Casa si Gradina

Purificatoarele Soenhle Airfresh - un nou sistem eficient de curatare a aerului din casa ta

De Diana Popescu la 20-11-2019

Calitatea aerului din spatiile interioare, in special din incaperile in care dormim, ne influenteaza bunastarea generala si sanatatea.  Mai presus de toate, umiditatea si purificarea aerului joaca un rol central, deoarece umiditatea scazuta creeaza disconfort, usuca pielea si afecteaza membranele mucoase, in special prin incalzirea aerului de catre sistemele pentru incalzire utilizate in timpul iernii. Astfel, bacteriile si virusii se pot raspandi rapid si pot cauza raceli si gripe.

Purificatoarele pentru aer sunt aparate moderne ce ajuta la filtrarea aerului din camera si pot imbunatati climatul camerei, deoarece curata aerul de bacterii, virusi, praf si acarieni.

Particulele fine precum praful, acarienii, polenul, bacteriile sau virusii pot provoca reactii alergice si astm. In plus, particule nocive apar adesea in interior, in mediul in care locuim, gatim, fumam tigari sau traim in prezenta animalelor de companie. Chiar si obiectele decorative sau mobilierul pot elibera compusi organici volatili, daunatori sanatatii noastre.

Aparatele moderne si performante pentru purificarea aerului de la Soehnle asigura un climat interior igienic si linistitor, reprezentand protectia ideala impotriva aerului uscat si poluat din camera.

Purificatoarele pentru aer Soehnle aduc o contributie valoroasa la sanatatea ta, deoarece aerul proaspat si umiditatea optima iti afecteaza semnificativ confortul si sanatatea.

Purificatoarele pentru aer Soehnle asigura un climat interior sanatos prin eliberarea aerului de polen, praf si bacterii.

68098-LR-Airfresh-Clean-Connect-500-Milieu-001 Soehnle-Luftreiniger-Airfresh-Clean-300-960x970

Purificator aer Soehnle Airfresh Clean 300

Silentios, cu un design interesant si forma cilindrica, purificatorul de aer Soehnle Airfresh Clean 300 ofera siguranta ca tehnologia sanatoasa este adusa in casa ta.

Pe langa designul modern si placut, purificatorul Airfresh Clean 300 asigura un aer curat in camere de pana la 20 m², datorita sistemului sau performant de filtrare.

Soehnle-Airfresh-Clean-300_03

Sistemul de filtrare cu trei straturi format din pre-filtru, HEPA si carbon activ indeparteaza particulele de praf, parul sau mirosurile neplacute din aer, iar lumina UV conectabila distruge, de asemenea, alti germeni ramasi in aerul filtrat. Astfel, dispozitivul Soehnle Airfresh Clean 300 elimina pana la 99.2% din alergeni, praf, polen sau bacterii.

68094-LR-Airfresh-Clean-300-Anwendung-002 FILTRU 300

Cu un flux de aer de 170 m³ / h, Soehnle Airfresh Clean 300 purifica aerul unei incaperi de 20 m², mai mult de trei ori intr-o ora. Viteza ventilatorului poate fi setata manual, in trei trepte diferite. De asemenea se poate seta timpul de functionare intre 2, 4 si 8 ore, folosind functia cronometru.

Pentru un somn linistit in timpul noptii, purificatorul de aer functioneaza fara niciun fel de iluminare. Soehnle Airfresh Clean 300  este prevazut cu o functie de schimbare a filtrului atunci cand este necesar, pentru un aer curat si sanatos in mod constant.

Purificatorul de aer Soehnle Airfresh Clean 300 este ideal pentru persoanele ce sufera de diverse alergii. Acesta este disponibil aici.

68094-LR-Airfresh-Clean-300-Milieu-002

Purificator aer Soehnle Airfresh Clean Connect 500

Soehnle a lansat pe piata purificatorul Airfresh Clean Connect 500, un nou sistem eficient de curatare a aerului. Cu un design ingenios, acesta completeaza modelul mai mic Airfresh Clean 300 prin caracteristici semnificative si mai multa putere.

Purificatorul elimina pana la 99.5% dintre particulele si alergenii nedoriti, precum si mirosurile neplacute din incapere.

Airfresh Clean Connect 500  a fost certificat de catre Fundatia Europeana de Cercetari pentru Alergii ca fiind un dispozitiv ideal pentru persoanele alergice, pe care il pot utiliza in conditii de siguranta.

68098-LR-Airfresh-Clean-Connect-500-Anwendung-001

Purificatorul pentru aer Airfresh Clean Connect 500 este prevazut cu functia Bluetooth ce iti  permite sa controlezi eficient calitatea aerului. Daca purificatorul de aer este conectat la aplicatia Soehnle Connect, vei obtine informatii despre calitatea aerului si vei putea controla dispozitivul  direct din aplicatie. Aplicatia Soehnle Connect este compatibila cu smartphone Android 6.0, iOS 10, Bluetooth 4.0.

