Casa si Gradina

Totul despre produsele Sistema

De Diana Popescu la 11-01-2022

Suntem in luna ianuarie, iar inceputul anului nou este un moment oportun in care trebuie sa ne incarcam cu energie si cu o forta aparte pentru a face fata provocarilor noului an.

O parte dintre noi ne-am reluat activitatile la birou, in timp ce alte persoane desfasoara activitatea zilnica, in continuare, de acasa.

Pentru ca alimentele pentru pachetul de la birou sa se mentina proaspete, Yalco iti ofera o gama completa de solutii de la Sistema®, practice si utile in orice moment al anului.

Picture2       Picture1

Produsele Sistema® sunt realizate din materiale plastice speciale ce nu contin BPA sau orice alta substanta care poate fi daunatoare sanatatii. De asemenea, caserolele Sistema® se pot utiliza in conditii de siguranta in cuptorul cu microunde, masina de spalat vase sau congelator, fiind rezistente la temperaturi scazute sau mai ridicate.

Astfel, poti incalzi la cuptorul cu microunde de la birou preparatele tale preferate!

Picture3

Cutiile Sistema® pentru depozitarea alimentelor se regasesc disponibile aici intr-o gama larga de modele si culori atractive, fiind potrivite pentru depozitarea si transportarea pachetului pentru pranz.

Caserolele sunt dotate cu diverse capace si clipsuri laterale si se fixeaza strans, astfel incat sunt rezistente la scurgeri, fiind ideale pentru depozitarea alimentelor proaspete sau lichide, precum supe sau diverse mancaruri gatite.

Pe www.yalco.ro regasesti recipiente pentru alimente de la Sistema®, de diverse forme si litraje, cu un design ce permite stocarea cutiilor pentru a economisi si a exploata la maxim spatiul din frigider sau din camara.

Picture4  Picture5

Caserolele de la Sistema®includ compartimente multiple, detasabile, utile pentru pastrarea alimentelor proaspete si separate pana in momentul in care vor fi consumate.

Compartimentele mari sunt ideale pentru depozitarea preparatelor principale, a sandvisurilor sau a salatelor, in timp ce recipientele mai mici sunt perfecte pentru gustari precum fructe, legume, migdale, nuci sau biscuiti. Anumite colectii Sistema® sunt prevazute cu mini tacamuri sau recipient pentru diverse lichide.

De asemenea, caserolele Sistema® sunt ideale pentru depozitarea mancarurilor gatite, a supelor si ciorbelor, precum si pentru a mentine proaspete diverse alimente, fructele si legumele, sucurile proaspete de fructe, pastele, cerealele si condimentele, precum si carnea cruda sau mezelurile.

 Picture6       Picture7

Pe masura ce continuam lupta impotriva pandemiei de coronavirus, hidratarea este mai importanta ca niciodata, fie la birou sau acasa, precum si in timpul antrenamentului la sala sau atunci cand iesim la alergat in aer liber. Este elementar sa ne mentinem sanatatea si o buna imunitate prin hidratare regulata, nutritie adecvata si exercitii fizice zilnice.

Picture8

Produsele Sistema® sunt fabricate in Noua Zeelanda si deservesc anual milioane de clienti multumiti in intreaga lume, astfel incat brandul international continua sa produca o varietate de produse de inalta calitate, realizate special pentru a usura viata consumatorilor. Toate sticlele Sistema® se pot curata in masina de spalat vase, se pot introduce in frigider si in congelator in conditii de siguranta.

Yalco iti ofera sticle pentru apa elegante de la Sistema®, unul dintre cele mai populare branduri de pe piata sticlelor pentru pastrarea lichidelor si a apei.

Sticlele Sistema® sunt disponibile in magazinul nostru online www.yalco.ro, intr-o gama larga de modele, dimensiuni si culori moderne.

Sticlele din plastic sunt in topul preferintelor consumatorilor, fiind fabricate din materiale care nu se sparg si se pot transporta cu usurinta. De asemenea, este bine sa te asiguri ca plasticul din care sunt fabricate recipientele pentru depozitarea lichidelor nu contine BPA sau alte substante chimice care pot contamina apa.

Picture9

Sticlele pentru apa de la Sistema® prezinta un design ingenios si se pot cuprinde in palme cu usurinta, chiar si atunci cand mana poate fi transpirata, sau atunci cand mergi pe bicicleta. De asemenea, recipientele pentru lichide includ o gura de scurgere atent realizata, pentru a putea consuma cu usurinta lichidele din sticla, cu inchidere etansa, astfel incat, bauturile sa nu se scurga in geanta sau rucsac.

De asemenea, la Yalco gasesti o gama premium de sticle Sistema®, realizate din tritan, un material care ofera siguranta corpului nostru si nu isi pierde proprietatile. Produsele sunt disponibile aici intr-o gama larga de culori.

Picture10

Tritanul este un material premium dur, rezistent la impact si nu produce cioburi, precum sticla. Acesta nu contine BPA, BPS si substante nocive in compozitie.

Pentru smoothie-uri delicioase din legume si fructe ce te incarca de energie si iti intaresc imunitatea, la Yalco regasesti disponibil aici, intr-o gama variata de culori shakerul practic din gama To Go de la Sistema®, cu o capacitate de 700 ml, dotat cu sistem de prindere sigur pentru o transportare facila.

Picture11

De asemenea, in luna ianuarie partiile isi asteapta schiorii sa navigheze cu placere pe culmile muntilor pe care le iubesc cu pasiune.

Pentru drumetii de neuitat si o hidratare corecta pe partiile de ski, la Yalco gasesti termosuri moderne Sistema®, disponibile aici, intr-o varietate de culori si capacitati generoase.

Picture12

In zilele friguroase de iarna, termosurile Sistema® mentin ceaiul sau cafeaua fierbinti si proaspete, la temperatura optima, pentru timp indelungat, fiind realizate din inox premium si dotate cu pereti dubli izolati cu vid. De asemenea, termosurile nu contin BPA si pastreaza lichidele fierbinti timp de pana la 6 ore, iar bauturile reci timp de 12 ore.

Picture13

Termosurile Sistema® includ capace cu inchidere ermetica si prezinta rezistenta mare la socuri.

Tot la Yalco gasesti disponibila in stoc cana pentru cafea Sistema® de 315 ml, un mod simplu, dar rafinat de a te bucura de o cafea buna in drum spre birou.

Cu o forma aerodinamica, cana de cafea de la Sistema® prezinta o constructie cu pereti dubli, care ajuta la mentinerea bauturii calde. Este disponibila intr-o varietate de culori moderne pentru dimineti mai usoare si mai frumoase.

Picture14

De asemenea, gasesti disponibila aici si cana cu infuzor Sistema® Twist'n'Sip Tea To Go 370 ml, un kit complet pentru iubitorii de ceaiuri aromate!

Picture15

Te astept cu drag in magazinul online www.yalco.ro cu o gama variata de produse Sistema® din care iti poti alege preferatele!