Casa si Gradina

Sistema - Back to school

De Diana Popescu la 01-09-2020

Suntem la finalul lunii august, iar toamna se numara bobocii. Asadar, cu siguranta copiii invata cel mai bine atunci cand sunt la scoala, insa marea intrebare pe care parintii o au in acest moment este modul in care elevii se pot intoarce la scoala incepand cu luna septembrie, in conditii de siguranta in timpul pandemiei COVID-19.

Desi specialistii sugereaza ca adolescentii si copiii fac parte din categoria cea mai putin afectata in ceea ce priveste infectarea cu noul coronavirus, intoarcerea la scoala presupune o serie de masuri de siguranta de urmat, pentru a asigura atat sanatatea elevilor, cat si a profesorilor.

Pe langa regulile esentiale precum distantarea, purtarea mastilor sau curatarea frecventa a mainilor cu apa si sapun, ar fi util ca elevii sa poata lua pranzul in aer liber in grupuri cat mai restranse.

Pentru depozitarea pachetului pentru scoala iti recomandam produse practice si igienice de la Sistema®, realizate din materiale plastice speciale, ce nu contin BPA sau orice alta substanta care poate fi daunatoare sanatatii copiilor. De asemenea, acestea se pot utiliza in conditii de siguranta in cuptorul cu microunde, masina de spalat vase sau congelator, fiind rezistente la temperaturi scazute sau ridicate.

88024592_649605249129332_8538141014441852928_n

Cutiile pentru alimente Sistema® sunt ideale pentru depozitarea pachetului pentru pranz, acestea fiind disponibile intr-o gama variata de modele si culori atractive pentru cei mici.

La Yalco regasesti recipientele pentru alimente in diverse forme, cu un design ce permite stocarea caserolelor pentru a economisi si a exploata la maxim spatiul din frigider sau din camara. Capacele cutiilor pentru alimente sunt prevazute cu clipsuri laterale si se fixeaza strans, iar continutul pachetului nu va curge in ghiozdan.

91v8ruvj9dl._sl1500_

Pentru servirea pranzului la scoala, cutiile Sistema® vor mentine preparatele si gustarile proaspete. Caserolele contin compartimente multiple, detasabile, utile pentru pastrarea alimentelor proaspete si separate pana in momentul in care vor fi consumate. Aici poti gasi gama completa de cutii pentru alimente Sistema®.

104706079_733060640783792_4235011589858877150_n

Compartimentele mari sunt ideale pentru depozitarea unui sandvis cu dimensiuni generoase, in timp ce recipientele mai mici sunt perfecte pentru gustari precum fructe, legume sau biscuiti. De asemenea, anumite colectii Sistema® sunt prevazute cu mini tacamuri, precum furculita si cutit si chiar sticla mica pentru apa, ceai sau sucuri.

Stim cu totii cat de importanta este hidratarea, precum si ca micutii sunt atrasi de sticle cat mai colorate si usor de cuprins in palme.

Este important ca sticla cu apa sa nu alunece atunci cand mana copilului poate fi transpirata, iar gura de scurgere a sticlei sa fie bine realizata, pentru a putea consuma usor lichidele. De asemenea, este elementar ca sticla sa contina capac etans, astfel incat apa sa nu se verse, chiar daca va fi transportata in ghiozdan.

785_2400x

Pentru hidratarea copiilor, iti punem la dispozitie sticle pentru apa de la Sistema® prevazute cu dimensiuni si capacitati echilibrate, suficient de mici pentru transportarea usoara in rucsac, dar suficient de incapatoare pentru a asigura cantitatea de apa potrivita pentru copilul tau. Le regasesti la Yalco, disponibile aici.

Desi odata cu inceperea noului an scolar totul va fi diferit din cauza pandemiei COVID-19, iar acest lucru poate ingreuna procesul de adaptare al copiilor cel putin pentru o perioada, asigurati-va ca scolile detin resursele necesare pentru urmarea procedurilor de siguranta, pentru protejarea elevilor si a profesorilor.

Yalco ureaza elevilor multa bafta in noul an scolar!