Casa si Gradina

Solutii pentru depozitare Keter: Top Dulapuri, Lazi si Rafturi pentru depozitare ideala

De Mihai Voicila la 14-06-2022

Dulapuri, rafturile si lazile pentru depozitare reprezinta un mod excelent de a iti organiza spatiul de depozitare si a face ordine in gradina, balcon sau pe terasa.

Datorita articolelor Keter, depozitarea jucariilor, pernelor, uneltelor de gradina, veselei pentru petrecerile din gradina sau diferitelor tipuri de obiecte nu va mai fi o problema.

Acestea dispun de un design interesant care imita lemnul, aspect si finisaje desavarsite, fiind confectionate din materiale trainice si rezistente la intemperii, raze UV, umiditate, temperaturi foarte ridicate sau foarte scazute.

Daca iti doresti sa descoperi toate produsele din aceasta categorie, te rugam sa dai un click aici.

Ti-am pregatit un top cu cele mai apreciate solutii pentru depozitare:

dulap-inalt-bej-keter-wood-grain-utility-68x39x182-cm (1)dulap-inalt-bej-keter-wood-grain-utility-68x39x182-cm

Dulap inalt bej Keter Wood Grain Utility 68x39x182 cm

Dulapul Keter Wood Grain Utility este potrivit pentru depozitarea accesoriilor de gradina, instrumentelor de curatare, precum maturi si mopuri, pentru a putea pastra curtea si gradina curate si ingrijite.

Dulapul imbina designul, inovatia si functionalitatea cu standardele de inalta calitate. Este fabricat in Italia, din polipropilena de inalta calitate. Acesta dispune de doua usi de culoare bej ce imita lemnul natural, prevazute cu balamale metalice rezistente si o predispozitie pentru lacat ( lacatul nu este inclus ).

De asemenea, acesta este impartit in 2 compartimente, astfel incat partea din stanga se poate utiliza pentru depozitarea uneltelor lungi, in timp ce partea din dreapta se poate personaliza cu ajutorul celor 3 rafturi ajustabile care suporta o greutate de 10 Kg fiecare. Picioarele dulapului sunt reglabile si ofera stabilitate.

Dulapul se poate amplasa atat in interior, cat si in exterior, in aer liber, in gradina, pe terasa, in balcon sau in garaj. Acesta protejeaza obiectele depozitate impotriva conditiilor atmosferice nefavorabile, razelor UV si a murdariei.

Acesta se intretine usor, se poate curata cu apa si detergent.

Daca ti-am trezit interesul, nu ezita sa descoperi toate caracteristicile acestui produs cu un click aici sau pe poze.

dulap-depozitare-terasa-graphite-keter-unity-105-l (1)dulap-depozitare-terasa-graphite-keter-unity-105-l


Dulap depozitare terasa graphite Keter Unity 105 L

Cauti un dulap pentru terasa care sa nu ocupe un spatiu mare? Dulapul modern Keter Unity 105 L reprezinta cea mai buna alegere. Dulapul este perfect pentru barbeque, petreceri in gradina si alte activitati in aer liber, deoarece poti gati si servi confortabil, in timp ce esti gazda.

Dulapul Keter Unity 105 L dispune de un design interesant, ce imita textura lemnului si este realizat din cel mai bun material plastic, care este durabil si rezistent la apa, astfel incat nu trebuie sa iti faci griji in privinta deteriorarii sau a mucegaiului. Dulapul este usor de intretinut si contine usa, o suprafata rezistenta pe care poti prepara carnea si un maner confortabil cu carlige pentru prosoape. In interiorul dulapului se pot depozita vase, produse alimentare, bauturi, accesorii de bucatarie si multe alte elemente necesare pentru organizarea petrecerii.

Dulapul este mobil, ideal pentru petreceri de familie, pe terasa sau in gradina.

Nu mai sta pe ganduri! Descopera acest dulap cu un click aici sau pe poze.

lada-depozitare-maro-keter-sherwood-270-l (1)lada-depozitare-maro-keter-sherwood-270-l

Lada depozitare maro Keter Sherwood 270 L

Simplitatea designului, functionalitatea si montajul rapid sunt atuurile lazii pentru depozitare Keter Sherwood, in timp ce interiorul ofera spatiu de depozitare de 270 L.

Lada maro Keter Sherwood 270 L este ideala pentru depozitarea uneltelor, precum lopeti, pulverizatoare, stropitori, cutite de gradina, foarfeci sau furtune, dar poate fi utilizata si pentru alte obiecte de uz casnic, jucarii, carti, perne, etc.

Lada Keter Sherwood este realizata dintr-un material de inalta calitate, rezistent la actiunile razelor UV, a factorilor atmosferici si a rozatoarelor. Materialul isi pastreaza culoarea si aspectul, iar lada pentru depozitare va arata ca noua o perioada indelungata de timp.

