Casa si Gradina

Recipientul de sticla - vedeta deserturilor in 2020

De Diana Popescu la 17-06-2020

Vara este anotimpul in care oamenii se pot bucura de vremea calda si de vacanta si ce modalitate poate fi mai buna de a te relaxa si a petrece timpul liber decat savurarea unui desert racoritor pe terasa, la soare?

Perfecte pentru zilele calde de vara, deserturile cu textura cremoasa sunt revigorante, se prepara foarte usor si iti pot impresiona oaspetii atunci cand le servesti in borcane sau pahare frumoase.

In general, aceste deserturi se servesc reci, fiind realizate pe baza de fructe proaspete de sezon, oua, lapte sau crema de iaurt. De asemenea, deserturile la pahar sau borcan pot fi servite alaturi de napolitane, biscuiti sau fructe.

Bavarese_in_vasetto

De la celebrul tiramisu sau cheesecake, pana la inghetata clasica, racoritoare, mousse de ciocolata si menta sau budinca de vanilie si capsuni, orice desert delicios are nevoie de un pahar sau de un borcan modern in care sa poata fi consumat cu placere.

Elegante si simple, borcanele transparente de la Bormioli sunt disponibile intr-o gama variata de forme si dimensiuni. Cu influente retro, borcanele Bormioli evidentiaza textura si culorile deserturilor, astfel prezentarea finala va avea un impact spectaculos.

Tiramisu_Pandoro-3 IMG_0155_d89jvavp

In plus, borcanele din sticla prezinta multe avantaje. Acestea sunt complet sigure in contact cu alimentele, deoarece nu contin substante chimice, spre deosebire de recipientele din plastic. De asemenea, borcanele Bormioli pot fi curatate in siguranta la masina de spalat vase si se pot reutiliza, pastrandu-si calitatea. Acestea se pot utiliza si pentru conservarea dulceturilor la finalul sezonului cald sau in cazul in care va plictisiti de prepararea deserturilor.

La Yalco puteti gasi borcane ideale pentru realizarea unor deserturi originale. Clasice sau cu inchidere ermetica, borcanele transparente pentru desert se regasesc intr-o gama larga de modele, disponibile in diferite forme si dimensiuni, precum borcane rotunde sau patrate, contemporane, cu gatul larg, cu toarta sau capac. Click aici.

Fido_dessert

In vara anului 2020 sunt populare, de asemenea, deserturile de casa servite in pahare transparente, cu sau fara picior.

Cu totii adoram sa savuram ceva dulce, insa cu siguranta nu indraznim sa utilizam cuptorul atunci cand temperaturile depasesc 30 de grade Celsius, in lunile de vara. Folosirea paharelor ca si recipient pentru servire a deserturilor este o alegere inspirata, in mod special pentru cele reci, realizate fara coacere, pentru un aspect elegant.

68721938_2971955689542849_8778781808629121024_o

Exista insa cateva lucruri simple de care trebuie sa tineti cont atunci cand pregatiti un desert la pahar. Trebuie sa alegeti tipul de pahar potrivit, de preferat cele transparente si de capacitati mici sau medii.

Paharele transparente vor satisface simturile vizuale, astfel incat consumatorul va putea remarca combinatia delicata de straturi si ingrediente, cu structura diferita si culori contrastante. Servirea deserturilor reci in pahare este cheia pentru ca acestea sa para atat frumoase, cat si delicioase, chiar daca straturile spectaculoase se vor risipi indata ce lingurit va ataca paharul.

De la pahare de martini, cocktail sau vin, pana la pahare clasice, pe www.yalco.ro va asteapta o gama variata de pahare ingenioase, cu sau fara picior, realizate din sticla transparenta, cu forme rotunde sau patrate, atat elegante si impunatoare, cat si simple, pentru un design rustic. Click aici.

D890mIHWwAALsXJ 733782

Deserturile racoroase se pot servi direct de la frigider, savurate in paharele cu aspect tropical din colectia Tikki, de la Libbey, disponibile aici.

pina-colada-smoothie-9

Va dorim o vara cat mai racoroasa, plina de deserturi inspirate!