Casa si Gradina

Primavara in aer liber - Eleganta mobilierului de gradina Keter

De Diana Popescu la 06-03-2024

Suntem in luna martie, iar primavara este momentul perfect pentru a transforma gradina, terasa sau balconul in coltul nostru de relaxare, plin de viata, culoare si frumusete!

Odata cu aparitia primelor semne de incalzire, cu fiecare firisor de zapada topit si fiecare raza de soare care strapunge norii, dorinta noastra de a infrumuseta spatiul exterior preferat pentru relaxare si divertisment devine tot mai puternica. Astfel, vom putea sa ne bucuram de servirea micului dejun si al pranzului in aerul proaspat in propria gradina, de o gustare si o ceasca de cafea sau de o carte indragita pe balcon sau pe terasa.

Suntem nerabdatori sa imbratisam primavara, sa ne bucuram de toata splendoarea gradinii casei noastre si sa alegem cele mai frumoase piese de mobilier, ghivece pentru plante si flori, decoratiuni si accesorii de care sa ne bucuram pe durata intregului sezon, de la inceputul primaverii si pana in toamna tarzie!

17200030_ROSARIO BALCONY SET_10972_CMYK

In luna martie este timpul sa punem mainile la treaba si sa dam frau liber imaginatiei noastre pentru a amenaja spatiul preferat, in asa fel incat sa ne bucure privirea si sufletul in fiecare zi.

Mobilierul de gradina ideal infrumuseteaza orice colt al gradinii noastre sau al terasei din apartament si ne ofera o intreaga experienta de relaxare in aer liber, alaturi de familie si cei mai dragi prieteni.

Momentul optim pentru a investi resurse financiare in piesele de mobilier de gradina potrivite, dar si valorificarea resurselor estetice ale acestora este primavara.

Magazinul nostru online www.yalco.ro te invita sa descoperi intreaga gama de mobilier de gradina Keter, precum seturi de mobilier, mese, scaune si canapele de gradina, banci clasice sau banci dotate cu spatiu pentru depozitare, sezlonguri, mini baruri, ghivece, jardiniere si rasadnite, precum si dulapuri, rafturi, lazi si cutii de depozitare, articole moderne si practice, cu finisaje impecabile ce pot aduce un plus de eleganta, precum si confortul mult dorit in paradisul tau primavaratic.

17204454_PROVENCE SET WITH COFFEE TABLE_11051_CMYK-1

Divizia Casa si Gradina a magazinului Yalco iti pune la dispozitie produse Keter de cea mai buna calitate, misiunea noastra fiind de a iti face casa si gradina mai frumoase.

Keter este unul dintre cei mai mari producatori de produse de gradina si uz casnic. Accentul este pus pe inovatie, astfel regasim o gama impresionanta de mobilier si solutii pentru depozitare si organizare. Fiecare produs Keter este proiectat pentru a imbina durabilitatea materialelor, designul atragator si functionalitatea de neegalat.

Produsele Keter ajuta la construirea stilului si al confortului pentru terasa si gradina. Se potrivesc oriunde organizarea spatiului este legata de crearea unui ambient plin de armonie, caldura, estetica, dar mai ales de confort, cu forme unice si ingenioase. Iti propunem solutii practice, aliniate cu trendurile actuale de amenajare a locuintelor, gradinilor, teraselor si balcoanelor.

17209499_ELISA CHAIR_10810_CMYK

Alege piese de mobilier de gradina care sa se potriveasca stilului, precum si necesitatilor tale si care sa iti ofere un spatiu confortabil si relaxant in care sa te poti bucura de frumusetea gradinii, dar si de multe momente de relaxare, petreceri minunate in aer liber si timp de calitate alaturi de familie si prieteni.

17209510_BEVY BAR_8364_CMYK-1

Culorile si finisajele pe care doresti sa le alegi vor transforme spatiul preferat in oaza ta de bucurie si liniste, astfel incat la Yalco regasesti piese de mobilier de gradina Keter disponibile intr-o gama variata de culori, precum maro, grafit sau cappuccino, cu finisaje premium din imitatie de impletitura din ratan sau din imitatie de lemn natural.

La Yalco gasesti disponibile cele mai noi colectii de seturi de mobilier de gradina Keter, precum Claire, Rosalie sau Elodie.

