Casa si Gradina

Seturi de vase pentru gatit

De Diana Popescu la 19-09-2019

Pentru a putea fi un bucatar bun in propria bucatarie este necesar sa tinem cont de vasele pe care le utilizam pentru gatit. Achizitionarea unui set de oale pentru gatit reprezinta o investitie pe termen lung in calitate, durabilitate si performanta in prepararea retetelor preferate. Principalele avantaje ale seturilor de vase pentru gatit pot fi designul impecabil oferit de catre producatori, varietatea capacitatilor oalelor si cratitelor ce pot fi utile in special persoanelor care au nevoie sa gateasca o cantitate mai mare de mancare. De asemenea, seturile de oale sunt suprapozabile, iar capacele incluse, usor detasabile, pot fi transferate cu usurinta de la o oala la alta.

Dar cum putem alege oalele ideale in care sa preparam mancarea acasa?

Sa alegi un set de vase calitativ pentru casa ta, nu este usor, deoarece materialele din care sunt realizate variaza de la otel inoxidabil sau fonta, pana la cupru sau aluminiu. Mancarea poate deveni periculoasa daca este preparata in vase realizate din materiale ce pot fi toxice.

2-70133

Seturile de oale realizate din inox pot reprezenta o alegere potrivita, deoarece nu ruginesc si au o rezistenta mare la caldura sau conditii extreme. De asemenea, inoxul nu se pateaza, se poate curata usor si isi pastreaza aspectul lucios sau satinat ani la rand. Oalele si cratitele din inox nu se zgarie, au de asemenea, durabilitate si se pot curata in conditii de siguranta la masina de spalat vase.

La Yalco gasesti seturi de vase de la Fest sau Fissler, ce contin oale si cratite de diferite dimensiuni, realizate din inox de inalta calitate.

fissler-bonn-5-piece-cookware-set

Pe www.yalco.ro gasesti seturi de oale rezistente ce pot fi introduse in cuptor la temperaturi de pana la 250 C, potrivite pentru toate tipurile de plita, inclusiv cu cele pe inductie. Cu baze stabile si manere ergonomice, seturile de oale sunt o optiune practica pentru familiile numeroase. Vasele pentru gatit se regasesc in seturi ce contin de la sase pana la noua piese.

fissler_profi_topfset_4_tlg_ambi_2000x2000

Setul de vase Fest Belissima contine trei oale realizate din inox de inalta calitate, de dimensiuni diferite si capace realizate din sticla transparenta, cu manere termorezistente. Vasele cu baza triplu stratificata pentru repartizarea uniforma a caldurii contin un aspect modern si finisaje de calitate. Acestea sunt compatibile cu toate tipurile de plite, inclusiv cu cele pe inductie. Vasele se incalzesc repede si uniform, fiind in siguranta atat pe plita, cat si in  cuptor. Oalele au capacitatea de 10 L, 4.9 L si 2 L. Setul Fest Belissima este disponibil aici.

set-oale-din-inox-6-piese-fest-belissima

De asemenea, colectia Bellissima de la Fest se regaseste disponibila si in sapte piese, prevazuta cu o cratita cu maner, fara capac, de 2 L. Oalele contin capacitatea de 6.5 L, 3 L, precum si 2 L. Setul este in stoc la Yalco sau in magazinul online www.yalco.ro.

set-oale-din-inox-7-piese-fest-belissima-1

Setul de oale si cratite de la Fest din colectia Granite ofera 8 piese moderne, realizate din aluminiu de inalta calitate, cu invelis de granit antiaderent la interior. Setul este realizat din trei vase cu capacitati de 7.3 L, 5.8 L si 4.9 L, o cratita fara capac cu o capacitate de 1.6 L si un grill de 28 cm. Oalele sunt insotite de capace realizate din sticla transparenta, termorezistenta. Manerele vaselor si ale capacelor sunt realizate din bachelita, cu efect de granit si aspect modern. Vasele Fest Granite se pot utiliza pe tipuri de plita precum gaz, electrice sau vitroceramice, cu exceptia celor cu inductie. Setul este disponibil aici.

res_8941ceedf504c86fcbbacd39f6d63968_full

Fissler ne rasfata cu Solea, o colectie premium, cu un design atragator. Setul de vase Fissler Solea contine 8 piese sofisticate si incantatoare. Gratie functiilor sale ingenioase, Fissler Solea ofera o experienta unica in orice bucatarie.

5152

Oalele contin un design cu muchii rotunjite, optimizate pentru scurgere. Capacele vaselor sunt realizate din sticla termorezistenta si pot fi prinse oriunde pe muchia acestora, cu maner realizat din inox ce nu se incinge. Aceastea sunt prevazute cu gradatie interioara, iar baza este compatibila cu orice tip de plita, inclusiv cu cea pe inductie. Oalele au capacitatea de 1.9 L, 3.2 L, 5.1 L, respectiv 2.3 L. Setul Fissler Solea este disponibil aici.

5151

La Yalco gasesti si setul de oale si cratite din colectia Riva, ce contine 9 piese. Vasele contin manere cu forma ergonomica, din inox pentru o manevrarea usoara si sunt potrivite pentru introducerea in cuptor. Capacele oalelor sunt realizate din inox si se aseaza foarte bine, avand forma exacta a oalei, ceea ce ajuta atat la o pastrare mai buna a caldurii si aromelor, cat si la stabilitate in timpul fierberii. Oalele sunt prevazute cu baza incapsulata, compatibila cu toate tipurile de plite, inclusiv cu cele pe inductie. Setul contine trei oale ce sunt prevazute cu o capacitate de 2.1 L, 3.6 L si 5.7 L, o cratita de 2.4 L ce contine capac si o cratita fara capac, de 1.4 L. Setul Riva este disponibil aici.

set-de-oale-din-inox-fissler-9-piese-seria-riva-inductie-capac_8394775

Disponibil pe www.yalco.ro este si setul Korfu, de la Fissler. Setul contine opt piese cu un design modern si aspect satinat si o eficienta foarte mare in acumularea caldurii. Oalele din colectia Korfu transforma gatitul intr-o adevarata experienta. Baza oalelor este realizata dintr-un strat interior gros din aluminiu incapsulat in inox, compatibila cu toate tipurile de plita, inclusiv cea pe inductie. Cele trei oale si o cratita contin capace transparente, din sticla termorezistenta. Oalele au capacitatea de 2.1 L, 3.7 L si 5.8 L, iar cratita contine o capacitate de 2.4 L. Setul Korfu este disponibil aici.

1526641208-7047_1535368945_q_50

Te asteptam in showroom la Yalco sau pe www.yalco.ro unde gasesti disponibile si seturile Fissler Vienna sau Florence, precum si oale sau cratite individuale sau sub presiune si solutii de intretinere a inoxului.

6-70

Iti dorim spor la gatit!