Casa si Gradina

Valentine's Day - Recomandari

De Diana Popescu la 10-02-2020

Ziua de 14 februarie este dedicata iubirii, intrucat in fiecare an indragostitii din toate colturile lumii sarbatoresc dragostea si obisnuiesc sa daruiasca flori sau cadouri si sa serveasca cine romantice.

Te intrebi cum sarbatoresti Ziua Indragostitilor?

Se spune ca mancarea este dragoste si pasiune, asadar astazi mi-am propus sa te inspir sa poti organiza o cina romantica, chiar la tine acasa.

O zi atat de dulce precum cea din 14 februarie merita sarbatorita ca la carte, cu stil si eleganta, iar elementele potrivite de design pot face diferenta. Cu siguranta, decorarea mesei in stil grandios, in speta pentru una dintre cele mai iubite aniversari ale anului, impresioneaza persoana iubita.

Pentru a crea o atmosfera romantica si clasica, iti sugerez sa alegi rosul ca si culoare de baza, urmat de elemente elegante din portelan alb sau sticla transparenta.

Valentino_LR_v05_f5fv9v6g

Atentia la detalii face lucrurile unice, asadar pentru paste si preparate calde iti recomand farfuriile extravagante de la Bonna sau Versace, pe care le vei gasi pe www.yalco.ro. Acestea sunt disponibile intr-o varietate de forme si culori.

Pentru a nu iesi din clasicul rosu, poti alege farfuriile intinse din colectia Yalco Neofusion Magma sau cele din colectia Tone Red, de la Bormioli pe care le regasesti aici.

Realizate din sticla transparenta, simple, dar cochete sunt si farfuriile din colectiile Inca sau Nettuno, disponibile aici.

Daca iti doresti sa jonglezi cu tonurile de culoare, poti accesa gama completa de farfurii, disponibila aici, precum si colectiile de seturi pentru masa complete, disponibile aici.

set-masa-18-piese-sticla-bormioli-new-acqua-stria-grey (1)

Pentru aperitive simple, dar de efect, precum mozzarella si rosii cherry iti stau la dispozitie platouri realizate din portelan sau sticla, disponibile aici.

spiedini_caprese

Tacamurile si ordinea in care vor fi intrebuintate sunt elemente importante pentru a avea o masa frumos decorata si eleganta. Pentru a aduce un plus de savoare aranjamentului mesei de Valentine’s Day, iti recomand seturile de tacamuri Queen Mahogany si Queen Teak de la Pintinox, ce imbina rezistenta inoxului cu eleganta lemnului. Acestea sunt disponibile aici.

De asemenea, la Yalco gasesti o intreaga gama de tacamuri elegante din inox, disponibile aici.

Pintinox_Pintinox_bestek_sushi_queen_teak_EB_846404

Vinurile sunt excelente pentru romantism, astfel incat de pe masa festiva nu ar trebui sa lipseasca vinul rosu sau sampania.
Iti propun ca selectie pentru un ambient intim pahare elegante, cu picior, realizate din sticla transparenta, de vin sau sampanie, dar si decantoare din colectiile Bormioli Special Time, Libbey Z Steam, Pasabahce Enoteca Celebration, Finesse, Pasabahce Allegra si multe altele, disponibile aici, in campania noastra „ Indragostiti de cadouri utile ”.

decanter-bormioli_y8bzzn2g

Pentru cea mai romantica zi a anului, in magazinul online www.yalco.ro gasesti pahare pentru cocktail elegante, cu picior, dar si pahare fara picior pentru apa, rosii sau transparente, cu forme deosebite, disponibile aici.

La cina festiva, lumanarile creeaza o seara speciala, astfel am pregatit pentru iubitorii cinelor romantice o selectie clasica de felinare si suporturi pentru lumanari, disponibile aici.

De asemenea, poti infrumuseta cina romantica cu decoratii ingenioase pozitionate central, realizate din trandafiri si pahare de vin transparente, folosite pe post de sfesnice, pe piciorul carora vei atasa lumanari mai groase, dar si sticle de apa, borcane sau carafe de vin folosite pe post de vaze cu flori.

a985d82e2bc6c5f3b1d9b5db39e37415 Valentino

Tiramisu, desertul iubirii

In mod cert, de la cina romantica nu poate lipsi desertul, prin urmare iti recomand sa optezi pentru tiramisu, un desert traditional italian rafinat si usor de preparat acasa.

Etimologia desertului dulce „ tiramisu ” deriva din dialectul regiunii Treviso, Italia si se traduce prin „ridica-ma”, astfel incat iti inalta simturile prin piscoturile fine insiropate in cafea aromata si crema delicata din mascarpone.

Adauga un strop de dragoste si in prezentarea desertului si alege borcanele ingenioase de la Bormioli, disponibile aici.

Tiramisu_Pandoro-2

Gesturile mici intretin marea iubire, iar daca timpul iti permite, inainte de cina poti sa iti suprinzi iubita cu un mic dejun in stil romantic. La Yalco gasesti tot ceea ce ai nevoie, de la cesti si cani pentru o cafea aromata, pana la tavi de cuptor pentru tarte si briose, simplu de realizat.

Romantica_4upzx0f1

Nu uita ca in lipsa cuvintelor, mancarea este simbolul dragostei!

frog_cooking_love_valentine_s_day_eat_kitchen_gourmet_food-697222

Te astept in magazinul nostru online www.yalco.ro sa descoperi selectia pregatita special pentru Ziua Indragostitilor, unde poti gasi pahare si decantoare, vesela, tacamuri, vase pentru gatit si accesorii pentru bucatarie, dar si cadouri desoebite pentru ea sau pentru el.