Seturile de mobilier Keter includ masuta, doua fotolii comode si o canapea pentru doua sau trei persoane, cu finisaje elegante si forme ergonomice, menite sa relaxeze oaseptii in luxul pernelor elegante si adanci pentru spatar si sezut. De asemenea, seturile includ fie masuta clasica, fie masuta cu spatiu pentru depozitare, cu manere pentru manevrarea usoara. Asadar, masutele se pot utiliza atat pentru servirea bauturilor reci si a gustarilor, precum si ca spatiu de depozitare a pernelor, paturilor si accesoriilor mici de gradina.

Piesele de mobilier de gradina Keter, dar si articolele pentru depozitare si ghivecele de culoare maro se pot integra armonios in mediul exterior, transformand gradina, terasa sau balconul intr-un spatiu relaxant, prietenos si primitor, deoarece aceasta nuanta naturala aduce senzatia de caldura si confort.

Piesele de mobilier de gradina Keter de culoare maro adauga un aer clasic si o nota de eleganta si scot in evidenta frumusetea naturii si a gradinii, creand un spatiu relaxant pentru momentele de socializare alaturi de oaspeti.

17199240_ALABAMA SET_10954_CMYK

Asadar, te astept la Yalco cu o gama variata de articole Keter de culoare maro, cu finisaje premium din imitatie de impletitura din ratan, care ofera un aspect contemporan, precum si articole din imitatie de lemn natural, definte de stilul rustic, autentic.

Colectia de mobilier de gradina Keter de culoare grafit aduce un element de eleganta si rafinament spatiului exterior, conferindu-i o nota contemporana si sofisticata. Intr-un mediu natural, precum gradina casei, terasa sau balconul, culoarea grafit se integreaza cu gratie fiind in concordanta cu elementele naturale, punand astfel in valoare verdele luxuriant al vegetatiei si al gradinii, adaugand note de contrast si profunzime.

17197361_CORFU SET_10902_CMYK

Mobilierul de gradina Keter de culoare grafit ofera eleganta si cu siguranta va atrage toate privirile prietenilor, oaspetilor si vecinilor ce vor pasi pragul casei tale. De asemenea, aceasta nuanta neutra poate fi usor asociata cu alte culori, fie ca este vorba despre alte piese de mobilier complementare, articole pentru depozitare sau ghivece de culori vibrante pentru plante si flori, astfel, oferindu-ti posibilitatea de a crea un spatiu personalizat, plin de personalitate, cu elemente moderne, mixte.

17187058_DANTE LOW BACK_7135_CMYK

Mobilierul de gradina de culoare cappuccino este definit de aceasta nuanta calda si naturala, inspirata din tonuri de maro deschis si mediu, asemanatoare cu sortimentul de cafea, cappuccino.

Piesele de mobilier Keter cappuccino ne transmit caldura si confort, fiind potrivite atat pentru gradini, terase si balcoane cu dimensiuni generoase, precum si pentru spatiile restranse.

17202798_TRENTON DINING _11031_CMYK-1

Aceste articole vor fi intotdeauna o optine eleganta si versatila, care se integreaza in diverse stiluri de amenajare, precum si in peisajul natural al gradinii.

Te astept pe www.yalco.ro cu o gama larga de seturi de mobilier pentru gradina, disponibile aici.

In magazinul nostru online avem disponibila o gama variata de mese de exterior interesante pe care le poti utiliza pentru gradina, terase si balcoane, la care pot servi masa confortabil de la 4 pana la 6 persoane.

De asemenea, cei de la Keter ne rasfata cu modele noi de mese din colectia Lima, la care pot servi masa confortabil de la 8 si pana la 10 persoane. Suprafata generoasa a meselor este ideala pentru servirea bauturilor si preparatelor culinare la petreceri mari in gradina, alaturi de intreaga familie sau la intalnirile cu prietenii.

17204320_LIMA 320_10626_CMYK

Asadar, daca iti doresti o ambianta primitoare, alege produsul preferat din categoria meselor pentru gradina, pe care ti le punem la dispozitie pe www.yalco.ro.

Piesele de mobilier Keter cu aspect modern si atractiv sunt fabricate din polipropilena, material rezistent razelor UV si intemperiilor, umiditatii sau zapezii, comparativ cu ratanul sau lemnul natural.

