Casa si Gradina

Prospetime indelungata si ordine desavarsita cu noile caserole de la Sistema

De Doinita Stanciu la 03-10-2023

Cu totii avem caserole in bucatarie. Iar intrebuintarile acestora sunt diverse. Fie pastram mancarea la frigider (sau ce a mai ramas de la cina), fie facem pachetel pentru scoala sau serviciu, pastram fructe, legume, cereale, paste, fursecuri, biscuiti, seminte, iar lista poate continua. Datorita faptului ca aceste caserole beneficiaza de capac, ingredientele vor ramane proaspete o vreme indelungata. Mai mult decat atat, te ajuta sa mentii ordinea in dulapul de bucatarie, in camara sau boxa. Le poti aseza una peste alta, iar in felul acesta eficientizezi spatiul, avand insa, control tot timpul asupra continutului cutiei. Sunt practice, usoare, durabile, se curata repede, asadar, numai de bine. Acesta este si motivul pentru care sunt atat de indragite. Si aprecite. Prezinta o multime de avantaje menite sa ne faca viata mai usoara. Sau mai bine zis, ne ajuta sa ne organizam mai bine. Pentru ca o casa (bucatarie) organizata inseamna o mine organizata. Iar o minte organizata inseamna o viata organizata. Are sens, nu-i asa?

In continuare 8 caserole pe care trebuie sa le ai!

Cutie depozitare alimente Sistema Brilliance 2 L este o solutie comoda, eleganta, stocabila si 100% potrivita pentru depozitarea si transportarea alimentelor lichide in deplina siguranta, precum supe, sosuri, sau mancare gatita. De asemenea, cutia pentru depozitarea alimentelor Sistema Brilliance este perfecta pentru depozitarea alimentelor in frigider. Plasticul transparent iti permite identificarea continutului din recipient, iar formele modulare asigura utilizarea eficienta a caserolei ce pot fi stivuita, economisind spatiul din frigider, congelator sau camara.

Capacul cutiei pentru depozitarea alimentelor Sistema Brilliance este prevazut cu cleme speciale, usor de utilizat, ce asigura inchiderea ermetica. Acesta dispune de supape de ventilatie si se poate utiliza in siguranta in cuptorul cu microunde pentru incalzirea alimentelor, precum se poate depozita si in congelator.

Iti recomandam caserolele din gama Sistema® Brilliance™ prin prisma functionalitatii acestora, a designului deosebit si in special, datorita faptului ca toate produsele Sistema sunt fabricate dintr-un material plastic special, care nu contine BPA, ftalati sau orice alta substanta care poate fi daunatoare sanatatii. Comanda caserola de la Sistema de AICI.

cutie-depozitare-alimente-sistema-brilliance-2-l

 

Cutie alimente rectangulara cu capac Sistema KLIP IT Plus 7.5 L

Organizeaza eficient spatiul din bucatarie si camara cu noua gama de cutii pentru alimente Sistema® KLIP IT PLUS™.Gama de cutii pentru alimente KLIP IT PLUS™ cuprinde recipiente din plastic de diverse forme si litraje, cu un design ce permite stocarea cutiilor pentru a economisi si a exploata la maxim spatiul din frigider, congelator sau camara. Va recomandam gama de cutii alimente KLIP IT PLUS™ prin prisma functionalitatii acestora si a designului modern.

Cutia de alimente contine forma rectangulara, capacitatea de 7.5 L si este realizata din plastic special, transparent, ce nu contine BPA, ftalati sau orice alta substanta care poate fi daunatoare sanatatii. Capacul cutiei este prevazut cu clipsuri laterale KLIP IT PLUS™ de culoare albastra, astfel este rezistent la scurgeri, ideal pentru depozitarea alimentelor proaspete.

Cutia de alimente se poate utiliza atat in congelator, cat si la microunde, fara capac si se poate curata usor, in conditii de siguranta, la masina de spalat vase, pe raftul de sus. Produsul nu se utilizeaza in cuptor. Comanda caserola de la Sistema de AICI.

cutie-alimente-rectangulara-cu-capac-sistema-klip-it-plus-75-l

Cutie depozitare alimente Sistema Tritan Ultra Square 1.3 L este perfecta pentru pastrarea diverselor alimente sau condimente. Aceasta dispune de cleme patentate Sistema care asigura o inchidere etansa pentru pastrarea continutului in stare proaspata. Cutia pentru depozitare este fabricata din plastic de inalta calitate TRITAN, cu claritate de sticla, care permite identificarea facila a continutului. Plasticul Tritan este un material care nu contine ftalati si BPA.

