Casa si Gradina

Sticlele Sistema - pentru hidratare permanenta

De Diana Popescu la 12-07-2019

Cu totii stim ca in timpul antrenamentului la sala sau atunci cand iesim la alergat, organismul pierde foarte multa apa, iar pentru a fi in permanenta hidratat este necesar consumul de lichide. Lichidele pe care corpul le elimina trebuie sa fie completate, iar apa reprezinta alegerea cea mai buna. Pentru a putea monitoriza cantitatea de apa consumata, este recomandat sa ai in permanenta o sticla cu apa cu tine sau la sala de sport.

51SqL+-EZJL Item-Category-5

Deshidratarea duce la lipsa de energie, oboseala si dureri de cap, iar antrenamentele vor fi in zadar si nu vei putea obtine rezultatele dorite.

Dar cum poti alege sticla de apa potrivita?

Am pregatit pentru tine cativa dintre cei mai importanti factori care trebuie luati in considerare atunci cand iti doresti sa alegi sticla de apa pentru hidratarea zilnica.

GetProductPictureById_a6863cba-57e8-4374-b3aa-c6e951a13638

In primul rand, este esential sa optezi pentru o sticla realizata din material ecologic, astfel nu vei contribui la deseurile zilnice care dauneaza mediului inconjurator. Sticlele din plastic sunt in topul preferintelor, deoarece acesta este un material usor si nu se sparge. Cu toate acestea, trebuie sa te asiguri ca plasticul din care sticla este realizata nu contine BPA sau alte substante chimice care pot contamina apa. Pe langa importanta designului, sticlele pentru apa trebuie sa fie usor de cuprins in palme si sa nu alunece atunci cand mana poate fi transpirata, sau atunci cand mergi pe bicicleta. De asemenea, gura de scurgere trebuie sa fie bine realizata, pentru a putea consuma usor apa din sticla.

2019-07-10 13_50_29-sistema water bottle - Google Search

Dimensiunile si capacitatile sticlei de apa trebuie sa fie echilibrate, suficient de mici pentru transportarea usoara a acesteia, dar incapatoare pentru a-ti asigura cantitatea de apa potrivita. Este important ca sticla sa contina capac etans, astfel apa nu se va varsa, chiar daca o vei tine in rucsac.

Yalco iti ofera sticle pentru apa elegante de la Sistema, unul dintre cele mai populare branduri de pe piata sticlelor pentru pastrarea lichidelor si a apei. Sticlele Sistema sunt disponibile in magazinul online www.yalco.ro intr-o gama larga de modele, dimensiuni si culori la moda.

botella-hidratacion-sistema-active-violeta-800ml-new-zealand-D_NQ_NP_771943-MLA29549653446_032019-F

Milioane de clienti din peste 100 de tari din intreaga lume folosesc produsele Sistema pentru a-si usura viata. Sistema continua sa produca o gama tot mai mare de produse realizate pentru a se potrivi cerintelor clientilor. Toate sticlele Sistema se pot curata in masina de spalat vase, se pot introduce in frigider si in congelator in conditii de siguranta.

Comode, elegante, sigure si usor de utilizat, sticlele de apa de la Sistema se pot utiliza zilnic atat pentru activitatile in aer liber, la alergat sau in sala de sport, cat si in vacante, la scoala sau la serviciu.

La Yalco gasesti sticle Sistema pentru apa realizate din plastic de inalta calitate sau din tritan, un material care ofera siguranta corpului nostru, ce nu isi pierde proprietatile.

Tritanul este un material premium dur, rezistent la impact si nu produce cioburi, precum sticla. Acesta nu contine BPA, BPS si substante nocive in compozitie. 

Sticlele pentru apa Sistema Traverse sunt realizate din tritan si sunt disponibile intr-o gama larga de culori, prevazute cu un capac detasabil cu filet, usor de deschis si o bucla de plastic pentru a tine capacul, ce poate fi folosita si ca maner de transport. Acestea se pot curata in siguranta la masina de spalat vase. Sticlele Sistema Traverse sunt disponibile aici.

