Casa si Gradina

Sisteme de irigatii Claber

De Diana Popescu la 09-06-2021

Mireasma si culorile vesele ale florilor stimuleaza mintea si transmit o stare de fericire si ganduri pozitive, astfel incat o gradina cu un gazon verde si plina cu flori ne poate infrumuseta casa, dar si viata.

Cultivarea legumelor este un hobby din ce in ce mai popular, dar si modul de a avea grija de sanatatea noastra si a celor dragi, cultivand legume sanatoase si gustoase, in gradina proprie.

foto_aiuole-e-orti

Apa este o resursa vitala atat pentru cresterea gazonului, cat si pentru florile si plantele din gradina noastra, fiind, de asemenea, un factor decisiv pentru o recolta bogata in gradina de legume.

Irigarea corecta a gazonului si a gradinii este un aspect important, in special in sezonul cald, atunci cand soarele este arzator, iar ploile sunt rare.

Catalogo Claber UK 2020_Page_155_Image_0004

Cu toate acestea, cantitatea potrivita de apa poate fi mai greu distribuita cu stropitoarea sau furtunul de gradina.

Daca doresti sa iti usurezi munca, poti opta insa pentru instalarea unui sistem de irigare automat.

aqua-magic-system

Claber este lider al segmentului de irigatii pentru gradini, terase sau balcoane, oferind sisteme inovatoare de ultima generatie, eco-durabile si usor de utilizat, obiectivul fiind explorarea noilor frontiere ale tehnologiei, designului si calitatii.

Claber ofera solutii economice si inteligente, potrivite pentru irigarea gazonului, a florilor si a legumelor, indiferent de spatiu, climat sau sezon, optimizand astfel consumul de apa si reducand timpul si efortul utilizatorului. Gama larga de produse performante, fabricate din materiale reciclabile garanteaza plantelor nivelul si momentul optim de irigare si pot fi adaptate individual nevoilor gradinii tale.

claber-drip-irrigation-systems-claber-in-line-adjustable-drippers-10-pack-2_1024x1024 (2)

Indiferent daca esti incepator sau un adevarat profesionist in domeniul irigatiilor, este important sa intelegi ce presupune un sistem de irigatii.

Prin instalarea unui sistem de irigare, nu vei fi nevoit sa uzi manual fiecare planta si te vei asigura ca radacina plantelor va obtine cu usurinta cantitatea de apa necesara.

banner_goccia

Aspersoarele Claber cu design robust si inovator al carcasei exterioare fabricate integral din ABS sunt stropitori oscilante cu jeturi ce imita ploaia naturala, dotate cu sistem "Aqua control" ce permite reglarea acoperirii suprafetei irigate. Acestea sunt rezistente la socuri si intemperii si functioneaza chiar si la presiuni scazute.

La Yalco regasesti o gama variata de aspersoare Claber, ideale pentru gradini mici sau mari, disponibile aici.

91dMiU0C7xL

Claber iti ofera conectoare inovatoare, practice si durabile, cu sau fara "Aqua stop", disponibile aici. Conectoarele sunt rezistente la rugina, socuri, raze UV si presiuni ridicate de pana la 40 de bar, fiind cu mult peste nivelul obisnuit in aplicatii de gradinarit. Arcul intern brevetat exclusiv Claber asigura pana la 1,5 milioane de click-uri, fara a se deteriora sau a se rupe. De asemenea, datorita dimensionarii standard internationale, conectorii Claber Quick-Click® sunt compatibili cu alte sisteme de irigare.

TB2jkEqbC7PL1JjSZFHXXcciXXa_!!2584899233

De asemenea, in magazinul online www.yalco.ro regasesti o varietate de cuple realizate din plastic, cu o rezistenta ridicata la presiune apei, ce asigura o conexiune stabila si etansa, precum si distribuitoare ce dubleaza posibilitatile de conecatare la robinet, pentru a regla in mod independent doua distributii.

Disponibile aici.

springy

Dotate cu un cronometru de apa bidirectional Aquadue Duplo®, Claber lanseaza un concept original de programatoare, complet electronice, ce garanteaza o irigare personalizata. Programatoarele sunt simplu de utilizat si programat, datele fiind afisate pe un ecran mare, prin intermediul unui sistem interactiv.

Astfel se pot seta de la 2 pana la 15 programe de irigatii zilnice, temporizatorul de apa fiind, de asemenea, proiectat pentru conectarea directa la senzorul de ploaie. Le regasesti la Yalco, disponibile aici.

Catalogo Claber UK 2020_Page_106_Image_0002

Furtunurile de gradina Claber contin un strat interior transparent, fiind sigure pentru transportul apei, garantand astfel calitatea superioara. Acestea nu contin metale grele sau ftalati si garanteaza o stabilitate excelenta la presiunea ridicata a apei, fiind de asemenea rezistente si la raze UV. Disponibile aici.

Top-Light_Ambientato_Web

La Yalco gasesti disponibila aici o gama completa de tamburi pentru furtunuri pentru irigare, fara egal pe piata mondiala. Cu design robust si roti aderente, tamburii sunt practici, usor de utilizat si transportat, precum si usor de asamblat. Tamburii sunt fabricati din materiale plastice rezistente, dotati cu manere ergonomice ce garanteaza confort maxim in timpul utilizarii.

UnCtitled-1

Pistoalele pentru irigat Claber sunt ergonomice si practice, fiind o gama larga de produse care continua sa evolueze. Designul special al pistoalelor pentru irigat permite utilizatorului sa regleze debitul cu o singura mana, in timp ce manerul ergonomic este confortabil si usor de utilizat.

claber-9567-metal-jetspray-gun

Gradina superba si bine intretinuta din jurul casei este esentiala pentru designul locuintei tale, oferind momente placute, petrecute in aer liber. Tine cont de toate aceste lucruri atunci cand iti organizezi gradina de vara si alege sistemul de irigare potrivit.

Nu uita ca este elementar sa uzi florile si legumele dimineata, cand suprafata solului este adesea umeda de roua diminetii, iar soarele nu este puternic. De asemenea, uda plantele cu atentie, fara sa atingi frunzele, deoarece umezirea acestora poate duce la ciuperci si bacterii care pot deteriora complet plantele.

pistola

Acum ca ai analizat elementele de baza ale sistemelor de irigare, te astept pe www.yalco.ro cu o gama variata de produse inovatoare Claber, proiectate special pentru nevoile gradinii sau terasei tale!

miniset