Intretinerea produsului este usoara, se poate curata in conditii de siguranta in masina de spalat vase.De asemenea, este rezistena la ultraviolete si impact. Comanda cutia depozitare de la Sistema de AICI.

cutie-depozitare-alimente-sistema-tritan-ultra-square-13-l

Cutie din plastic pentru cereale cu capac Sistema KLIP IT 2.8L


Caserola pentru cereale marca Sistema, 2.8L capacitate, dimensiuni 215 x 115 x 200 mm, din plastic special, conceputa pentru pastrarea etansa a cerealelor. Capacul caserolei este dotat cu un alt capac mai mic ce poate fi deschis pentru turnarea cerealelor direct in bol. Se poate folosi atat in congelator cat si la microunde (fara capac). Comanda cutia din plastic de la Sistema pentru cereale de AICI.

cutie-din-plastic-pentru-cereale-cu-capac-sistema-klip-it-28l

Cutie depozitare alimente Sistema Chill It TO GO  1.63 L

Cutia Sistema Chill It TO GO este perfecta pentru transportare alimentelor in conditii de siguranta. Sistema Chill It TO GO dispune de un element de racire, care poate fi introdus in congelator peste noapte, iar ziua urmatoare se aseaza pe cutia de baza pentru a va mentine alimentele proaspete si reci. Cutitul si furculita se fixeaza in capac, fara a fi nevoie sa luati altele separat. Dispune si de un recipient pentru sosuri. Comanda cutia de AICI.

cutie-depozitare-alimente-sistema-chill-it-to-go-163-l

Cutie alimentara pentru microunde Sistema Microwave 1.29L

Cutiile de alimente Sistema Microwave sunt fabricate din polipropilena, special conceputa pentru a fi folosit la cuptorul cu microunde. Capacele cutiilor sunt dotate cu valve ce pot fi deschise inainte de introducerea acestora in cuptorul cu microunde.

Cu ajutorul cutiilor de alimente Sistema Microwave puteti gati legume, peste sau pui la abur in cuptorul cu microunde. Trebuie doar sa adaugati apa la baza recipientului, asezati legumele in cosul din plastic, puneti capacul caserolei (cu valva deschisa) si introduceti totul la cuptorul cu microunde.

Cutiile de alimente Sistema Microwave pot fi folosite in congelator si in frigider. Nu se introduc in cuptor. Gama de cutii pentru alimente Microwave de la  Sistema cuprinde recipiente din material plastic gandite special pentru a permite prepararea mancarurilor in cuptorul cu microunde. Capacul este prevazut cu o supapa ce permite evacuarea aburului fierbinte ce se formeaza in timpul gatitului. Pentru a permite manevrarea cutiei chiar si in timp ce aceasta contine alimente fierbinti, recipientul este prevazut cu manere laterale.

Va recomandam linia de cutii alimentare MICROWAVE prin prisma functionalitatii acestora, a designului deosebit si in special datorita faptului ca toate produsele Sistema sunt fabricate dintr-un material plastic special, care nu contine BPA si nici ftalati sau orice alta substanta care poate fi daunatoare sanatatii. Comanda cutia de AICI.

cutie-alimentara-pentru-microunde-sistema-microwave-129l

Pachet 3 cutii depozitare alimente plastic verde Sistema Back To School 2L + 2 x 350 ml include 3 cutii pentru depozitarea alimentelor realizate din plastic special, ce nu contine BPA, ftalati sau orice alta substanta care poate fi daunatoare sanatatii.

Caserolele de culoare verde sunt prevazute cu un capac si cleme Klip IT™ usor de utilizat, ce asigura inchiderea ermetica, fiind utile pentru pastrarea si transportarea alimentelor in deplina siguranta. Sunt rezistente la scurgeri, iar alimentele depozitate vor ramane proaspete pentru o perioada de timp indelungata. De asemenea, formele modulare asigura utilizarea eficienta a caserolelor ce pot fi stivuite, economisind spatiul din frigider, congelator sau camara. Comanda de AICI pachetul.

pachet-3-cutii-depozitare-alimente-plastic-verde-sistema-back-to-school-2l-2-x-350-ml

Cutie depozitare alimente Sistema Brilliance 920 ml este o solutie comoda, eleganta, stocabila si 100% potrivita pentru depozitarea si transportarea alimentelor lichide in deplina siguranta, precum supe, sosuri, sau mancare gatita. De asemenea, cutia pentru depozitarea alimentelor Sistema Brilliance este perfecta pentru depozitarea alimentelor in frigider. Plasticul transparent va permite identificarea continutului din recipient, iar formele modulare asigura utilizarea eficienta a caserolei ce pot fi stivuita, economisind spatiul din frigider, congelator sau camara.

Capacul cutiei pentru depozitarea alimentelor Sistema Brilliance este prevazut cu cleme speciale, usor de utilizat, ce asigura inchiderea ermetica. Acesta dispune de supape de ventilatie si se poate utiliza in siguranta in cuptorul cu microunde pentru incalzirea alimentelor, precum se poate depozita si in congelator. Comanda caserola de AICI.

cutie-depozitare-alimente-sistema-brilliance-920-ml

Nu uita! Pentru intrebari referitoare la produsele mai sus prezentate ne gasesti atat in showroomul Yalco din Soseaua Pipera nr. 48, cat si la telefon/ e-mail in sectiunea Contact.