Casa si Gradina

Salata – combinatia perfecta intre fibre si vitamine. Dar in ce o servim?! Raspunsurile chiar aici!

De Mihai Voicila la 12-04-2022

Specialistii spun ca unul din cele mai sanatoase obiceiuri alimentare pe care le putem avea in aceasta perioada a anului este consumul zilnic de salate. Avand in vedere anotimpul in care ne aflam, ne putem bucura de o diversitate de legume proaspete.

Salata, indiferent daca este de fructe sau legume, poate furniza organismului o gama variata de vitamine, antioxidanti si nutrienti. (sursa: sfatulmedicului).

Avand in vedere cele mentionate mai sus, credem ca este de bun augur ca primavara/ vara aceasta sa pui un accent important pe servirea de salate. Iata si cateva sugestii din partea mea:

bol-salata-portelan-versace-1969-antichi-23-cm
Bolul pentru salata din portelan Versace 19.69 Antichi 23 cm se caracterizeaza prin farmec si eleganta. Este usor de asociat cu vesela proprie si cu siguranta va atrage privirile tuturor. Acesta se poate curata la masina de spalat vase in conditii de siguranta.

Stilul de imprimare este unul clasic – elegant. Este de culoare alb, are diametrul de 23 cm si este realizat din cel mai fin portelan.

Profita chiar acum aici , stocul este limitat!

bol-salata-opal-bormioli-toledo-23-cm

Bol salata opal Bormioli Toledo 23 cm

Bolul pentru salata Bormioli Toledo 23 cm este realizat din opal alb, rezistent la socuri mecanice si temperaturi ridicate.

Produsele din opal pot fi utilizate in acelasi fel ca cele din portelan, avand in plus avantajul de a putea fi introduse in cuptoarele cu microunde fara a exista riscul de deterioare sau ciobire.

Bormioli Rocco a construit un brand puternic, fondat in Italia cu peste 1.300 de ani in urma. Acesta utilizeaza cele mai bune resurse naturale pentru a crea produse superioare din sticla in intreaga lume. In acest mod ofera produse inovatoare, care imbina creativitatea, functionalitatea si standardele de inalta calitate.

Bolul are un diametru de 23 cm si o inaltime de 9 cm. Il gasesti chiar aici.

bol-salata-opal-bormioli-easy-26-cm

Bol salata opal Bormioli Easy 26 cm

Bolul Bormioly Easy se remarca prin designul modern, armonia liniilor si caracterul practic oferit de marginea exterioara, fiind usor de manevrat atat pentru prepararea retetelor, cat si pentru servirea salatelor si preparatelor apetisante. De asemenea, designul modern si practic permite stivuirea bolului pentru depozitare si economisirea spatiului.

Acesta se poate curata la masina de spalat vase in conditii de siguranta.

Bolul are un diametru de 26 cm si il gasesti la oferta chiar aici.

bol-salata-opal-bormioli-parma-24-cm

Bol salata opal Bormioli Parma 24 cm

Parma este o linie completa de vesela din opal alb, material potrivit uzului profesional, datorita rezistentei sporite la socuri mecanice si termice. Forma liniei de vesela Parma confera eleganta si modernitate.

Printre avantajele acestui bol se numara: rezista la acizii din alimente si faptul ca nu retine mirosuri; are un diametru generos de 24 cm; este rezistent in timp si se poate curata in masina de spalat vase.

Profita acum chiar aici.

bol-salata-sticla-bormioli-basic-26-cm

Bol Salata Sticla Bormioli Basic 26 cm


Colectia de boluri Basic este esentiala atat in bucatarie, cat si pe masa. Designul simplu si transparent al bolului Basic include pereti inalti, perfecti pentru a mixa ingrediente sau pentru a servi salate.

Bolul este realizat din sticla tratata termic, avand astfel o rezistenta ridicata la socuri mecanice si temperaturi ridicate. De asemenea, se poate introduce in masina de spalat vase.

Acesta are o capacitate de 4 L, un diametru de 26 cm si o inaltime de 14.5 cm.

Este acum la un super pret chiar aici.

Nu uita! Ne gasesti atat in showroomul Yalco din Soseaua Pipera nr. 48, cat si la telefon/ e-mail in sectiunea Contact.