Casa si Gradina

Ustensile pentru bucatarie

De Diana Popescu la 16-04-2019

Cand vine vorba despre ustensile pentru gatit, in bucatarie este bine sa existe cat mai mare diversitate. Daca iti doresti sa gatesti usor, ca o adevarata gospodina sau cau un adevarat masterchef accesoriile de calitate sunt indispensabile.

Articol%20%20

Indiferent ce gatesti de la ciorbe, supe pana la deserturi spectaculoase ai nevoie de ustensilele potrivite. Alegerea unor accesorii de gatit de calitate reprezinta o investitie pe termen lung. De cate ori schimbi o spatula sau un polonic. De ce sa nu ai produse de cea mai buna calitate cara sa te ajute sa gatesti eficient dar mai ales cu drag?

tel%20

La Yalco gasesti accesorii de de gatit atat in sectiunea Casa si si gradina dar si in sectiunea Horeca. Iti lasam mai jos ambele linkuri pentru a naviga rapid.

Mai jos iti prezentam cateva din accesoriile de bucatarie care au cea mai mare cautare poate te atrag si pe tine. Gateste usor, gateste cu spor!

Daca adori sa faci prajituri, ai nevoie de un tel rapid ca sa amesteci diferite gusturi, culori, texturi. Telurile de la LeifheitFissler si Fest sunt eficiente inomogenizarea rapida a compozitiei. Realizate din inox, sunt rezistente, durabile si ergonomice.

12345%20

Razatoarea este unul dintre cele mai folosite ustensile pentru bucataria ta. O poti folosi cu succes pentru maruntirea branzeturilor tari, a morcovilor, coajei de citrice si a altor ingrediente. Leifheit iti pune la dispozitie diverse tipuri de razatoare, de la cele clasice cu 2 sau 4 laturi, pana la cele cu maner ergonomic.

Spumierele de la Fest si Fissler, antiaderente, cu manere din lemn sau inox, pot fi la indemana pentru prepararea de galuste, orez, paste fainoase sau legume. 

Clestii de bucatarie pentru servit sunt accesorii necesare in orice bucatarie. Din inox, cu insertii din silicon, au rezistenta crescuta la temperaturi mari (pana la 230°C), iar partile introduse in mancare nu absorb mirosurile sau umezeala. Sunt disponibili in culori vii si se pot utiliza in vase cu suprafate sensibile la zgarieturi.

Daca vrei sa prepari dulceata, gem, compot sau sirop de care sa te bucuri toata iarna, iti propunem diverse aparate de scos samburii prunelor si ale cireselor, intr-un mod simplu si rapid.

678%20

Yalco ti-a pregatit o varietate de ustensile pentru bucataria ta, de la tocatoare pentru legume si verdeturi, strecuratoare, polonice, spatule, site, prese pentru usturoi, pana la feliator pentru pizza, foarfeci, cani gradate pe toate le gasesti online pe yalco.ro sau in magazinul Yalco din Bucuresti.