Casa si Gradina

Vara aceasta ti-am pregatit o gama larga de electrocasnice Black & Decker. Iata cele mai noi trenduri!

De Mihai Voicila la 27-04-2022


Cafeaua de dimineata este deja un ritual pentru majoritatea populatiei. Insa, ar trebui sa tii cont de anumite aspecte: calitatea cafelei, gradul de prajire a boabelor de cafea, macinarea si cantitate. Daca pentru toate acestea vei gasi informatii la producatorii si distribuitorii de cafea, noi venim in ajutorul tau cu Pachetul Promo format din: Set 2 Cani cu Perete Dublu Bormioli Thermic Glass 220 ml + Cafetiera Black+Decker 0.24 L 800 W.


set-2-cani-cu-perete-dublu-bormioli-thermic-glass-220-ml-cafetiera-blackdecker-024-l-800-wset-2-cani-cu-perete-dublu-bormioli-thermic-glass-220-ml-cafetiera-blackdecker-024-l-800-w (1)

Cafetiera Black+Decker 0.24 L 800 W prepara rapid o cafea gustoasa, cu aroma intensa. Cu puterea maxima de 800 W, design elegant cu finisaje din otel inoxidabil si un termometru modern care afiseaza temperatura cafelei, cafetiera Black+Decker BXCO800E este dotata cu pompa cu presiune de 3.5 bar cu maner ergonomic pentru spumarea laptelui si pentru prepararea unui cappuccino cremos sau a unui caffe latte, cu spuma bogata si cremoasa.

Carafa cafetierei este realizata din sticla transparenta, rezistenta si are capacitatea de 0.24 L, fiind ideala pentru prepararea a 4 cesti de cafea. Aceasta este prevazuta cu maner ergonomic pentru o manevrare cat mai comoda. De asemenea, cafetiera este prevazuta cu filtru de cafea din otel inoxidabil pentru cafea macinata si tava de scurgere detasabila si lavabila.

Set 2 Cani cu Perete Dublu Bormioli Thermic Glass 220 ml - Canile sunt fabricate din sticla borosilicata, cu pereti dublii. Transparenta acestora permite aprecierea cafelei si a toppingului cremos.

Sticla borosilicata este extrem de rezistenta la socurile termice. Aceasta protejeaza suprafata canii impotriva condesului si mentine bautura calda pentru un timp indelungat.

Canile sunt realizate handmade si se pot folosi atat in cuptorul cu microunde, cat si in masina de spalat vase.

Gasesti acest Pachet Promo chiar aici

Dupa acest prim pas al zilei, urmeaza sa servesti un mic dejun sanatos si sa te pregatesti pentru job. Tinem la sanatatea ta, asadar iti recomandam aparatul perfect pentru un Smoothie delicios pentru drum sau prima pauza de la munca.

blender-recipient-portabil-blackdecker-06-l-350-wblender-recipient-portabil-blackdecker-06-l-350-w (1)

Blender recipient portabil Black+Decker 0.6 L 350 W

Blenderul Black+Decker cu puterea de 350 W a fost conceput special ca un accesoriu util si practic, pentru prepararea sucurilor proaspete si a smoothie-urilor delicioase. Cele 4 lame realizate din otel inoxidabil permit maruntirea si amestecarea uniforma a fructelor, legumelor sau a ghetii. Acestea sunt detasabile, facilitand astfel curatarea. Blenderul are un design elegant, cu accente din inox premium si este usor de utilizat, prevazut cu butonul Play care amesteca ingredientele in cateva secunde. 

Blenderul include doua recipiente de 0.6 L, realizate din plastic extrem de rezistent, transparent si gradat. Recipientele sunt portabile, nu contin BPA si includ capace cu inchidere ermetica, ideale pentru transportul lichidelor in conditii de siguranta. 

Baza blenderului este prevazuta cu picioruse anti-alunecare, cu ajutorul carora il puteti fixa pe orice suprafata. Accesoriile detasabile pot fi curatate in masina de spalat vase.

