Horeca

6 cupe desert care iti vor impresiona in aceasta vara clientii

De Doinita Stanciu la 07-03-2023

Zilele calde de vara vin cu energie, pofta de viata, dar si un chef crescut de distractie. Stiind aceste lucruri, investeste in produse care aduc zambete in randul clientilor, dar si dorinta de a reveni.

Prin urmare, am pregatit o lista cu 6 cupe pentru desert care vor contribui la cele mai frumoase momente ale verii. Inghetata va avea de acum un mod de prezentare elegant care nu va fi uitat usor. 

set-2-cupe-desert-sticla-bormioli-primavera-240-ml

Set 2 cupe desert sticla Bormioli Primavera 240 ml

Cupele desert de la Bormioli sunt definite de eleganta si multa grija la detalii. Forma lor gratioasa are rolul de a pune in valoare desertul preferat intr-un mod care sa aduca valoare momentului in sine. Cupele sunt realizate din sticla de inalta calitate care se pastreaza foarte bine in timp. Acest lucru inseamna ca nu se matuieste si nici nu se zgarie cu usurinta.

Cupele beneficiaza de un design foarte cochet, care implica picior gros si margini ondulate. Comanda acest set de AICI.

set-2-cupe-desert-sticla-bormioli-gelato-spray-biscotto-280-ml-1
Set 2 cupe desert sticla Bormioli Gelato Spray Biscotto 280 ml

Momentul preferat al oricarei mese? Desertul. Si pentru ca este atat de important, de ce sa nu-l ridici la rang de arta? Cu un gust perfect, dar si cu un mod de prezentare pe masura, desertul reprezinta acel moment care bucura, care inspira, care da energie. Pur si simplu, nu se poate fara el! Serveste-l, prin urmare, in cupe deosebite care sa creasca si mai mult increderea clientilor in serviciile oferite.

Cupele pentru desert Bormioli Gelato Spray au un design atractiv care imita cornetele clasice, atat la forma, cat si la culoare.

Ele, in schimb, sunt realizate din sticla de calitate, rezistenta la manipulare, mici socuri sau diferente de temperatura. Serveste inghetata intr-un mod placut si amplifica acest moment de bucurie. Comanda acest set de AICI.

cupa-desert-sticla-bormioli-fortuna-300-ml

Cupa desert sticla Bormioli Fortuna 300 ml

Inghetata preferata parca este mai buna atunci cand este servita intr-o cupa spectaculoasa, nu-i asa? Cu un design indraznet care duce gandul la vacanta si la mare, aceasta reprezinta o investitie sigura pe care nu o vrei regreta. Nici acum si nici mai tarziu. Cupa pentru desert de la Bormioli Fortuna este realizata din sticla premium, rezistenta si foarte usor de curatat.

Baza stabila, deschiderea generoasa si modul de realizare transforma aceasta cupa intr-un produs care va fi apreciat din prima clipa. Comanda aceasta cupa de AICI.

cupa-desert-pasabahce-arctic-315-ml-1

Cupa desert Pasabahce Arctic 315 ml

Cupa desert Pasabahce Arctic 315 ml este un articol potrivit pentru a servi inghetata sau desertul preferat intr-un mod simplu, dar elegant. Aceasta este realizata din sticla transparenta, de inalta calitate, care permite o utilizare indelungata si sigura. Cupa pentru desert este prevazuta cu un picior menit sa pastreze inghetata rece, departe de caldura mainilor, precum si cu o baza lata, stabila care nu permite rasturnarea atunci cand aceasta este plina. Cupa este compatibila cu masina de spalat, insa la fel de rapid se poate curate si manual. O poti comanda de AICI.

cupa-desert-bormioli-diamond-360-ml-1

Cupa desert Bormioli Diamond 360 ml 

Cupa pentru desert de la Bormioli Diamond este definita de claritate, taiatura, transparenta si forma, toate realizate ireprosabil. Desertul tau va arata minunat in aceasta cupa, prin urmare, daca vrei sa-ti surprinzi clientii nu numai prin gust, ci si prin prezentare si servire, aceasta cupa trebuie sa se regaseasca pe lista ta de cumparaturi. Comanda de AICI cupa Diamond de la Bormioli si inspira frumusete.

cupa-desert-roz-bormioli-ypsilon-spray-375-ml

Cupa desert roz Bormioli Ypsilon Spray 375 ml 

Daca esti in cautarea unei linii clasice pentru cupele de desert, cupele de la Bormioli Ypsilon Spray sunt produsele potrivite. Datorita versatilitatii, orice desert servit va arata extrem de bine. Pe langa rezistenta si usurinta in utilizare, cupele sunt compatibile cu masina de spalat vase, sunt stivuibile si foarte economice. Mizeaza pe produse de calitate, iar timpul iti va dovedi ca ai facut cea mai buna alegere. Comamda cupa de la Bormioli Ypsilon Spray de AICI.

Nu uita! Pentru intrebari referitoare la produsele mai sus prezentate ne gasesti atat in showroomul Yalco din Soseaua Pipera nr. 48, cat si la telefon/ e-mail in sectiunea Contact.