Disponibila in doua culori clasice, antracit si maro si avand o suprafata care imita perfect textura lemnului, lada Sherwood se integreaza cu succes in orice design exterior sau interior, fiind o optiune de depozitare simpla si eleganta.

Gasesti mai multe detalii cu un click aici sau pe poze.

lada-depozitare-gri-keter-novel-340-l (1)lada-depozitare-gri-keter-novel-340-l

Lada depozitare gri Keter Novel 340 L

Lada depozitare gri Keter Novel 340 L va permite sa dispuneti de un loc spatios pentru depozitarea accesoriilor utilizate zilnic, uneltelor de gradina, pulverizatoarelor, stropitorilor, clestilor de gradina, paturilor, furtunelor sau pernelor pentru mobilierul din terasa. Aceasta este fabricata din polipropilena de inalta calitate si protejeaza obiectele depozitate impotriva umiditatii, actiunilor razelor UV, a factorilor atmosferici sau a rozatoarelor.

Lada pentru depozitare cu design clasic poate fi integrata in orice decor de gradina sau terasa, fiind o optiune de depozitare simpla si eleganta. De asemenea, aceasta poate fi utilizata ca si scaun pentru 2 persoane, dupa inchiderea capacului.

Pentru mai multe detalii click aici sau pe poze.

lada-depozitare-crem-keter-rockwood-570-l (1)lada-depozitare-crem-keter-rockwood-570-l

Lada depozitare crem Keter Rockwood 570 L

Lada depozitare crem Keter Rockwood 570 L este ideala pentru depozitarea diferitor unelte precum: lopeti, pulverizatoare, stropitori, cutite de gradina, foarfeci sau furtune dar poate fi utilizata si pentru alte obiecte de uz casnic, jucarii, carti, perne etc. Atuurile principale ale lazii depozitare crem Keter Rockwood 570 L il reprezinta volumul mare si montajul facil.

Aceasta poate fi utilizata si ca banca pentru gradina, sustinand o greutate de pana la 350 Kg, astfel incat se pot aseza confortabil 2 adulti.

Lada depozitare crem Keter Rockwood 570 L este realizata din polipropilena, material de inalta calitate, rezistent la actiunile razelor UV, a factorilor atmosferici si a rozatoarelor. Materialul isi pastreaza culoarea si aspectul, iar lada va arata ca noua o perioada indelungata de timp.

Descopera acest minunat produs cu un click aici sau pe poze.

raft-depozitare-4-polite-keter-plus-shelf-604-60x30x135-cmraft-depozitare-4-polite-keter-plus-shelf-604-60x30x135-cm (3)

Raft depozitare 5 polite Keter Plus Shelf 90/40/5 - 275Kg 90x40x182cm

Raftul pentru depozitare cu 5 polite Keter Plus Shelf este ideal pentru incaperi utilitare sau birouri.

Acesta este fabricat in Italia din polipropilena de inalta calitate care nu rugineste, nu se pateaza si nu se rupe. De asemenea, este construit cu 5 polite solide, avand 90 cm lungime si 40 cm latime. Fiecare polita rezista la o greutate de pana la 55 Kg distribuite uniform.

Intretinerea este facila, se curata cu apa si detergent.

Caracteristici suplimentare:

• Asamblare usoara, nu sunt necesare scule pentru montaj;
• Rafturile sunt ajustabile;
• Se poate prinde de perete pentru stabilitate marita;
• Picioare inaltate care permit curatarea cu usurinta a suprafetei de sub raft.

Descopera toate caracteristicile acestui raft cu un click aici sau pe poze.

raft-depozitare-5-polite-keter-plus-shelf-1205-350kg-120x40x187cmraft-depozitare-5-polite-keter-plus-shelf-1205-350kg-120x40x187cm (1)

Raft depozitare 5 polite Keter Plus Shelf 120/5 - 350Kg 120x40x187cm

Acest tip de raft se diferentiaza fata de cel anterior prin capacitatea mai mare pe care o poate stoca pe polite. De asemenea, acesta este fabricat in Italia din polipropilena de inalta calitate care nu rugineste, nu se pateaza si nu se rupe.

Este construit cu 5 polite solide, intarite cu bare de metal, avand 120 cm lungime si 40 cm latime. Fiecare polita rezista la o greutate de pana la 70 Kg distribuite uniform.

Greutatea neta a raftului Keter este de 16 kg, iar greutatea maxima suportata este de 350 kg.

Nu mai sta pe ganduri, descopera acest produs cu un click aici sau pe poze.

Speram ca selectia de mai sus iti este de folos!

Nu uita! Pentru intrebari referitoare la produsele mai sus prezentate ne gasesti atat in showroomul Yalco din Soseaua Pipera nr. 48, cat si la telefon/ e-mail in sectiunea Contact.