Casa si Gradina

Sistema - Back to school

De Diana Popescu la 22-08-2019

Copiii au avut o vara intreaga la dispozitie sa se joace si sa petreaca in mod placut zilele din vacanta mare, insa luna septembrie se apropie, iar parintii incep pregatirile pentru noul an scolar. Unul dintre cele mai importante lucruri de pe lista acestora este pachetul pentru scoala. Mamicile isi planifica retete cat mai creative si interesante pentru pranzul si gustarile micutilor, insa cu siguranta se intreaba cum le pot ambala astfel incat alimentele sa se mentina proaspete.

IMG_7546

Yalco recomanda mamicilor produse practice de la Sistema®, realizate dintr-un material plastic special ce nu contine BPA sau orice alta substanta care poate fi daunatoare sanatatii copiilor. De asemenea, acestea se pot utiliza in conditii de siguranta in cuptorul cu microunde, masina de spalat vase sau congelator, fiind rezistente la temperaturi scazute sau chiar mai ridicate.

AW13_CS_STORAGE_5_alt10

Disponibile intr-o gama larga de modele si culori atractive, cutiile pentru alimente de la Sistema sunt ideale pentru depozitarea pachetului pentru pranz.

In magazinul nostru online www.yalco.ro poti gasi recipiente pentru alimente de la Sistema, de diverse forme si litraje, cu un design ce permite stocarea cutiilor una peste alta pentru a economisi si a exploata la maxim spatiul din frigider sau din camara. Capacele cutiilor pentru alimente sunt prevazute cu clipsuri laterale si se fixeaza strans, astfel continutul pachetului sa nu curga in rucsacul copilului.

Pentru servirea pranzului la scoala sau pentru simple gustari servite in parc, la joaca, aceste cutii pentru alimente vor mentine pranzul si gustarile proaspete. Caserolele de la Sistema contin compartimente multiple, detasabile, utile pentru pastrarea alimentelor proaspete si separate pana in momentul in care vor fi consumate. Aici poti gasi gama completa de cutii pentru alimente Sistema.

SS17_CS_FOOD_ON_THE_GOalt10

Compartimentele mari sunt ideale  pentru depozitarea unui sandvis cu dimensiuni generoase sau a salatelor, iar recipientele mai mici sunt perfecte pentru gustari precum fructe, legume, migdale, nuci sau biscuiti. Anumite colectii Sistema sunt prevazute cu mini tacamuri precum furculita si cutit si chiar sticluta mica pentru apa, ceai sau sucuri.

379483011_3_1280x1280

Hidratarea joaca un rol semnificativ in dezvoltarea copilului tau, asadar nu uita sa adaugi sticluta cu apa sau ceai in ghiozdanul sau.

Copiii sunt atrasi de sticle cat mai colorate si usor de cuprins in palme. Este important sa nu alunece atunci cand mana lui poate fi transpirata, sau atunci cand merge pe bicicleta, in parc. De asemenea, gura de scurgere a sticlei trebuie sa fie bine realizata, pentru a putea consuma usor apa din sticla. Este important ca sticla sa contina capac etans, astfel apa nu se va varsa, chiar daca va fi transportata in ghiozdan.

Yalco iti recomanda sticle pentru apa de la Sistema cu dimensiuni si capacitati echilibrate, suficient de mici pentru transportarea usoara in rucsac, dar suficient de incapatoare pentru a asigura cantitatea de apa potrivita pentru copilul tau, disponibile aici.

54603011_4_640x640

Un smoothie delicios poate reprezenta o sursa de energie si intareste imunitatea copiilor. Pentru aportul de fibre si antioxidanti necesari oricarui copil, la Yalco gasesti shakere practice pentru smoothie-uri delicioase din legume si fructe, prevazut cu sistem de prindere sigur pentru o transportare facila. Shakerul Sistema To Go este disponibil aici, intr-o gama variata de culori.

3683_1

Cu ajutorul produselor de la Sistema poti contribui la protejarea mediului, prin reducerea de resturi din plastic, folii sau pungi, folosite la ambalarea pachetelor cu alimente, deoarece cutiile pentru alimente precum si sticlele pentru apa Sistema sunt reutilizabile. Alege pentru copilul tau recipiente pentru alimente si apa realizate din materiale ce nu ii pun sanatatea in pericol, practice, usor de transportat si rezistente la scurgeri sau impact.

In incheiere, noi uram copiilor bafta in noul an scolar si nu uita ca te asteptam in showroom sau in magazinul online www.yalco.ro pentru a alege recipientele ingenioase preferate de depozitare a alimentelor, precum si shakere si sticle pentru apa.