Casa si Gradina

Yalco si Interior Online te ajuta sa iti amenajezi casa si gradina

De Diana Popescu la 15-07-2019

Gradina casei arata impecabil datorita gazonului si florilor atent ingrijite, insa decorata cu mobilierul potrivit, aceasta poate deveni una dintre cele mai atractive zone ale casei tale. Asigura confortul prin umplerea spatiului in aer liber cu piese de mobilier si solutii de organizare si depozitare practice, atent selectate. Prin atingerea elementelor decorative cu un echilibru intre simplitate si eleganta, poti transforma gradina in locul ideal de relaxare, pastrand in acelasi timp frumusetea naturala.

Corfu_triple_set_anthracite_902_grey_1_1355x_6f62cea2-b4db-43f5-beef-53dac6520ebd

Divizia Casa si Gradina a magazinului Yalco iti ofera produse Keter de cea mai buna calitate, misiunea noastra fiind de a iti face casa si gradina mai frumoase.

Keter este unul dintre cei mai mari producatori de produse de gradina si uz casnic. Accentul este pus pe inovatie, astfel regasim o gama impresionanta de mobilier si solutii pentru depozitare si organizare. Fiecare produs Keter este proiectat pentru a imbina durabilitatea materialelor, designul atragator si functionalitatea de neegalat.

Yalco ofera o gama larga de posibilitati de selectare de mobilier si accesorii pentru gradina, in conformitate cu preferintele tale, dar si produse pentru aranjamentele de interior.

Produsele Keter ajuta la construirea stilului si al confortului pentru terasa si gradina ta. Se potrivesc oriunde organizarea spatiului este legata de crearea unui ambient plin de armonie, caldura, estetica, dar mai ales de confort, cu forme unice si ingenioase. Iti propunem solutii practice, aliniate cu trendurile actuale de amenajare a locuintelor, gradinilor, balcoanelor si teraselor.

blsets-salemo-balcony-set-graphite-coolgrey

Ne dorim ca produsele Keter sa fie puse in valoare pentru decorarea spatiului interior si exterior, astfel Yalco Romania colaboreaza cu arhitecti profesionisti de la Interior Online. Designerii Interior Online dau viata spatiilor caminului tau prin imbinarea caracteristicilor estetice si practice si prin utilizarea mobilierului si a decoratiunilor. Impreuna cu designerii de la Interior Online imbinam calitatea si functionalitatea produselor cu imaginatia si creativitatea si iti oferim solutii inovatoare pentru amenajarea casei tale.

product-images_a86805c6-4da0-44b3-b840-fccb7dc3df3a_Knit+Single+Seat+3 d46981afc7ab19c82da4024f71944342

Ghivecele sunt o idee excelenta pentru decorarea spatiilor interioare si exterioare. Desi multa vreme ghivecele mari au fost destinate plantelor in aer liber, acum le poti introduce in interiorul camerei, astfel incat plantele sa infrumuseteze fiecare spatiu si sa ii ofere o nota de culoare si prospetime.

17192300_RATTAN PLANTER S 23,6 L_3527_CMYK  17202754_CONIC PLANTER 56,5L_6510_CMYK

Ghivecele Keter reflecta stilul clasic sau modern si pun in valoare plantele decorative. Acestea sunt stabile si usor de curatat, realizate din materiale cu rezistenta ridicata la actiunea factorilor externi precum UV, umiditate sau temperaturi extreme. Ghivecele sunt realizate din materiale calitative, plastic, ceramica, sau din metale inoxidabile, de diferite forme si culori, astfel incat sa poti alege varianta optima pentru casa si gradina ta.

17197934_CYLINDER PLANTERS SET S + M + L_6747_CMYK 17201493_COZIES S WITH HANGING SET_5080_CMYK

Balconul apartamentului sau terasa sunt locuri minunate pentru relaxare si le poti decora intr-un mod modern si creativ. Am pregatit pentru tine o gama variata de mobilier de gradina sau balcon, pentru a putea petrece timpul liber in mod confortabil.

0018337_iowa-balcony-set

Seturile de mobilier sunt elegante, compuse din mese, scaune si canapele ergonomice si iti ofera confortul necesar pentru relaxare. Acestea dispun de texturi rezistente ce imita perfect ratanul natural si imbunatatesc valorile estetice ale produselor.

0016184_columbia-5pcs-set 17190198_EDEN GARDEN BENCH 265L_7187_CMYK

Pentru depozitarea obiectelor din gradina iti oferim solutii din polipropilena de calitate, realizate folosind tehnologii avansate si concepte de design precum dulapuri, rafturi si lazi, disponibile intr-o varietate de stiluri si dimensiuni.

17205499_MILAN STORAGE BOX 88 L_8181_CMYK-1

Cu ajutorul nostru si al partenerilor nostri de la Interior Online, poti transforma casa si gradina intr-un loc de poveste!