Casa si Gradina

Sistema - Back to school

De Diana Popescu la 31-08-2021

Primul clopotel din noul an scolar 2021 – 2022 se pregateste sa rasune in curtile scolilor de pretutindeni.

Oare anul acesta scoala online va fi doar o amintire?

Chiar daca momentan nimic nu este sigur, parintii se pregatesc din timp pentru posibila prezenta fizica a prescolarilor si elevilor la scoala.

Indiferent daca micutii incep scoala pentru prima data sau, in cele din urma, revin in sala de clasa in aceasta toamna, inceputul noului an scolar este un moment important pentru orice parinte.

Pentru pranzul si gustarile la pachet ale copiilor, acestia trebuie sa se asigure ca folosesc produse practice si igienice, cu dimensiuni compacte ce se pot incadra cu usurinta in ghiozdan.

What-Parents-Should-Pack-Their-Kids-for-Lunch-Feature

Produsele Sistema® sunt practice si igienice, ideale pentru depozitarea pachetului pentru scoala. Acestea sunt realizate din materiale plastice speciale, fara BPA sau orice alta substanta care poate fi daunatoare sanatatii copiilor. De asemenea, produsele Sistema® se pot utiliza in conditii de siguranta in cuptorul cu microunde, masina de spalat vase sau congelator, fiind rezistente la temperaturi scazute sau ridicate.

81ny8cmM6mL._AC_SL1500_

Dreptunghiulare, patrate sau rotunde, cutiile pentru alimente Sistema® sunt ideale pentru depozitarea pachetului pentru pranz, acestea fiind disponibile intr-o gama variata de modele si culori atractive pentru cei mici.

In magazinul online www.yalco.ro gasesti o gama variata de recipiente pentru alimente cu diverse forme, design modern si compact ce permite stocarea caserolelor pentru a economisi si a exploata la maxim spatiul din frigider sau din camara, precum si cel din ghiozdanul copiilor. Capacele cutiilor pentru alimente sunt prevazute cu clipsuri laterale ce se fixeaza strans, astfel incat continutul pachetului nu va curge in ghiozdan.

225673987_990465598376627_4092143088469411494_n

Pentru servirea pranzului la scoala, cutiile Sistema® vor mentine preparatele si gustarile proaspete. Caserolele includ compartimente multiple, detasabile, utile pentru pastrarea alimentelor proaspete si separate pana in momentul in care vor fi consumate. Aici poti gasi gama completa de cutii pentru alimente Sistema®.

815y4ozkyZL._AC_SL1500_

Caserolele sunt dotate atat cu recipiente mari, ideale pentru depozitarea sandvisurilor de dimensiuni generoase, cat si cu recipiente mai mici, perfecte pentru fructe, gustarile dulci sau sarate, precum legume, migdale, alune, nuci sau biscuiti. De asemenea, anumite colectii Sistema® sunt prevazute cu mini tacamuri sau sticle mici pentru apa, ceai sau sucuri.

81quqOpNxpL._AC_SL1500_

Mentinerea unui aport adecvat de lichide si hidratarea micutilor este importanta pentru adoptarea unor obiceiuri sanatoase.

Sticlele de apa Sistema® sunt colorate si usor de cuprins in palme, iar gura de scurgere este practica, speciala pentru ca micutii sa consume lichidele cu usurinta.

La Yalco regasesti disponibila aici o gama variata de sticle pentru apa de la Sistema®, cu dimensiuni si capacitati echilibrate pentru transportarea in rucsac, suficient de incapatoare pentru a asigura cantitatea de apa potrivita copilului tau. De asemenea, sticlele sunt dotate cu un capac etans, astfel incat apa sa nu se verse, chiar daca va fi transportata in ghiozdan.

142836521_880626149360573_7001272201761858412_n

Tot la Yalco gasesti si colectia de termosuri colorate Sistema® cu design modern, realizate din inox de inalta calitate. Acestea sunt realizate cu ingeniozitate si sunt prevazute cu pereti dubli izolati cu vid, astfel incat vor mentine cu usurinta temperatura optima a bauturilor pentru timp indelungat.

Termosurile Sistema nu includ BPA si pastreaza lichidele fierbinti timp de pana la 6 ore, iar bauturile reci timp de 12 ore. Acestea sunt dotate cu un capac cu inchidere ermetica si prezinta rezistenta mare la socuri. Le regasesti disponibile aici.

147390690_889323055157549_4834328677694090338_n

Desi toamna aceasta inceperea anului scolar ar putea arata diferit, pregatirea igienica a pachetului de pranz al copilului dumneavoastra este un lucru important.

Anul acesta, in locul pungilor de hartie puteti alege una dintre cutiile de alimente Sistema®, moderne, colorate, ermetice si igienice, perfecte pentru acest sezon.

81zHh0ZrqML._AC_SL1500_

Yalco ureaza copiilor succes in noul an scolar!