Casa si Gradina

Toamna inseamna bogatie in farfurie. Alege farfurii de calitate si invita-ti prietenii la masa

De Doinita Stanciu la 20-09-2023

Vremea recoltei este aici. Iar cu atata belsug in jur si mesele capata o alta definitie. Prin urmare, fa din aceasta perioada superba un prilej pentru a-i aduna pe cei dragi la masa. Iar ca totul sa fie si sa arate perfect, iti recomandam sa prezinti si sa servesti toate bucatele extraordinare in farfurii de cea mai buna calitate.

Prin urmare, am realizat pentru tine o lista cu 5 produse care vor adune multa bucurie la tine in casa. Te invitam sa le descoperi:

Farfurie adanca sticla portocalie Bormioli Venezia 23 cm 

O farfurie in ton cu toamna. Aceasta este realizata din sticla de foarte buna calitate, dovedind calitati extraordinare in timp. Diametrul acesteia este de 23 cm, ceea ce o face ideala pentru o multime de preparate. Culoarea este atractiva, adaugand un plus de energie, si de ce nu, vesele, meselor tale. Finisajul sau lucios promite sa se mentina intr-o stare impecabila pentru mult timp, prin urmare, o alegere care te incanta si-ti va surprinde musafirii. Comanda farfuria de la Bormioli Venezia de AICI.

farfurie-adanca-sticla-portocalie-bormioli-venezia-23-cm

Farfurie paste adanca portelan Bonna Nacrous 28 cm

Farfuria de la Bonna Nacrous este caracterizata de culoarea alb cu finisaj mat si diferite variatii, precum si insertiile delicate de pe margini. Farfuria Bonna Nacrous cu forma rotunda este realizata din portelan de inalta calitate si are diametrul de 28 cm. Este ideala atat pentru servirea si prezentarea de paste, risotto, supe sau salate, cat si a deserturilor somptuoase.

Colectia Bonna Nacrous este inspirata de ultimele tendinte de design si tehnologie si imbina stilul modern cu cel rustic. Aceasta este realizata manual, ceea ce ii ofera autenticitate si optiuni nelimitate, cu forme variate. Suprafata cu finisaj mat a farfuriei este in armonie cu preparatele culinare, oferind eleganta si rafinament. Comanda acest produs de AICI.

farfurie-paste-adanca-portelan-bonna-nacrous-28-cm

Farfurie desert sticla Bormioli Hya Purple 20 cm

O farfurie perfecta pentru a prezenta si servi prajiturile in aceasta toamna. Fie ca vorbim despre delicioasele placinte cu mere sau prune, fie ca ne referim la cele cu dovleac, ei bine farfuria Hya Purple de la Bormioli este perfecta. Datorita culorii acesteia, placintele sau prajiturile vor fi puse si mai frumos in evidenta. Diametrul sau de 20 cm este ideal si pentru servirea frunctelor de sezon si nu numai. O farfurie rezistenta, usor de curatat si de stivuit. Comanda-o chiar acum de AICI.

farfurie-desert-sticla-bormioli-hya-purple-20-cm

Farfuria adanca sticla Bisancio Arancio 

Farfuria adanca de la Bisancio Arancia este recomandata pentru servirea diverselor preparate, de la salate pana la cele mai mai mult sau mai putin sofisticate. Farfuria este realizata din sticla de cea mai buna calitate, prezentand o paleta interesanta de culori, care vor atrage atentia musafirilor in aceasta toamna. Colectia Bisancio Arancio este o linie moderna, dar in acelasi timp eleganta, iar designul este in concordanta cu cele mai noi tendinte, fiind recomandata atat pentru uzul casnic, cat si cel profesional. Diametrul farfuriei este de 23 cm, este usor de manevrat, de curatat si de stivuit. Pe scurt, o farfurie care isi merita locul in bucataria ta. Comand-o de AICI.

farfurie-adanca-sticla-bormioli-bisancio-arancio-23-cm

Farfurie melamina aspect piatra APS 30 cm 

Farfurie melamina aspect piatra APS 30 cm deosebit de frumoasa, ideala pentru prezentarea si servirea diferitelor tipuri de preparate. Farfuria se remarca prin materialul de calitate cu aspect de piatra, foarte rezistent, prin designul indraznet si de efect si prin marginile contrastante care ofera o eleganta aparte in prezentare. Farfuria este durabila, comportandu-se extraordinar de bine in timp. Datorita rezistentei sale dovedite, acest produs denota un raport foarte bun calitate-pret, fiind unul dintre produsele in care merita sa investesti. Comanda farfuria chiar acum accesand acest LINK.

farfurie-melamina-aspect-piatra-aps-30-cm-

Nu uita! Pentru intrebari referitoare la produsele mai sus prezentate ne gasesti atat in showroomul Yalco din Soseaua Pipera nr. 48, cat si la telefon/ e-mail in sectiunea Contact.