559385952.sistema-plastics-sticla-tritan-diverse-culori-sistema-traverse-850-ml-00670 res_d4b4a415f78b3b87dce06f587585c065_full

Realizate din tritan, sticlele Sistema Quick Flip sunt ideale pentru a fi folosite de catre copii la scoala, sau de catre adulti la serviciu ori la picnic.

Sticla Sistema Quick Flip - disponibila aici, contine in partea superioara un capac cu clapeta, deschiderea acesteia fiind foarte simpla, cu o singura apasare de buton. Astfel, sticla dispune de un sistem de deschidere inchidere sigur, care ofera un mod igienic de a consuma lichidele. Paiul inclinat din interiorul sticlei realizat din silicon permite consumarea lichidelor pana la ultima picatura.

res_1941b895dea922ba66177710969b0f5d_full 520ml-Tritan-Quick-Flip

Sticlele Sistema Infuser – disponibile aici, sunt realizate din tritan si sunt prevazute cu maner si un infuzor in care se pot adauga diverse fructe pentru a obtine o bautura sanatoasa si racoritoare. Din punct de vedere al designului, corpul translucid faciliteaza monitorizarea aportului de apa si informeaza cand este timpul pentru o reumplere.

397436011_3_640x640 397436011_4_640x640

Cu o forma interesanta, patrata si usor retro, sticlele Sistema Square se pot depozita usor in frigider sau in congelator. Acestea sunt realizate din polipropilena de inalta calitate si se pot transporta cu usurinta in geanta sau rucsac. Sticlele Sistema Square sunt disponibile aici.

sistema ogolma

Colectia Hourglass contine sticle realizate din polipropilena de inalta calitate, cu un design ingenios si forma ergonomica. Sticlele contin capac articulat cu blocare de siguranta si maner conturat ce asigura o manevrare sigura atunci cand calatoresti sau bei, neproducandu-se scurgeri. Acestea sunt disponibile aici.

1511974903_3309

Sistema TWIST 'N' SIP reprezinta o gama ce contine capacul popular TWIST 'N' SIP patentat. Acest capac unic cu design impresionant permite deschiderea si inchiderea sticlei in mod igienic. Acestea sunt disponibile aici.

1507908855_5845 1507908848_1292

Colectia Sistema Trio ne ofera sticle prevazute cu doua capace de deschidere. Primul capac de deschidere este prevazut cu o gura de scurgere suficient de mare, astfel incat fluxul de apa sa nu fie limitat. Cea de-a doua deschidere este larga si permite umplerea cu apa, fructe sau gheata si se poate utiliza si pe post de pahar. Sticlele Sistema Trio sunt disponibile aici.

 c36e083ff45c4063a2c02c171cb9c95a-l10821731

Sticlele din colectia Sistema Sports Fusion sunt ideale pentru cei care doresc sa adauge gheata sau fructe in bautura, datorita deschiderii largi. Acestea sunt comode si functionale, cu deschidere pe ambele parti. Recipientul inferior se poate utiliza pe post de pahar. De asemenea, sticlele contin maner util si un infuzor pentru a descompune pulberile și a aerisi lichidele. Sticlele Sistema Sports Fusion sunt disponibile aici.

sticla-plastic-sistema-sports-fusion-blender-diverse-culori-615-ml

Tot la Yalco in showroom sau pe www.yalco.ro gasesti multe alte modele de sticle pentru apa, cana cu infuzor pentru ceai TWIST'N'SIP, cana pentru cafea sau shaker Sistema To Go.

cana-din-plastic-coffee-sistema-twist-n-sip-to-go-315-ml shaker-do-odzywek-i-koktajli-700-ml-sistema

Inainte sa te apuci de sport, asigura-te ca vei avea echipamentul complet si alege sticla de apa potrivita dintre cele mentionate mai sus. Astfel, vei fi hidratat corespunzator si vei avea mai multa energie pentru antrenament!

sistema_life_hydra