Casa si Gradina

Seara De Halloween

De Diana Popescu la 28-10-2021

Octombrie a sosit si a dat startul sezonului de toamna, in aer pluteste aroma caramelizata de dovleac copt si scortisoara, iar strazile sunt acoperite cu frunze galbene si ruginii.

In aceasta perioada, toamna este o splendoare si ne bucura cu multe roade si lucruri distractive, iar seara de Halloween, bucuria celor mici, dar si a adultilor este mult asteptata, iar in cele din urma, se apropie cu pasi repezi.

Este al doilea an consecutiv cand sarbatoarea de Halloween va fi putin diferita, deoarece inca ne aflam in mijlocul pandemiei COVID-19. Desi restaurantele si barurile decorate cu felinare, dovlecei malefici sculptati, lumanari si panze de paianjen vor fi mai putin populate, iar trick-or-treat si petrecerile tematice vor fi anulate, ne putem bucura de sarbatoarea de Halloween si acasa, in conditii de siguranta.

74534844_10162396161330587_7135716003387801600_n

Halloween este o sarbatoare de origine celtica, preluata de catre noi si numeroase culturi, iar multe dintre traditiile din noaptea intunecata se pot desfasura in siguranta acasa, adaptate perioadei in care ne aflam, intr-o atmosfera restransa, specifica.

In ultimul weekend din octombrie, copiii, dar si adultii pot folosi diverse costume si masti tematice, precum fantome, monstrii, vrajitoare, zombie sau vampiri, infricosatoare sau amuzante, in timp ce vizioneaza o serie de filme cu povesti de groaza, se bucura de jocul cartilor de tarot si se rasfata cu bauturile preferate, gustari delicioase si dulciuri.

Daca doresti sa pregatesti impreuna cu cei mici surprize gustoase crocante, fierte sau la cuptor, precum diverse supe, paste, budinca, oua umplute si pizza, poti adapta o gama variata de feluri de mancare, cu plating infricosator. Va fi distractiv sa petreceti impreuna timp de calitate in bucatarie, jucandu-va si gatind, in acelasi timp.

Te asteptam in magazinul online www.yalco.ro cu o gama variata de vase termorezistente, dar si cratite sau tigai Fest Cinnamon, o colectie portocalie de toamna, disponibile aici.

244790625_6285064141565304_6577697313095903585_n (1)

De asemenea, pentru servirea supelor sau a gustarilor, la Yalco regasesti o gama variata de boluri si castroane de diferite forme si dimensiuni, realizate din sticla, portelan sau opal, disponibile aici.

vellutata_piselli

De la merele glazurate, cele mai populare dulciuri traditionale din Marea Britanie si Irlanda, la diverse tarte, bezele, cupcakes, placinta cu mere sau dovleac si biscuiti glasati, mamicile pot rasfata copiii cu o gama variata de retete inspirate pentru seara de Halloween.

crostatine_zucca

Pentru servirea gustarilor si a preparatelor, alege platouri si farfurii negre, dar si albe, rosii sau portocalii, ce vor evidentia nuantele intunecate. La Yalco gasesti o varietate de farfurii si platouri realizate din portelan, sticla sau ardezie, adanci sau intinse.

wurstel_pizza

Pentru depozitarea bomboanelor si jeleurilor cu monstruleti, poti decora cu picturi si ornamente specifice borcane transparente, de diferite forme si dimensiuni. La Yalco te asteapta borcane transparente si sticle portocalii de la Bormioli, disponibile aici.

IMG_0968_yohexoum-1

Prepara diverse cocktailuri si bauturi colorate si serveste-le in pahare transparente, negre, portocalii sau rosii.
Pentru o prezentare spectaculoasa si infricosatoare, iti recomand paharele cu fete de monstrii din colectia Tiki de la Libbey, ideale pentru savurarea bauturilor preferate. Le regasesti pe www.yalco.ro, disponibile aici.

libbey-tiki-split-glass-470ml-12

Pentru cea mai inspaimantatoare noapte din an, decoreaza locuinta impreuna cu cei mici cu ornamente homemade pentru o atmosfera misterioasa. Poti folosi borcanele de la Bormioli, colectia Quattro Stagioni, pentru realizarea lampilor portocalii DIY, ideale pentru seara de Halloween. Astfel, micutii se pot folosi de vopsea si lumini cu led pentru o atmosfera infricosatoare, dezvoltadu-si imaginatia.
De asemenea, la Yalco gasesti suport pentru lumanari portocaliu sau rosu, de la Bormioli, disponibil aici.

Lanterna_Halloween_tooe589s-1

Daca iti doresti ca seara infricosatoare de Halloween sa fie perfecta, fii creativa. Cu Yalco ai totul la indemana!
Am pregatit special pentru tine o selectie variata de produse si diverse promotii interesante, articole ideale pentru noaptea de Trick or Treat, pe care le regasesti aici, pe www.yalco.ro.

Facebook_Halloween

Iti dorim o petrecere frumoasa, plina de suspans si mister!