Casa si Gradina

Sterge si mentine geamurile curate cu produsele potrivite de la Leifheit

De Doinita Stanciu la 06-09-2023

Toamna pare ca se instaleaza usor-usor, este momentul prielninic pentru noi obiective, planuri de viitor, ordine in ganduri si in casa. Orice schimbare vine cu lucruri bine, orice schimbare ne ajuta sa crestem, sa ne intelegem si sa evoluam. Asadar, ordinea in casa si in ganduri este esentiala pentru un inceput asa cum trebuie. Iar daca in gandurile tale nu ne putem amesteca, in ceea ce tine de ordinea in casa, putem ajuta cu niste recomandari numai bune de luat in calcul daca nu vrei sa petreci mult timp in aceasta activitate. Asadar, sa incepem cu geamurile!

Spalarea corecta a geamurilor este importanta pentru a le mentine curate si stralucitoare. Ce trebuie sa stii inainte de a te apuca de aceasta activitate? Ca este o actiune meticuloasa care iti poate fura mult timp. De ce se intampla asta? Pentru ca nu este vorba doar despre geamurile in sine, ci si despre tamplaria din pvc care trebuie stearsa peste tot, chiar si in spatiile inguste.

Acum ca stii acest aspect, pregateste-ti produsele porivite:

  • Un mop sau perie lunga;
  • Un galeata cu apa curata si calda;
  • Un detergent pentru geamuri;
  • laveta moale si curata pentru a sterge apa si murdaria de pe geamuri;
  • Un prosop de hartie pentru a sterge eventualele urme sau pete.

Aplicarea solutiei de curatare: Umezește spalatorul pentru geamuri cu solutia de curatare si aplica-o uniform pe geamuri. Iti recomandam acest Spalator geamuri Leifheit Professional 45 cm, ideal pentru aceasta activitate.

spalator-geamuri-leifheit-professional-45-cm

Sterge prin miscari verticale geamurile: Folosește peria sau spalatorul pentru a sterge geamurile cu miscari verticale. Asigura-te ca acoperi intreaga suprafata a geamului. Sau, o activitate si mai usoara, iti recomandam acest Aspirator geamuri Leifheit Dry&Clean. Nu vei mai dori niciun alt spalator de geamuri dupa ce il vei folosi pe acesta!

aspirator-geamuri-leifheit-dryclean-1

Daca ai ferestre mari, un spalator cu coada telescopica este ideal pentru a spala si sterge usor. Incearca acest Spalator pentru geamuri Leifheit cu racleta si coada telescopica si bucura-te de rezultate rapide fara efort.

spalator-pentru-geamuri-leifheit-cu-racleta-si-coada-telescopica

Sterge apa: Dupa ce ai curatat geamurile, foloseste o laveta moale si curata pentru a indeparta apa de pe suprafata geamului. Poti folosi, de asemenea, acest stergator din microfibra care absoarbe apa fara a lasa urme sau pete. Comanda acest Stergator geamuri cu microfibra Leifheit Plus 3 de AICI.

stergator-geamuri-cu-microfibra-leifheit-plus-3

Sterge urmele: Daca mai raman urme sau pete pe geamuri, poti sa le stergi cu un prosop de hartie;

Gata! Geamurile stralucesc! A fost simplu, nu-i asa?

Nu uita! Pentru intrebari referitoare la produsele mai sus prezentate ne gasesti atat in showroomul Yalco din Soseaua Pipera nr. 48, cat si la telefon/ e-mail in sectiunea Contact.