Articolele din polipropilena nu necesita mentenanta, stratul de suprafata nu se exfoliaza, nu putrezeste si nu isi pierde culoarea in contact cu factorii externi, astfel incat, articolele Keter sunt ideale pentru amenajarea spatiilor exterioare si te poti bucura de produsele preferate timp de mai multe sezoane.

17197934_CYLINDER PLANTERS SET S + M + L_6990_CMYK

Keter iti ofera solutii universale pentru gradina sau terasa, articole practice de inalta calitate disponibile la Yalco, precum dulapuri, lazi si cutii pentru depozitare, ideale pentru depozitarea accesoriilor mai mici utilizate zilnic in gospodarie, precum unelte de gradina, pulverizatoare, stropitori, clesti si foarfeci de gradina, tamburi si furtunuri, paturi, perne pentru mobilierul de gradina, accesorii pentru piscina, prosoape de plaja, jucarii sau hamace.

17204486_JAVA STORAGE BOX 870 L_7997_CMYK

De asemenea, la Yalco regasesti o gama variata de casute de gradina tip sopron, produse ideale pentru depozitarea articolelor mari si voluminoase pe care doresti sa le ai la indemana, precum diverse echipamente, biciclete, trotinete, sanii, ustensile de lucru, accesorii de gradina, gratare barbeque, ghivece pentru flori, jucarii si multe alte lucruri. Casutele de gradina Keter pot fi transformate si intr-un spatiu dedicat relaxarii. Disponibile aici.

17204172_OAKLAND 1175 SD_8586_CMYK-1

Dulapurile Keter cu aspect si finisaje desavarsite sunt fabricate din materiale trainice, de inalta calitate, cu o tehnologie compozita noua si avansata, care protejeaza produsele depozitate impotriva conditiilor atmosferice nefavorabile, a murdariei, a rozatoarelor si a umiditatii.

17207331_PREMIER XL_9309_CMYK-1

Sunt ideale atat pentru depozitarea diferitelor tipuri de obiecte, precum si pentru mascarea eleganta a pubelelor.

17212383_GRANDE STORE_7488_CMYK

Pentru iubitorii de gradinarit, magazinul online www.yalco.ro ofera o gama variata de ghivece, jardiniere si rasadnite ce pot fi utilizate ca si elemente decorative, amplasate in gradina sau pe terasa, unde vor pune in valoare florile si plantele.

Datorita ofertei variate de ghivece, jardiniere si rasadnite Keter ce includ modele moderne sau clasice, disponibile intr-o gama larga de culori pastelate, poti amenaja orice spatiu din gradina sau interiorul locuintei, creand astfel un design armonios.

ghiveci-albastru-suspendat-keter-cozies-m-94-l

Ghivecele de plante Keter disponibile aici sunt extrem de stabile, rezistente si usor de curatat. Acestea sunt fabricate din materiale cu rezistenta ridicata la actiunea factorilor atmosferici, precum razele UV, umiditate si temperaturi extreme.

De asemenea, te asteptam la Yalco cu o gama variata de jardiniere si rasadnite disponibile aici, dedicate micilor gradinari pasionati care doresc sa isi creeze in apartament propria gradina urbana. Astfel, se pot bucura cu adevarat de intreaga experienta a cultivarii plantelor si pot cultiva o varietate de legume, fructe, plante aromatice, flori sau chiar plante de apartament. Produsele pot fi amplasate in gradina, pe terasa sau in balcoanele mici de apartament.

17202940_URBAN BLOOMER_8050_CMYK-1

Dupa ce finalizezi amenajarea gradinii, a balconului sau a terasei pentru noul sezon este timpul sa te bucuri de roadele muncii si de frumusetea spatiului tau de relaxare in plina primavara!

91THxuyy25L._AC_SL1500_

Fiecare planta si floare inflorita, precum si fiecare raza de soare va fi recompensa pentru eforturile tale de a amenaja coltul de relaxare cat mai frumos si confortabil, fiind totodata promisiunea unui sezon plin de bucurie si relaxare in gradina casei sau pe terasa si balcon.

Intra pe www.yalco.ro si alege piesele de mobilier de gradina Keter preferate!