Casa si Gradina

Sistema: Partenerul perfect pentru iesirile cu bicicleta sau la picnic

De Mihai Voicila la 31-05-2022

Sistema este unul dintre cele mai populare branduri de pe piata sticlelor pentru pastrarea lichidelor si a apei. Comode, elegante, sigure si usor de utilizat, sticlele de apa de la Sistema nu contin BPA sau alte substante chimice care pot contamina apa. Acestea se pot utiliza zilnic atat pentru activitatile in aer liber, la alergat sau in sala de sport, cat si in vacante, la scoala sau la serviciu.

Yalco vine in sprijinul tau pentru orice tip de activitate iti doresti sa desfasori! Gasesti toate sticlele de la brandul Sistema aici.

cana-cafea-polipropilena-sistema-twist-n-sip-to-go-315-mlcana-cafea-polipropilena-sistema-twist-n-sip-to-go-315-ml (1)

Cana cafea polipropilena Sistema Twist'n'Sip To Go 315 ml

Cana cafea Sistema Twist'n'Sip To Go 315 ml este un mod simplu, dar rafinat de a te bucura de o cafea buna in drum spre birou. Cu o forma aerodinamica, cana de cafea de la Sistema prezinta o constructie cu pereti dubli, care ajuta la mentinerea bauturii calde, pentru timp indelungat.

Este disponibila intr-o varietate de culori moderne pentru dimineti mai usoare si mai frumoase.
Produsul se poate curata usor manual sau in masina de vase.

Toate produsele Sistema sunt fabricate dintr-un material plastic special, care nu contine BPA si nici ftalati sau orice alta substanta care poate fi daunatoare sanatatii.

Nu mai sta pe ganduri, cana te asteapta chiar aici sau click pe poze.

sticla-tritan-diverse-culori-sistema-quick-flip-520-ml- (1)sticla-tritan-diverse-culori-sistema-quick-flip-520-ml-

Sticla tritan diverse culori Sistema Quick Flip 520 ml

Sticla tritan diverse culori Sistema Quick Flip 520 ml este comoda, eleganta si usor de utilizat. Aceasta este realizata din tritan, material de foarte buna calitate care nu isi pierde proprietatile, sigur pentru uzul uman.

Tritanul nu contine agenti estrogeni sau androgeni si nu perturba in nici un fel procesele estrogene (EA) sau androgene (ED). Acesta este un material durabil si perfect adaptat pentru masina de spalat vase.

Sticla Sistema Quick Flip 520 ml este perfecta pentru utilizare la scoala, birou, sport sau picnic, pentru a va mentine hidratat. Aceasta este prevazuta cu un capac rabatabil ce se deschide cu o simpla atingere a butonului, precum si un pai intern realizat din silicon, pentru a va hidrata pana la ultima picatura.

Gasesti aceasta sticla chiar aici sau click pe poze.

sticla-din-tritan-diverse-culori-sistema-active-tritan-800-mlsticla-din-tritan-diverse-culori-sistema-active-tritan-800-ml (1)

Sticla din tritan diverse culori Sistema Active Tritan 800 ml

Sticla din tritan diverse culori Sistema Active Tritan 800 ml este eleganta si usor de utilizat. Tritanul este asemanator sticlei si nu contine substante nocive in compozitie, BPA (bisphenol A) si nici alti bisphenoli ca de exemplu BPS. Tritanul este un material dur si rezistent la impact, rezista caderilor accidentale si nu produce cioburi precum sticla.
Sticla Sistema Active Tritan 800 ml nu este destinata lichidelor fierbinti. Aceasta se poate curata usor manual sau in masina de spalat vase.
Toate componentele articolelor marca Sistema sunt produse integral in Noua Zeelanda.

Pentru mai multe detalii click aici sau pe poze.

shaker-polipropilena-sistema-to-go-700-ml (1)shaker-polipropilena-sistema-to-go-700-ml-1


Shaker polipropilena Sistema To Go 700 ml

Shaker polipropilena Sistema To Go 700 ml este realizat din plastic special, perfect pentru prepararea rapida a shake-urilor. Shakerul To GO este prevazut cu un capac cu supapa iar sistemul spiralat din interorul recipientului asigura uniformizarea amestecului si aerarea lichidului.

Se poate folosi in congelator si in frigider. Nu se foloseste in cuptor.

Shaker-ul se poate spala la masina de spalat vase (doar pe raftul de sus al acesteia).

Pentru mai multe detalii nu ezita sa dai click aici sau pe poze.

sticla-din-tritan-diverse-culori-sistema-infuser-tritan-800-mlsticla-din-tritan-diverse-culori-sistema-infuser-tritan-800-ml (2)

Sticla din tritan diverse culori Sistema Infuser Tritan 800 ml

Sticla pentru apa Infuser Tritan de la Sistema este comoda, eleganta si usor de utilizat. Este realizata din tritan, material de foarte buna calitate care nu isi pierde proprietatile.

Sticla nu este destinata lichidelor fierbinti. Aceasta se poate curata usor manual sau in masina de spalat vase.

Dimensiunile produsului sunt: 95 x 80 x 235 mm.

Sticla beneficiaza de o capacitate considerabila de 800 ml.

Intra chiar acum aici si profita de o super sticla Sistema.

Sper ca selectia realizata de mine sa te ajute pentru a depozita lichidele preferate in functie de activitatea ta!

Nu uita! Pentru intrebari referitoare la produsele mai sus prezentate ne gasesti atat in showroomul Yalco din Soseaua Pipera nr. 48, cat si la telefon/ e-mail in sectiunea Contact