Casa si Gradina

Ti-ai dorit sa te gospodaresti singur si sa mananci mai sanatos? Spatiul ingust reprezinta o problema? Iata solutiile perfecte pentru tine!

De Mihai Voicila la 19-04-2022

In ultima perioada majoritatea produselor se promoveaza ca fiind BIO sau direct din curtea agricultorilor. Ai avut incertitudini in acest sens si ti-ai dori sa experimentezi aceasta activitatea insa spatiul nu iti permite? Yalco vine cu solutia!

Ti-am pregatit o gama larga de Jardiniere si Rasadnite perfecte pentru balcon si terase sau pentru o curte nu foarte incapatoare.

Marele avantaj pe care le ai cu aceste categorii sunt ca nu ocupa foarte mult spatiu si poti consuma produse plantate de tine!

Am facut o mica selectie, insa gasesti toata categoria de Rasadnite si Jardiniere chiar aici.

jardiniera-patrata-gri-keter-maple

Jardiniera patrata gri Keter Maple

Jardiniera Keter Maple cu forma patrata, generoasa si pereti inovatori Evotech™ este realizata din polipropilena si ofera rezistenta, precum si un aspect de lemn natural, fara necesitati de intretinere. Materialul este rezistent la raze UV, intemperii, umiditate sau zapada si isi pastreaza culoarea si aspectul pentru o perioada indelungata de timp.

Dimensiunile acesteia sunt: 106 x 106 x 32 cm.

Intretinerea este usoara, produsul se poate curata cu o laveta moale si apa.

Daca nu esti inca convins/a intru totul arunca o privire chiar aici si descopera toate beneficiile!

jardiniera-patrata-maro-keter-maple

Jardiniera patrata maro Keter Maple

Cadrul cu forma patrata protejeaza florile, plantele si legumele care cresc in pamant impotriva buruienilor si daunatorilor, in timp ce baza cu protectie pentru cresterea optima iti permite sa plantezi diverse flori, ierburi aromatice si legume, pe tot parcursul anului.

Materialul folosit pentru realizarea jardinierei este, de asemenea, polipropilena. Acest tip de material este rezistent la razele UV, intemperii, umiditate sau zapada si isi pastreaza aspectul pentru o perioada indelungata de timp.

Dimensiunile Jardinierei patrate de la Keter sunt: 106 x 106 x 32 cm, si o gasesti chiar aici

jardiniera-maro-cu-sera-keter-maple


Jardiniera maro cu sera Keter Maple

Jardiniera Keter Maple tip casuta de culoare maro este prevazuta cu un cadru elegant si acoperis de sera, fiind conceputa special pentru persoanele pasionate de gradinarit, astfel incat se pot bucura acasa de propria sera pentru cresterea plantelor, florilor, ierburilor aromatice, precum si a legumelor. Un alt mare beneficiu pe care ti-l aduce acest tip de jardiniera este ca protejeaza plantele impotriva inghetului, atunci cand temperaturile sunt scazute.

Jardiniera se monteaza cu usurinta si este ideala pentru a te bucura de intreaga experienta de gradinarit, dar si de roadele muncii, intr-un mod distractiv. Aceasta poate fi amplasata in gradina, pe terasa sau in balcoanele mari de apartament.

Dimensiunile jardinierei sunt: 99 x 58 x 185 cm.

Stocul este limitat, asadar profita chiar acum aici.

ghiveci-2


Rasadnita maro cu etajera Keter Urban Bloomer

Rasadnita contine o etajera ideala pentru depozitarea ghivecelor mai mici si a uneltelor pentru gradinarit, precum si recipiente pentru organizarea rasadurilor si un sistem inteligent de irigare pentru hidratarea optima, facilitand astfel intretinerea plantelor si a legumelor. Constructia sa elaborata, dar mai ales rezistenta permite cresterea plantelor, florilor, ierburilor aromatice, precum si a legumelor.

Rasadnita Keter Urban Bloomer este conceputa special pentru determinarea micilor gradinari pasionati sa isi creeze in apartament propria gradina urbana. Astfel, te poti bucura cu adevarat de intreaga experienta a cultivarii plantelor. Aceasta poate fi amplasata in gradina, pe terasa sau in balcoanele mici de apartament.

Intretinerea este usoara, produsul se poate curata cu o laveta moale si apa.

Descopera oferta noastra chiar aici.

rasadnita-antracit-cu-etajera-keter-urban-bloomer-xl

Rasadnita antracit cu etajera Keter Urban Bloomer XL

Rasadnita cu dimensiuni generoase este versiunea XL a colectiei Urban Bloomer, mai exact: 113.7 x 47.15 x 85 cm. Aceasta cantareste numai 6.82 kg, ceea ce o face foarte usor de manipulat.

Asa cum am mentionat anterior, Polipropilena este un material ce va pastra rasadnita in starea initiala (design si functiolitate) pentru o lunga perioada de timp.

Profita de o super oferta chiar acum aici.

Indiferent ca iti doresti timp petrecut cu tine sau cu persoanele dragi, agricultura te poate scoate din stresul de zi cu zi!

Nu uita ca te asteptam si in showroomul Yalco din Soseaua Pipera nr. 48, unde te vor intampina consultantii nostri!