31433674_1486100718186363_2778883843837394944_o

Dispozitivul contine un filtru eficient realizat din trei straturi si anume combi, filtru EPA și filtru de carbon activ ce ajuta la eliminarea pana la 99.5 % a particulelor nedorite, alergeni sau mirosuri neplacute din aer.  Germenii suplimentari ramasi sunt eliminati datorita unei lumini ultraviolete conectabile UVC. Aerul purificat este readus in camera uniform si linistitor, astfel incat purificatorul poate fi utilizat chiar si in camera de dormit. Pentru un somn linistit, in timpul noptii purificatorul de aer poate functiona fara lumina. Purificatorul este prevazut cu o functie de schimbare a filtrului atunci cand este necesar, pentru un aer curat si sanatos, in mod constant.

68098-LR-Airfresh-Clean-Connect-500-Anwendung-004 68098-LR-Airfresh-Clean-Connect-500-Anwendung-005

Cu un flux de aer de 300 m³ / h, dispozitivul Airfresh Clean Connect 500 purifica aerul unei incaperi mari de pana la 55 m², mai mult de cinci ori intr-o ora. Calitatea aerului este intotdeauna monitorizata cu senzorul PM 2.5 integrat si este afisata pe display-ul prevazut cu LED albastru. In plus, afisajul LED foloseste diferite culori pentru a semnaliza nivelul actual de poluare.

Purificatorul  Airfresh Clean Connect 500 ajusteaza automat viteza ventilatorului in raport cu nivelul calitatii aerului din camera. Viteza ventilatorului poate fi setata manual, in patru trepte diferite. Acest lucru va asigura ca veti obtine intotdeauna cea mai buna calitate posibia a aerului. De asemenea puteti seta timpul de functionare intre 2, 4 si 8 ore, folosind functia cronometru.

Purificatorul  Airfresh Clean Connect 500 este disponibil aici.

68098-LR-Airfresh-Clean-Connect-500-Anwendung-002

Purificator aer Soenhle Airfresh Hygro 500

Odata cu venirea iernii, sistemul nostru respirator sufera din cauza aerului uscat din incapere, provenit de la sistemele de incalzire. Pentru protejarea acestuia, este necesara prezenta unui umidificator eficient in camera.

Purificatorul de aer Soehnle Airfresh Hygro 500 utilizeaza tehnologia de evaporare igienica pentru umidificarea aerului, fara expunere bacteriana. Acesta atrage aerul uscat din camera, filtreaza particulele de praf sau parul si imbogateste aerul cu molecule de vapori de apa proaspata. Umidificatorul functioneaza fara a incalzi apa si elibereaza vapori de apa fini. Aerul umidificat este distribuit uniform in toata incaperea, eliberand pana la 99% mai putine bacterii, in comparatie cu umidificatoarele cu ultrasunete.

68093-LB-Airfresh-Hydro-500-Milieu-002

Cu ajutorul senzorului de umiditate integrat, Soenhle Airfresh Hygro 500 monitorizeaza constant umiditatea aerului, afisata pe ecranul LCD iluminat. Astfel, dispozitivul asigura un grad de umiditate constant si sanatos prin adaptarea automata a vitezei ventilatorului in functie de gradul de umiditate. De asemenea, umiditatea dorita se poate seta manual, prin reglarea continua pana la 75%.

68093-LB-Airfresh-Hydro-500-Anwendung-002  68093-LB-Airfresh-Hydro-500-Anwendung-003

Viteza ventilatorului si trei trepte de putere va permit reglarea intensitatii umiditatii dorite. Dupa atingerea gradului de umiditate dorit sau in cazul in care rezervorul de apa se goleste, purificatorul se opreste automat. Folosind functia cronometru puteti seta durata umiditatii pana la 12 ore. Rezervorul mare de apa este detasabil si contine un volum de 4.9 l. Astfel, purificatorul Airfresh Hygro 500 purifica aerul unei incaperi mari de pana la 50 m².

Purificatorul este prevazut cu o functie de afisare pentru schimbarea filtrului atunci cand este necesar, pentru un aer curat si sanatos, in mod constant.

68093-LB-Airfresh-Hydro-500-Anwendung-004

Umidificatorul Soehnle Airfresh Hygro 500 hidrateaza incaperea in mod uniform si fiabil pentru o umiditate optima a aerului. Pentru un climat igienic si o atmosfera linistitoare, folositi umidificatorul Soehnle Airfresh Hygro 500, disponibil aici.

soehnle-airfresh-clean-connect-500-14-1024x624

Purificatoarele marca Soenhle sunt solutia ideala si igienica pentru optimizarea aerului din casa ta. Le gasesti in showroom  la Yalco sau in magazinul online www.yalco.ro.