Casa si Gradina

Temperaturi ridicate in termometre insa nu poti suporta Aerul Conditionat: Black+Decker are solutia!

De Mihai Voicila la 06-07-2022

Ventilatoarele de aer Black+Decker imbina performantele cu designul atemporal. Acestea sunt fabricate din materiale calitative, rezistente si se regasesc intr-o gama variata de culori. De asemenea, ventilatoarele de aer Black+Decker cu finisaje si detalii elegante se pot integra cu usurinta in orice tip de decor, fiind compatibile cu cele mai moderne piese de mobilier.

De la ventilatoare de aer cu picior, ventilatoare turn, de podea sau de birou, produsele Black+Decker sunt eficiente, usor de utilizat, concepute special pentru a va imbunatati confortul printr-o atmosfera proaspata, in orice incapere din locuinta.

Daca doresti sa descoperi toata gama de ventilatoare din portofoliul nostru click aici.

Ti-am pregatit o selectie top 5 cele mai cautate ventilatoare:

ventilator-birou-negru-blackdecker-35-wventilator-birou-negru-blackdecker-35-w (1)

Ventilator birou negru Black+Decker 35 W

Ventilatorul Black+Decker te ajuta sa racoresti orice incapere in zilele toride de vara.

Cu design compact si baza stabila, ventilatorul este usor de pozitionat pe birou sau pe masa. Acesta va pune in miscare aerul din incapere, astfel incat transpiratia se va evapora, iar corpul isi va regla mai usor temperatura interna.

Ventilatorul de 35 W este dotat cu 3 trepte de viteza pe care le puteti selecta usor datorita butonului de control si cu 3 palete puternice, ce asigura un flux de aer maxim. Cu ajutorul miscarii oscilante si a inclinarii reglabile, ventilatorul poate asigura racirea unei zone mai mari.

Gratarul din otel asigura protectie utilizatorului, iar manerul inclus ajuta la deplasarea ventilatorului.

Daca te-am convins, te invitam sa dai un click aici sau pe poze. 

ventilator-turn-alb-blackdecker-102-cm-45-wventilator-turn-alb-blackdecker-102-cm-45-w (1)
Ventilator turn alb Black+Decker 102 cm 45 W

Ventilatorul turn Black+Decker este prevazut cu panou de control cu afisaj LED si telecomanda. Cu ajutorul telecomenzii puteti accesa de la distanta setarile aparatului, fara deplasare.

Cu inaltimea sa de 102 cm si o putere de 45 W, ventilatorul ofera instantaneu un flux de aer puternic, proaspat si uniform si poate fi amplasat in orice loc al incaperii. Acesta include 3 trepte de viteza, un cronometru de pana la 12 ore si 3 moduri de functionare: normal, briza si noapte. Puteti seta timpul de functionare dorit si ventilatorul se va opri automat.

Cu un design elegant, ventilatorul include functia de balansare ventiland o zona mare, este dotat cu maner pentru transport si baza rotunda antiaderenta ce ofera stabilitate maxima. Acesta se integreaza cu usurinta in orice tip de decor.

Pentru mai multe detalii click aici sau pe poze.

ventilator-turn-alb-fara-telecomanda-blackdecker-81-cm-45-wventilator-turn-alb-fara-telecomanda-blackdecker-81-cm-45-w (1)

Ventilator turn alb fara telecomanda Black+Decker 81 cm 45 W

Ventilatorul turn Black+Decker este o solutie moderna pentru racirea eficienta a incaperii in zilele calduroase de vara, cu un nivel minim de zgomot.
Cu inaltimea sa de 81 cm si o putere de 45 W, aparatul include functia de balansare, ventiland astfel o zona mare si ofera instantaneu un flux de aer puternic, proaspat si uniform.

Producatorul declara un debit aer de 26.36 m³/min.

Nivelul de zgomot produs de acest model de ventilator este de doar 57.59 dB(A).

Acesta este prevazut cu panou de control cu butoane, include 3 trepte de viteza si un cronometru cu ajutorul caruia poti seta timpul de functionare pana la 2 ore, dupa care se va opri automat.

Profita acum cu un click aici sau pe poze.

ventilator-turn-alb-blackdecker-81-cm-45-wventilator-turn-alb-blackdecker-81-cm-45-w (1)




Ventilator turn alb Black+Decker 81 cm 45 W

Ventilatorul turn Black+Decker este prevazut cu telecomanda si panou de control cu afisaj LED.

Cu inaltimea sa de 81 cm si o putere de 45 W, ventilatorul ofera instantaneu un flux de aer puternic, proaspat si uniform. Se poate amplasa in orice loc al incaperii.

Acesta include 3 trepte de viteza, un cronometru de pana la 12 ore si 3 moduri de functionare: normal, briza si noapte. Puteti seta timpul de functionare dorit si ventilatorul se va opri automat.

Cu un design elegant, ventilatorul include functia de balansare ventiland o zona mare, este dotat cu maner pentru transport si baza rotunda antiaderenta ce ofera stabilitate maxima. Acesta se integreaza cu usurinta in orice tip de decor.

Producatorul declara un debit aer de 26.14 m³/min, cu un nivel de zgomot de 56.48 dB(A).

Descopera oferta noastra cu un click aici sau pe poze.

ventilator-negru-cu-picior-blackdecker-40-wventilator-negru-cu-picior-blackdecker-40-w (1)

Ventilator negru cu picior Black+Decker 40 W

Relaxati-va in zilele toride de vara cu noul ventilator Black & Decker cu putere de 40 W si consum redus de energie. Acesta este dotat cu 3 trepte de viteza pentru controlul optim al ventilatiei in functie de preferinte, 3 palete puternice ce raspandesc eficient si uniform aerul in incapere si gratar din inox vopsit pentru protectie.

Puteti regla inaltimea ventilatorului pana la 125 cm, iar cu ajutorul miscarii oscilante si a inclinarii ajustabile, acesta va distribui uniform fluxul de aer.

Ventilatorul cu design elegant și finisaj negru lucios se integreaza perfect cu cele mai moderne tipuri de mobilier. Acesta este sustinut de o baza cu picioare antiaderente ce reduce vibratiile aparatului pe orice tip de podea, iar manerul inclus ajuta la deplasarea ventilatorului.

Pentru mai multe caracteristici click aici sau pe poze.

Sper ca selectia realizata de noi reprezinta interes pentru confortul tau!

Nu uita! Pentru intrebari referitoare la produsele mai sus prezentate ne gasesti atat in showroomul Yalco din Soseaua Pipera nr. 48, cat si la telefon/ e-mail in sectiunea Contact.