Casa si Gradina

Pregateste-ti terasa alaturi de Yalco! Ti-am pregatit o multitudine de surprize!

De Mihai Voicila la 08-03-2022

Primavara este din ce in ce mai aproape, iar terasa ta trebuie sa fie pregatita cum se cuvine. Procesul de pregatire poate fi foarte usor daca ai produsele potrivite. Terasa este unul din cele mai importante spatii, avand complexitatea mai multor activitati precum: servirea micului dejun, a unei bauturi racoritoare, si de ce nu, chiar a activitatilor legate de jobul tau.

masina-de-spalat-cu-presiune-stanley-1800w-135-bar-sxpw18pe (1)

Nu iti poti astepta persoanele dragi in conditii de murdarie, asa-i? Yalco vine cu solutia ideala, mai exact Masina de spalat cu presiune Stanley 1800W 135bar 440l/h - SXPW18PE. Este un aparat compact si usor de folosit si este ideal pentru spalarea teraselor, a mobilierului de gradina, a bicicletelor, a masinilor si chiar a caselor. Asta nu este tot! Setul de livrare se compune din: furtun de inalta presiune 6m, pistol cu declansator, duza cu jet rotativ, duza cu jet ajustabil, lance, kit pentru spuma, perie fixa si perie pentru pardoseli. Daca te-am facut curios, viitorul tau produs te asteapta aici.

Chiar daca acest model nu te-a convins, stai fara grija! La Yalco gasesti o gama variata de masini de spalat cu presiune, le poti descoperi rapid aici.

Fie ca ai o terasa inchisa sau deschisa, florile tale vor aprecia mangaierea soarelui, iar tu te vei bucura de o priveliste de vis in timp ce iti servesti cafeaua de dimineata. In acest sens, venim cu un portofoliu bogat catre tine, pe care il gasesti chiar aici. Iata si 2 propuneri din partea mea:

ghiveci-albastru-suspendat-keter-cozies-s-32-l

Ghiveci albastru suspendat Keter Cozies S 3.2 L cu aspect modern si textura ce imita impletitura crosetata este realizat din polipropilena, material extrem de rezistent la intemperii, zapada, umiditate si raze UV. Polipropilena nu se decoloreaza, nu putrezeste si isi pastreaza aspectul impecabil pentru o lunga perioada de timp, astfel incatte poti bucura de ghiveciul Keter Cozies de la un sezon la altul. Il gasesti chiar aici. 

ghiveci-conic-maro-fara-farfurie-keter-varese-m-35-cm-32-l

Ghiveci conic maro fara farfurie Keter Varese M 35 cm 32 L este realizat din plastic de inalta calitate si apartine colectiei Varese, inspirata de textura materialelor naturale. Ghiveciul cu forma conica si aspect modern evidentiaza frumusetea plantelor si poate fi expus atat in exterior, pe terasa sau in gradina, cat si in interiorul locuintei. Pentru mai multe detalii poti intra aici.

Am rezolvat problema murdariei si cea peisagistica, asadar a mai ramas un singur aspect pentru terasa ta de vis, mai exact confortul. In portofoliul Yalco vei gasi o gama variata de seturi de mobiler. Te invit sa o descoperi aici, dar iata si 2 propuneri din partea mea:

set-mobilier-gradina-maro-keter-corfu- (1)

Setul de mobilier gradina maro Keter Corfu este o solutie universala pentru gradina sau terasa, fiind potrivit atat pentru petrecerile in aer liber, cat si pentru zona de relaxare. Setul de mobilier gradina maro Keter Corfu este fabricat din polipropilena, sub forma unei impletituri ce se aseamana cu ratanul natural, cu suprafata usor rotunjita. Comparativ cu ratanul natural, polipropilena este mult mai rezistenta impotriva razelor UV si intemperiilor, precum ploaia, umiditatea sau zapada. Materialul de inalta calitate nu necesita mentenanta, stratul de suprafata nu se exfoliaza, nu putrezeste si nu isi pierde culoarea in contact cu factorii externi. Piesele de mobilier se pot curata cu o laveta moale si cu apa. Daca te-am facut curios, ii poti afla toate beneficiile aici.

set-mobilier-gradina-keter-rosario-cappuccino

Setul de mobilier Keter Rosario cappuccino este ideal pentru terasele care nu au o suprafata generoasa. Modelul este unul clasic si functional, fiind alcatuit din doua fotolii confortabile, profilate in mod corespunzator si o masuta. Poti arunca o privire aici.

Sper ca acest articol sa iti fie de folos pentru a-ti contura o idee despre viitoarea ta terasa de vis! Daca ai intrebari sau ai nevoie de alte sugestii, consultantii noi sunt dornici sa te ajute, fie prin comunicare telefonica, fie la showroomul Yalco din Soseaua Pipera nr. 48.

O primavara insorita iti doresc!