Casa si Gradina

Renunta la vechile ghivece si infrumuseteaza terasa sau balconul cu noile produse de la Yalco

De Doinita Stanciu la 21-03-2023

Spatiul tau de relaxare are nevoie de o reimprospatare, asadar, poti incepe prin a renunta la tot ce este vechi si deteriorat pentru a face loc noului. De acum, momentele tale de liniste, meditatie, relaxare sau chiar distractie vor fi amplificate daca alegi produsele potrivite. Achizitioneaza ghivece de calitate si bucura-te de frumusetea plantelor preferate.

Vezi propunerile noastre:

rasadnita-antracit-cu-etajera-keter-urban-bloomer-xl-1

Rasadnita antracit cu etajera Keter Urban Bloomer XL

Rasadnita antracit cu etajera Keter Urban Bloomer XL este realizata din plastic de calitate ce imita textura lemnului. Materialul este rezistent la raze UV, intemperii, umiditate sau zapada si isi pastreaza culoarea si aspectul pentru o perioada indelungata de timp. Rasadnita cu dimensiuni generoase este versiunea XXL a colectiei Urban Bloomer si contine o etajera potrivita pentru depozitarea ghivecelor mai mici si a uneltelor pentru gradinarit, precum si recipiente pentru organizarea rasadurilor.

Constructia sa elaborata, dar mai ales rezistenta permite cresterea plantelor, florilor, ierburilor aromatice, precum si a legumelor. Comanda aceasta rasadnita de aici.

ghiveci-gri-dreptunghiular-imitatie-lemn-keter-sequoia-duotech-m

Ghiveci gri dreptunghiular imitatie lemn Keter Sequoia Duotech M

Ghiveciul gri dreptunghiular imitatie lemn Keter Sequoia Duotech M imbina designul modern cu functionalitatea. Ghiveciul reprezinta o solutie tehnica ideala care faciliteaza plantarea, ingrijirea si irigarea plantelor.  Culorile clasice si forma originala integreaza produsul in orice gradina sau terasa. Ghiveciul tip jardiniera este realizat din polipropilena, prin constructie de rasini, cu pereti inovatori DUOTECH care ofera rezistenta si imita lemnul natural.

Datorita calitatii materialului utilizat pentru productie, ghiveciul Keter Sequoia Duotech poate fi utilizat timp indelungat, deoarece nu se deterioreaza, indiferent de conditiile meteorologice. Comanda ghiveciul accesand acest link

ghiveci-maro-keter-easy-grow-120-l

Ghiveci maro Keter Easy Grow 120 L

Ghiveci maro Keter Easy Grow 120 L este realizat din material plastic foarte rezistent care permite cresterea diferitor tipuri de rasaduri, plante, flori, ierburi aromatice, precum si legume. Ghiveciul Keter Easy Grow contine un sistem inteligent de irigare pentru hidratarea optima, facilitand astfel intretinerea plantelor si a legumelor. Ghiveciul poate fi amplasat atat in exterior, in gradina sau pe terasa, cat si in interior, pe balcon, fiind realizat din fibre de plastic impletite, cu aspect asemanator ratanului de culoare maro, material rezistent si usor de intretinut. Comanda-l de aici.

jardiniera-gri-keter-maple

Jardiniera gri Keter Maple

Jardiniera gri Keter Maple prezinta un aspect de lemn natural fara necesitati speciale de intretinere. Materialul este rezistent la raze UV, intemperii, umiditate sau zapada si isi pastreaza culoarea si aspectul pentru o perioada indelungata de timp. Jardiniera se monteaza usor si este conceputa special pentru cresterea florilor, plantelor aromatice si a legumelor in gradina proprie.

Cadrul cu forma dreptunghiulara protejeaza florile, plantele si legumele care cresc in pamant impotriva buruienilor si daunatorilor, in timp ce baza cu protectie pentru cresterea optima va permite sa plantati diverse flori, ierburi aromatice si legume, pe tot parcursul anului. Comanda aceasta jardiniera de aici.

ghiveci-patrat-antracit-imitatie-lemn-fara-farfurie-keter-cube-l

Ghiveci patrat antracit imitatie lemn fara farfurie Keter Cube L

Ghiveci patrat antracit imitatie lemn fara farfurie Keter Cube L imbina designul modern cu functionalitatea. Ghiveciul cu forma patrata si aspect modern evidentiaza frumusetea plantelor, fiind totodata un produs durabil, rezistent si usor de intretinut. Acesta poate fi expus atat in exterior, pe terasa, pe balcon sau in gradina, cat si in interiorul locuintei. Poti comanda produsul accesand acest link.

ghiveci-imitatie-marmura-verde-fara-farfurie-keter-piazza-34-cm-18-l

Ghiveci imitatie marmura verde fara farfurie Keter Piazza 34 cm 18 L

Ghiveci imitatie marmura verde fara farfurie Keter Piazza 34 cm 18 L este realizat din plastic de inalta calitate, fiind inspirat de textura materialelor naturale si a marmurei. Ghiveciul cu forma conica si aspect modern evidentiaza frumusetea plantelor si poate fi expus atat in exterior, pe terasa, balcon sau in gradina, cat si in interiorul locuintei. Comanda-l de aici

Nu uita! Pentru intrebari referitoare la produsele mai sus prezentate ne gasesti atat in showroomul Yalco din Soseaua Pipera nr. 48, cat si la telefon/ e-mail in sectiunea Contact.