Casa si Gradina

Top 10 casute de gradina la mare cautare in aceasta primavara

De Doinita Stanciu la 25-04-2023

Organizeaza-ti lucrurile pentru gradina in casutele special realizate pentru depozitarea, pastrarea si mentinerea obiectelor pe care nu le doresti la vedere. Aceste casute sunt ideale pentru jucariile celor mici, unelte de gradina, pernele pentru sezlonguri, scaune, gratare, produsele pentru curatenie si multe altele.

Mai jos, iti prezentam o lista cu 10 casute de gradina care se vor potrivi perfect in spatial disponibil:

casuta-gradina-keter-oakland-1175-sd

Casuta gradina Keter Oakland 1175 SD

Casuta gradina Keter Oakland 1175 SD cu usa dubla are o structura solida, cu structura din otel armat, robusta, care o fac sa fie ideala pentru depozitarea unei mari varietati de unelte cu maner lung, scarilor, si echipamentelor indispensabile pentru lucrarile din gradina (masini de tuns iarba, ATV-uri), dar si a mobilierului de gradina etc. Casuta de gradina are un interior generos, care permite instalarea dulapurilor, rafturilor pentru unelte si permite depozitarea echipamentelor cu gabarit mare.Aceasta dispune de usi duble, 2 ferestre fixe in stil Victorian ce asigura patrunderea luminii naturale si este prevazuta cu balamale pentru a putea fi incuiata.

Casuta de gradina are panoul de ventilatie incorporat in tavan, aspect ce permite patrunderea luminii naturale, circulatia aerului, dar asigura si protectia impotriva apei si umiditatii.

Casuta de gradina are o constructie solida, iar acoperisul este rezistent la conditiile meteorologice. Un produs in care te poti incredere sezon dupa sezon. Comanda casuta de aici.

casuta-gradina-keter-factor-8x11-usa-dubla

Casuta gradina Keter Factor 8x11 usa dubla

Un mod eficient de a-ti organiza lucrurile cu stil. Casuta de gradina de la Keter Factor este rezistenta, durabila si protejeaza in mod optim lucrurile de care ai nevoie.

Caracteristici:
•    are suport pentru rafuri;
•    este dotata cu usi duble, permitand un acces mai usor la obiectele depozitate;
•    usile sunt prevazute cu manere;
•    are pereti dubli, rezistenti, sustinuti cu balamale de metal;
•    are podea, aceasta portejand interiorul impotriva umiditatii, zapezii si rozatoarelor;
•    nu permite obiectelor depozitate sa atinga solul, mentinandu-le curate si uscate;
•    panoul de ventilatie incorporat permite circulatia aerului si asigura protectie impotriva apei si umiditatii;
•    acoperisul poate sutine pana la 75 kg zapada/m²;
•    podeaua poate sustine pana la 150 Kg/m²;
•    este potrivita pentru spatii inguste.
•    nu necesita mentenanta;
•    asamblare usoara.

Comanda casuta de gradina de la Keter Factor accesand acest link

casuta-gradina-keter-oakland-759-cu-usa-dubla~8391483

Casuta gradina Keter Oakland 759 cu usa dubla

Casuta gradina Keter Oakland 759 se potriveste oriunde este necesara organizarea spatiului destinat pentru depozitarea diferitor tipuri de obiecte. Casutele de gradina fabricate de Keter sunt ecologice si sunt realizate in mare parte din materiale reciclate.

Casuta de gardina are, de asemenea, o podea foarte durabila care poate rezista la o greutate de pana la 150 de kilograme /m². Este realizata cu material DUOTECH ™ si are un aspect rustic, de imitatie de lemn si o textura granulata foarte fina. DUOTECH ™ este un material proiectat special pentru a construi casute de gradina; rezista la caldura, umiditate, frig si zapada si raze UV, fara sa fie afectate aspectul, functionalitatea si intretinerea.

Are pereti dubli si structura din otel armat, care ofera  rezistenta si durabilitate, iar canelurile cu care este prevazut permit asamblarea cu usurinta a panourilor componente. Una din cele mai bune caracteristici ale materialului DUOTECH ™ este faptul ca nu necesita intretinere, nu trebuie sa aplicati tratament impotriva ruginei. Panourile DUOTECH ™ au un aspect natural, fiind gata de asamblat imediat dupa ce le desfaceti, nefiind nevoie sa le vopsiti.

Casuta gradina Keter Oakland 759 se poate incuia cu lacat, pentru siguranta obiectelor si se poate vopsi cu vopsea lavabila. Comanda aceasta casuta de gradina de aici.

casuta-gradina-keter-oakland-757-cu-usa-dubla~8391480

Casuta gradina Keter Oakland 757 cu usa dubla

Casuta gradina Keter Oakland 757 cu usa dubla are o structura solida din otel armat, robusta, care o fac sa fie ideala pentru depozitarea unei mari varietati de unelte cu maner lung, scarilor, si echipamentelor indispensabile pentru lucrarile din gradina, dar si a mobilierului de gradina etc.

Aceasta are usi duble, o fereastra fixa ce asigura patrunderea luminii naturale. Aceasta este prevazuta cu usi duble, ceea ce permite  un acces mai usor la obiectele depozitate.Avand o constructie solida, acoperisul este rezistent la conditiile meteorologice si rezista la o sarcina de pana la 75 kg /m².

Casuta gradina Keter Oakland 757 cu usa dubla are de asemenea, o podea foarte durabila care poate rezista la o greutate de pana la 150 de kilograme /m².