Gasesti acest blender chiar aici

Daca ai nevoie de un blender mai puternic, stai fara grija! Blenderul cu recipient din sticla cu 2 functii Black+Decker 1.5 L 800 W este ideal pentru tine.

blender-recipient-sticla-2-functii-blackdecker-15-l-800-wblender-recipient-sticla-2-functii-blackdecker-15-l-800-w (1)

Acesta este ideal pentru prepararea rapida a supelor crema si a retelor de cocktailuri racoritoare, sau smoothie-uri si shake-uri delicioase si sanatoase. Cu finisaje elegante din inox premium si design robust, blenderul Black+Decker de 800 W este dotat cu 2 functii performante ce ofera preparatelor consistenta omogena si perfectiune la fiecare utilizare, precum si functia Pulse, pentru zdrobirea cuburilor de gheata si maruntirea sau amestecarea rapida a alimentelor.

Blenderul este prevazut cu recipient gradat din sticla transparenta si rezistenta cu o capacitate generoasa de 1.5 L si sistem sigur de inchidere, precum si maner ergonomic ce asigura confort in timpul servirii preparatului.

Capacul vasului include un recipient pentru masurare si un orificiu care va permite sa adaugati ingredientele.

Ti l-am pregatit chiar aici

Pentru momentele cand esti acasa si ai pofta de o portie de vitamine, Storcatorul electric de fructe si legume cu melc presare la rece Black+Decker 200 W este perfect.

storcator-electric-fructe-si-legume-cu-melc-presare-la-rece-blackdecker-200-wstorcator-electric-fructe-si-legume-cu-melc-presare-la-rece-blackdecker-200-w (1)

Performant si elegant, storcatorul de fructe si legume Black+Decker cu motor de 200 W, melc, presare la rece elibereaza savoarea fructelor si legumelor favorite, fara sa risipeasca nutrientii. Aparatul stoarce lent fructele si legumele, la o viteza de 70 RPM, astfel incat tehnologia de presare la rece pastreaza perfect vitaminele si nutrientii.

Cu finisaje elegante din inox si carcasa transparenta a motorului pentru monitorizarea procesului de stoarcere, aparatul este dotat cu 1 viteza si functia Reverse (inversarea sensului rotatiei melcului) pentru a impinge ingredientele in cazul blocarii, facilitand astfel stoarcerea. Mecanismul fiabil cu melc robust este utilizat pentru presarea si stoarcerea eficienta a sucului din fructe si legume, rezultatul fiind o cantitate mult mai mare de lichid omogen.

Pentru mai multe detalii, te asteptam aici.

storcator-electric-citrice-blackdecker-350-wstorcator-electric-citrice-blackdecker-350-w (1)

Storcator electric citrice Black+Decker 350 W

Acesta este dotat cu parghie si motor profesional CA, fiind conceput special pentru obtinerea unui flux continuu de suc natural, cu efort minim. Inovator, storcatorul electric este dotat cu maneta ergonomica pentru presare realizata din inox, ideala pentru stoarcerea fructelor fara murdarirea mainilor.

Datorita usurintei folosirii parghiei, presiunea este puternica si continua, astfel maximizandu-se extractia sucului de citrice. De asemenea, storcatorul este prevazut cu un filtru din otel inoxidabil, precum si cu filtru cu regulator de pulpa reglabil, care permite prepararea sucurilor naturale cu o cantitate mai mare sau mai mica de pulpa.

Il gasesti chiar aici

Iar pentru noptile de vara cu persoana/ persoanele dragi la film sau serial, iti recomandam Aparatul pentru popcorn Black+Decker 1100 W - BXPC1100E.

aparat-pentru-popcorn-blackdecker-1100-w-bxpc1100eaparat-pentru-popcorn-blackdecker-1100-w-bxpc1100e (1)

Cu ajutorul aparatului pentru popcorn Black+Decker 1100 W - BXPC1100E vei putea face floricele de porumb fara uleiuri, arome artificiale, grasimi saturate, conservanti sau saruri. Este optiunea sanatoasa atat pentru tine, cati si pentru persoanele dragi, datorita sistemului de gatit cu aer cald.

Modul de preparare este USOR SI RAPID: umpleti recipientul pentru porumb cu cana de masurare, puneti un vas sub orificiul de evacuare a floricelelor, porniti aparatul prin simpla apasare a unui buton. In 3 minute va veti bucura de cele mai bune floricele.

De asemenea, se poate adauga si topping in timp ce floricelele sunt pregatite.

Nu mai sta pe ganduri, ti l-am pregatit aici.

Iti multumesc pentru parcuregerea articolului. Sper sa iti fie de interes selectia!

Nu uita! Pentru intrebari referitoare la produsele mai sus prezentate ne gasesti atat in showroomul Yalco din Soseaua Pipera nr. 48, cat si la telefon/ e-mail in sectiunea Contact.