 16-11-2022

Nu ne putem ridica de la masa daca nu am servit si un desert. Cumva, desertul incheie intr-un mod echilibrat orice masa aducand aportul necesar de bucurie. Iar daca acest desert este servit si intr-un mod sofisticat, atunci suntem satisfacuti.Pentru ca masa a fost completa.

In continuare, iti prezentam 6 cupe pentru desert pe care le poti folosi fie acasa, pentru a-ti impresiona oaspetii, fie la restaurant, pentru a-ti rasfata clientii.

cupa-desert-pasabahce-arctic-315-ml

Cupa desert Pasabahce Arctic 315 ml

Chiar si un desert simplu poate capata valente foarte elegante daca il prezinti corespunzator. Prin urmare, cupa desert Pasabahce Arctic va fi micul tau truc pentru mese reusite. Realizata dintr-un material de inalta calitate, cupa pentru desert Pasabahce emana eleganta si finete din orice unghi ai privi-o. Este ideala pentru servirea inghetatei, a fructelor cu frisca si chiar pentru tiramisu.

Lasa deoparte farfuriutele clasice pentru desert si incearca ceva nou care va fi apreciat. Modul in care vei servi aceste deseturi va fi bine primit de catre oaspeti, prin urmare, investeste in produse de calitate, care pot schimba intr-o clipa atat mesele, cat si impresiile. Cumpara cupele pentru desert Pasabahce Arctic de aici.

cupa-desert-verde-bormioli-graphica-280-ml

Cupa desert verde Bormioli Graphica 280 ml

Acorda-le deserturilor din meniu o noua infatisare cu ajutorul cupelor pentru desert de la Bormioli Graphica. Realizate din material fin si rezistent, aceste cupe elegante vor transforma deserturile in adevarate delicii. Pentru ca atunci cand gustul perfect intalneste modul de prezentare perfect, combinatia nu are cum sa fie altfel decat castigatoare. Cu un picior inalt si gros, aceste cupe emana gratie si atitudine, iar datorita culorii verzi acestea exprima prospetime si savoare.

Cupele de la Bormioli Graphica au un design atent realizat, cu linii robuste si impunatoare. Se remarca de asemenea, prin rezistenta si usurinta in manipulare. Impresioneaza-ti oaspetii si clientii cu deserturi fine servite in cupe deosebite si vei culege zambete si aprecieri. Le gasesti aici.

cupa-desert-sticla-bormioli-acapulco-300-ml-1

Cupa desert sticla Bormioli Acapulco 300 ml

Da o noua forma deserturilor clasice sau experimenteaza altele noi. Cupa pentru desert Bormioli Acapulco este ideala atat pentru deserturi sofisticate, cat si pentru cele preparate rapid cu ingrediente simple. Cu un design foarte atractiv si un mod de realizare ireprosabil, aceste cupe iti vor pune in evidenta deserturile intr-un mod foarte placut si elegant. Cu o capacitate de 300 ml, cupele de la Bormioli Acapulco sunt generoase si potrivite pentru o multime de preparate dulci care sa-ti incante oaspetii.

Cupele sunt durabile datorita materialului gros din care sunt realizate, usor de curatat si simplu de manevrat. Merita sa le ai! Comanda-le de aici.

cupa-desert-bormioli-diamond-360-ml

Cupa desert Bormioli Diamond 360 ml

O cupa pentru desert care te va cuceri din primul moment. Realizata dintr-un material de foarte buna calitate intr-un design de lux, desertul nu va mai fi la fel. Si nici experienta in sine nu va mai fi aceeasi. Pentru ca eleganta pe care o inglobeaza aceasta cupa va transforma momentul desertului, intr-unul de exceptie.

Cupele de la Bormioli Diamond se remarca prin finete, atentie la detalii si finisaj perfect. Sunt ideale atat pentru mesele festive in familie, cat si pentru a-ti impresiona clientii de la restaurant cu produse premium. Transforma momentele in adevarate experiente. Comanda cupele pentru desert Bormioli Diamond de aici.

cupa-sticla-desert-bormioli-gelato-280-ml-1

Cupa sticla desert Bormioli Gelato 280 ml

Serveste inghetata in cupele deosebite Bormioli Gelato si bucura-te de fiecare lingurita la intensitate maxima. Realizate dupa forma cornetelor clasice de inghetata, aceste cupe de la Bormioli Gelato fac ca experienta desertului sa fie si mai placuta decat era inainte.

Pur si simplu, datorita acestei cupe de inghetata atitudinea se schimba, modul in care astepti desertul se schimba si chiar si modul in care il savurezi inghetata se schimba. Pentru ca simpla inghetata se transforma intr-un desert luxos care merita savurat in tihna. Un moment care aduce placere. Despre asta este vorba. Despre gesturile mici care aduc mari bucurii.

Comanda cupele pentru desert Bormioli Gelato de aici.

set-2-cupe-desert-sticla-bormioli-gelato-spray-biscotto-280-ml

Set 2 cupe desert sticla Bormioli Gelato Spray Biscotto 280 ml

Setul perfect pentru a te racori in zilele calduroase de vara este chiar aici. Acesta contine 2 cupe pentru desert Bormioli Gelato care iti vor permite sa savurezi inghetata preferata altfel. Intr-un mod mai elegant, care sa te faca sa te simti tot timpul in vacanta.

Aceste cupe sunt realizate avand ca model cornetele clasice. Chiar si culoarea este inspirata de la acestea. Partea cu adevarat buna este ca nu trebuie sa mananci inghetata in graba si nici nu exista riscul ca aceasta sa curga pe tine. De acum, momentul desertului este un moment de placere in care nu trebuie sa te mai grabesti. Din contra, i-ati timpul necesar pentru un moment doar al tau.

Cupele pentru desert de la Bormioli Gelato sunt potrivite si pentru restaurante, daca vrei sa aduci atmosfera de pe plaja chiar la tine in restaurant. Fa-le o surpriza clientilor tai si serveste-le inghetata comandata in cupele speciale de la Bormioli. Le gasesti aici.

Nu uita! Pentru intrebari referitoare la produsele mai sus prezentate ne gasesti atat in showroomul Yalco din Soseaua Pipera nr. 48, cat si la telefon/ e-mail in sectiunea Contact.