Comanda casuta pentru gradina de la Keter Oakland de aici.

casuta-gradina-keter-factor-8x8-cu-usa-dubla

Casuta gradina Keter Factor 8x8 cu usa dubla

O casuta ideala pentru depozitarea si pastrarea obiectelor de gradina. Este spatioasa, are un design placut, iar rezistenta sa este un lucru dovedit. Aceasta se poate amplasa cu usurinta in orice spatiu, protejand foarte bine tot ce alegi sa depozitezi la interior. Structura sa este usoara, iar spatial interior, generos. Acesta este prevazut cu rafturi si polite pentru a te ajuta sa-ti organizezi cat mai eficient lucrurile. Mai multe detalii si comanda acceseaza acest link.

casuta-gradina-bej-keter-manor-6x8-dd

Casuta gradina bej Keter Manor 6x8 DD

Casuta gradina Keter Manor 6x8 se potriveste oriunde este necesara organizarea spatiului destinat pentru depozitarea diferitor tipuri de obiecte, fiind ideala pentru depozitarea obiectelor si accesoriilor pentru gradina. Este eleganta si este proiectata special pentru a se potrivi in spatii inguste, cum sunt cele dintre casa si gard. Casuta gradina Keter Manor are panoul de ventilatie incorporat in tavan, ce permite patrunderea luminii naturale, circulatia aerului, dar asigura si protectia impotriva apei si umiditatii. Avand o constructie solida, iar acoperisul este rezistent la conditiile meteorologice.

Podeaua casutei este foarte durabila, rezistand la o incarcatura de pana la 150 de kilograme /m². Nu necesita mentenanta, nu putrezeste, iar materialul nu rugineste. Casuta gradina Keter Manor este realizata dintr-un material de inalta calitate, rezistent la actiunile razelor UV, a factorilor atmosferici si a rozatoarelor. Se poate incuia cu lacat, pentru siguranta obiectelor depozitate. Comanda aceasta casuta de aici.

casuta-de-gradina-maro-keter-darwin-6x6

Casuta de Gradina Maro Keter Darwin 6x6 spatioasa, cu aspect modern si structura solida este o alegere excelenta pentru gradina sau curte, fiind potrivita pentru depozitarea uneltelor de lucru si gradinarit, precum si a obiectelor din gospodarie, motosapelor sau motocoaselor de gradina, gratarului, bicicletelor, mobilierului de gradina, pernelor si accesoriilor pentru piscina sau a jucariilor. Casuta de tip sopron cu pereti dubli este realizata dintr-un material bazat pe rasini, de ultima generatie, un compozit avansat care ofera frumusetea naturala a unui finisaj real din lemn, in timp ce va salveaza dificultatile de acoperiri si reparatii.

Culoarea maro si aspectul de lemn ii confera magaziei de unelte o nota eleganta in orice decor de gradina, design pe care o casuta pentru depozitare metalica nu il poate indeplini. Constructia nu necesita tratamente suplimentare, fiind rezistenta la umidiatate 100% si la razele UV, astfel incat isi va pastra in permanenta culoarea.

Casuta pentru gradina este realizata dintr-un material de inalta calitate ce nu se decojeste si nu necesita intretinere. Pentru comanda si informatii suplimentare acceseaza acest link.

casuta-gradina-keter-manor-6x5-cu-usa-dubla

Casuta gradina Keter Manor 6x5 cu usa dubla are o structura solida care o face sa fie ideala pentru depozitarea unei mari varietati de unelte si echipamente indispensabile pentru lucrarile din gradina, dar si a mobilierului de gradina. Dotarea casutei de gradina cu usa dubla permite un acces facil la obiectele depozitate.

Casuta are panoul de ventilatie incorporat in tavan, calitate ce permite patrunderea luminii naturale, circulatia aerului, dar si protectia impotriva apei si umiditatii. Comanda casuta de la Keter Manor de aici.

casuta-gradina-keter-manor-4x3

Casuta gradina Keter Manor 4x3 se potriveste oriunde este necesara organizarea spatiului destinat pentru depozitarea diferitor tipuri de obiecte. Casuta de gradina este eleganta si proiectata special pentru a se potrivi in spatii inguste, cum sunt cele dintre casa si gard. Este robusta, dispune de un spatiu de depozitare generos si este foarte usor de intretinut. Comanda casuta de la Keter Manor de aici.

casuta-de-gradina-gri-keter-darwin-6x4https://www.yalco.ro/casa-gradina/casute-de-gradina/casuta-de-gradina-gri-keter-darwin-6x4-13647

Casuta de Gradina Gri Keter Darwin 6x4 spatioasa, cu aspect modern si structura solida este o alegere excelenta pentru gradina sau curte, fiind potrivita pentru depozitarea uneltelor de lucru si gradinarit, precum si a obiectelor din gospodarie, motosapelor sau motocoaselor de gradina, gratarului, bicicletelor, mobilierului de gradina, pernelor si accesoriilor pentru piscina sau a jucariilor.

Casuta de tip sopron cu pereti dubli este realizata dintr-un material bazat pe rasini, de ultima generatie, un compozit avansat care ofera frumusetea naturala a unui finisaj real din lemn, in timp ce va salveaza dificultatile de acoperiri si reparatii. Culoarea gri si aspectul de lemn ii confera magaziei de unelte o nota eleganta in orice decor de gradina, design pe care o casuta pentru depozitare metalica nu il poate indeplini. Casuta de gradina Keter Darwin 6x4 nu necesita intretinere, aceasta fiind un avanataj inidiscutabil comparativ cu orice casuta pentru drepozitare din lemn. Pentru comanda si informatii suplimentare click aici.

Nu uita! Pentru intrebari referitoare la produsele mai sus prezentate ne gasesti atat in showroomul Yalco din Soseaua Pipera nr. 48, cat si la telefon/ e-mail in sectiunea Contact.