Casa si Gradina

Produse noi in portofoliul Yalco – gratare profesionale

De Doinita Stanciu la 27-06-2023

Vesti bune! Portofoliul Yalco se extinde. Iar vestile bune acum incep. Pentru ca gratarele, vedetele verii, sunt chiar aici! 8 gratare profesionale te vor ajuta sa obtii cea mai buna friptura. Asta inseamna timp de calitate petrecut alaturi de familie si/sau prieteni, momente relaxante si mese delicioase impreuna. Suna bine, nu-i asa? Prin urmare, de ce sa ramai doar cu gandul la aceste momente, cand le poti experienta?

Te invitam sa descoperi 5 dintre ele si sa alegi gratarul care sa-ti garanteze o vara superba!

Gratar pe gaz din inox Char-Broil Professional 4400B 140737

Grillul cu 4 arzatoare Professional Series™ este optiunea ideala din categoria gratarelor de dimensiuni mijlocii. Porniti-l printr-o simpla apasare de buton. Grilul Char-Broil este dotat cu tehnologie cu infrarosu, acest grill se incalzeste mai rapid, mai puternic si mai uniform decat altele, oferind o flacara mai controlata si alimente mai suculente.

Gratarul dispune de patru arzatoare din otel inoxidabil de inalta calitate asigura performanta de durata si controlul optim al temperaturii. Gratarele din fonta garanteaza rezultatele excelente de gatire, lasand pe alimente urmele specifice atat de apetisante.

Un grilaj emailat, generos ca dimensiuni, proiectat pentru incalzirea alimentelor, constituie locul ideal pentru pregatit painea sau legumele. Cele doua usi mari din otel inoxidabil mascheaza rezervorul si vin cu spatiu de stocare suplimentar. Comanda acest gratar de
AICI.

gratar-pe-gaz-din-inox-char-broil-professional-4400b-140737

Gratar pe gaz, 4 arzatoare inox, arzator infrarosu, grile fonta, Enders Monroe Pro 4 SIK Turbo, 838533 grafit mat

Cei carora le place sa pregateasca alimente pe gratar si tin s-o faca si bine isi pot alege un gratar din de tip Enders Monroe Pro. Totul la aceste gratare cu gaz este bine gandit si optimizat pana in cele mai mici detalii. Latarelele capacului sunt confectionate din aluminiu turnat si, prin urmare, sunt foarte stabile ca pozitionare si foarte durabile. Camera de ardere este fabricata tot din aluminiu turnat si din otel inoxidabil foarte rezistent.

Data fiind echiparea de tip TURBO ZONE, „friptura” pe gratar va reusi sa ajunga la nivelul suprem de rafinament, iar sistemul de ardere HEAT RANGE mentine la un nivel uniform orice setare de temperatura dorita, de la una scazuta si lenta la una ridicata si rapida. Mai mult, accesoriile diverse de tip modular satisfac toate gusturile.

Curatarea gratarului? Lasati-o si pe aceasta in seama profesionistilor. Cu sistemul SIMPLE CLEAN va puteti curata gratarul Monroe si cu mana stanga. Gatire de cinci stele, gust pe masura. Il poti comanda chiar acum accesand acest
LINK

gratar-pe-gaz-4-arzatoare-inox-arzator-infrarosu-grile-fonta-enders-monroe-pro-4-sik-turbo-838533-grafit-mat

Gratar pe carbuni Char-Broil Performance Charcoal 3500

Noul sistem de gatit specific gratarelor pe carbuni Char-Broil utilizeaza o tava patentata care faciliteaza controlul temperaturii de gatit, prin inducerea unei arderi mai sustinute si prin retinerea mai eficienta a caldurii.

Acest sistem va ajuta sa obtineti rezultatele culinare dorite fara a compromite experienta in sine a gratarului. Tava de gatit este prevazuta cu o manivela externa pentru reglarea inaltimii, ceea ce permite controlul ideal al gratarului.

Gratarul dispune de o supapa laterala de aer ajuta la controlul maxim al circulatiei aerului, ca sa puteti gati la temperaturi ridicate pentru perioade lungi de timp. Carcasa si sertarul sunt usor de dat la o parte cu scopul de a fi curatate. Modelul Charcoal 3500 este cel de mari dimensiuni din gama Performance si il poti comanda de
AICI.

gratar-pe-carbuni-char-broil-performance-charcoal-3500

Gratar pe gaz din inox Char-Broil Professional Pro S 3, grile din fonta, sear burner, TRU-Infrared 140920

Daca sunteti in cautarea pachetului complet de gratar, atunci Professional PRO este cel mai potrivit in acest sens. Acesta este gratarul la superlativ, deoarece arata foarte bine, ofera o sursa ridicata de temperatura, este extrem de confortabil de manevrat si extrem de functional.

Tehnologia inovatoare de gatit TRU-Infrared garanteaza ca alimentele preparate pe gratar raman suculente si fragede in interior. Arzatorul de inalta performanta pozitionat lateral contribuie la obtinerea acelei cruste crocante perfecte pe alimente, completata cu urme de gratar apetisante pe suprafata alimentelor.

Gratarul porneste prin aprindere electronica SureFire, la atingerea unui buton si fara flacara deschisa. Gratarul dispune de trei arzatoare din otel inoxidabil, cu consum redus, orientate in sus, de inalta performanta, produc caldura maxima, distribuita uniform, cu un consum redus de gaz. Este foarte eficient si poate fi al tau daca accesezi acest
LINK

gratar-pe-gaz-din-inox-char-broil-professional-pro-s-3-grile-din-fonta-sear-burner-tru-infrared-140920

Gratar pe gaz si carbuni hibrid Char-Broil Gas2Coal 2.0 330 cu 3 arzatoare 140925

Gratarele Char-Broil se deosebesc prin calitatea superioara si functionalitatile testate si dezvoltate in decursul anilor. O solutie simpla la intrebarea Gratar pe gaz sau carbune? Acum va puteti bucura de ambele variante cu noul gratar de la Char-Broil - Gas2Coal 330 hibrid.

Cu acest gratar inovator puteti trece cu usurinta de la gatitul pe gaz la cel pe carbune in trei pasi simpli in mai putin de 60 de secunde fara a avea nevoie de unelte.

Aprindeti foarte usor carbunii cu ajutorul arzatoarelor pe gaz fara a fi necesar lichid de aprindere. Gratarul dispune de trei arzatoare principale din inox si unul lateral plus gratarele din fonta masiva rezistenta la rugina fac ca acest grill sa va ofere o experienta de gatit perfecta pentru familie si prieteni.

Tava patentata pentru brichete face posibila gatirea pe carbuni. Cu ajutorul arzatorului lateral puteti prepara sosurile sau sota legumele. Raftul lateral este util pentru depozitarea ustensilelor sau accesoriilor. Termometrului din capac va permite verificarea caldurii din zona de gatire, iar cele 2 roti vor asigura mobilitatea gratarului. Comanda-l acum de
AICI.

gratar-pe-gaz-si-carbuni-hibrid-char-broil-gas2coal-20-330-cu-3-arzatoare-140925

Nu uita! Pentru intrebari referitoare la produsele mai sus prezentate ne gasesti atat in showroomul Yalco din Soseaua Pipera nr. 48, cat si la telefon/ e-mail in sectiunea Contact.