Casa si Gradina

Topul celor mai cautate seturi de mobilier de gradina: Keter este lider!

De Mihai Voicila la 28-06-2022

De primavara devreme, pana toamna tarziu, iti oferim toate motivele sa petreci cu placere momente de relaxare in gradina, pe terasa sau pe balcon.

Mobilierul de gradina Keter este realizat din material plastic foarte rezistent, cu aspect natural si usor de intretinut. In plus, produsele Keter au o durata de viata indelungata si nu pot fi afectate de actiunea factorilor naturali precum raze UV, umiditate, temperaturi extreme.

Ti-am pregatit mai jos o selectie cu cele mai apreciate seturi de mobilier de gradina:


set-mobilier-gradina-antracit-keter-moorea- (1)set-mobilier-gradina-antracit-keter-moorea-

Set mobilier gradina antracit Keter Moorea

Setul de mobilier gradina antracit Keter Moorea este ideal pentru petrecerile cu familia sau prietenii, pentru distractie si relaxare. Datorita pernelor mari si comfortabile, spatiul unde vei plasa setul de mobilier va deveni oaza ta de relaxare, un loc pentru a te incarca de energie.

Setul de mobilier gradina antracit Keter Moorea este alcatuit din:

• un scaun, tip fotoliu;
• canapea pentru trei persoane;
• un scaun, tip taburet;
• masuta patrata, ce poate fi utilizata si ca scaun extra;
• perne pentru sezut si pentru spatar.

Setul este fabricat din polipropilena, un material plastic cu durabilitate ridicata si rezistent la raze UV si intemperii.

Pentru mai multe detalii te asteptam cu un click aici sau pe poze.


set-mobilier-gradina-cu-canapea-keter-california-3-locuri-maro (1)set-mobilier-gradina-cu-canapea-keter-california-3-locuri-maro
Set mobilier gradina cu canapea Keter California 3 locuri maro

Setul de mobilier de gradina cu canapea Keter California 3 locuri maro are un design atractiv, modern, sub forma de impletitura de ratan. Este fabricat din polipropilena, sub forma unei impletituri, ce seamana cu ratanul natural impletit. Spre deosebire de materialul natural, polipropilena este mult mai rezistenta impotriva razelor UV si intemperiilor, precum ploaia, umiditatea, zapada.

Setul de mobilier de gradina cu canapea Keter California 3 locuri maro este alcatuit din:

• canapea pentru doua persoane;
• doua fotolii;
• masuta dreptunghiulara.

Profita acum cu un click aici sau pe poze.


set-mobilier-gradina-maro-keter-rio-patio- (1)set-mobilier-gradina-maro-keter-rio-patio-

Set mobilier gradina maro Keter Rio Patio

Daca spatiul reprezinta un impediment, setul mobilier de gradina Keter Rio Patio este alegerea ideala!

Set mobilier gradina maro Keter Rio Patio imbina designul modern si confortul. Setul de mobilier include doua scaune si o masuta patrata, ideale pentru decorarea spatiilor mici din gradini, terase sau balcoane, datorita dimensiunilor reduse. Piesele de mobilier sunt fabricate din polipropiplena, material de inalta calitate ce nu necesita mentenanta, astfel incat, stratul de suprafata nu se exfoliaza, nu putrezeste si nu isi pierde culoarea in contact cu factorii externi.

Intretinerea este usoara, produsele se pot curata cu o laveta moale si apa calduta.

Te asteptam pentru mai multe detalii aici sau click pe poze.


set-mobilier-balcon-graphite-fara-perne-keter-emily (1)set-mobilier-balcon-graphite-fara-perne-keter-emily

Set mobilier balcon graphite fara perne Keter Emily

Set mobilier balcon graphite fara perne Keter Emily este o solutie universala pentru zona de relaxare din gradina, foisor, terasa sau balcon. Piesele de mobilier moderne sunt fabricate din polipropilena de culoare graphite.

Setul include doua scaune comode, cu finisaj elegant si forma ergonomica, precum si o masuta de cafea, dreptunghiulara. Mobilierul Keter Emily poate fi curatat cu o laveta moale si cu apa.

Produsul este usor de asamblat!

Dimensiunile setului de mobilier:

• Scaune ( x 2): 68 cm x 64 cm x 75 cm;
• Masa: 65 cm x 47 cm x 42 cm.

Pentru mai multe detalii click aici sau pe poze.

set-mobilier-gradina-keter-rosario-cappuccino (1)set-mobilier-gradina-keter-rosario-cappuccino-1

Set mobilier gradina Keter Rosario cappuccino

Set mobilier gradina Keter Rosario cappuccino este ideal pentru zona ta de relaxare sau pentru servirea mesei in gradina/ pe terasa chiar daca nu ai un spatiu generos.

Set mobilier gradina Keter Rosario cappuccino are aspect clasic si functional, fiind alcatuit din doua fotolii confortabile, profilate in mod corespunzator si o masuta. Setul este potrivit pentru mobilarea unei terase sau a unui balcon cu dimensiuni reduse.

Acesta este fabricat din polipropiplena, material de inalta calitate, care nu necesita mentenanta.

Descopera oferta noastra cu un click aici sau pe poze.

pachet-promo-set-mobilier-gradina-maro-keter-corfu-cutie-depozitare-si-racire-patrata-maro-keter-ice-cube

Pentru finalul acestui articol am pastrat un super Pachet Promo: Set mobilier gradina maro Keter Corfu + Cutie depozitare si racire patrata maro Keter Ice Cube, ideal pentru temperaturile ridicate din perioada verii.

Setul de mobilier gradina maro Keter Corfu este o solutie universala pentru gradina sau terasa, fiind potrivit atat pentru petrecerile in aer liber, cat si pentru zona de relaxare. Este fabricat din polipropilena, sub forma unei impletituri ce se aseamana cu ratanul natural, cu suprafata usor rotunjita.

Cutie depozitare si racire patrata maro Keter Ice Cube este o piesa de mobilier eleganta si practica, potrivita zonelor de relaxare, precum gradini, terase sau balcoane, iar datorita functiilor multiple poate fi utilizata atat ca spatiu de depozitare si racire a bauturilor, cat si ca scaun sau masuta pentru servire. Aceasta este dotata cu racitor pentru sticle si este fabricata din polipropilena de inalta calitate, cu aspect modern si atractiv din imitatie de impletitura din ratan.

Gasesti acest Pachet Promo aici sau click pe poza.

Sper ca selectia realizata de noi sa te ajute in completarea mobilierului de gradina!

Nu uita!
Pentru intrebari referitoare la produsele mai sus prezentate ne gasesti atat in showroomul Yalco din Soseaua Pipera nr. 48, cat si la telefon/ e-mail in sectiunea Contact.