Casa si Gradina

Pregateste-te din timp pentru Ziua Indragostitilor - Cadouri Valentine’s Day

De Mihai Voicila la 08-02-2022

love-gd9093fdd6_1280

Se apropie ziua in care indragostitii din toata lumea isi fac cadouri care mai de care, celebrand astfel dragostea pe care o impartasesc.

Prima atestare istorica a zilei de 14 februarie ne transpune tocmai in anul 498.

Valentine’s Day este asociata, bineinteles, cu numele Sfantului Valentin din Roma. Acesta a fost trimis in temnita pentru ca oficia, in secret, casatorii pentru soldatii carora le era interzis. Inainte de a fi executat pentru faptele lui, Sfantul Valentin ar fi vindecat-o pe fiica lui Asterius, gardianul ce il supraveghea. Se presupune ca i-ar fi trimis si o scrisoare acesteia, pe care a semnat-o cu ,,al tau Valentin”.

cafetiera-blackdecker-024-l-800-w (2) set-2-cani-cu-perete-dublu-bormioli-thermic-glass-220-ml

Pentru a-ti surprinde ,,Valentinul/ Valentina” inca de dimineata, Yalco ti-a pregatit o Cafetiera Black+Decker 0.24 L 800 W, pentru a servi o cafea aburinda, de calitate, si nu oricum, ci in 2 Cani cu Perete Dublu Bormioli Thermic Glass 220 ml, care va mentine continutul fierbinte pentru un timp indelungat. Cafetiera o gasesti aici, iar setul de 2 Cani aici.

Ziua de 14 februarie a devenit ziua celebrarii dragostei de abia in secolul al XIV-lea, moment in care au aparut primele scrieri de dragoste. In acest sens, englezii incep sa trimita scrisori de dragoste pe care le denumesc ,,My Valentine”.

difuzor-electric-aromaterapie-cu-led-soehnle-milano-plus-100-ml

De asemenea, pentru a crea o atmosfera romantica, atunci cand tii in brate persoana iubita, Difuzorul electric aromaterapie cu led Soehnle Milano Plus 100 ml este solutia perfecta! Difuzorul electric include o telecomanda cu infrarosu pentru a controla de la distanta, intr-un mod confortabil, difuzarea sau nu a aromei si schimbarea culorilor – pentru a crea un ambient potrivit starii tale. Il gasesti aici.

Venim in intampinarea ta si cu 2 uleiuri speciale, si anume cel de Lavanda  si cel de Vanilie.

Un lucru inedit se intampla in fiecare an si in Italia, mai exact in Verona, in casa Julietei. Pe data de 14 februarie sunt trimise mii de scrisori adresate Julietei Capulet, celebra eroina din opera lui William Shakespeare.

rama-foto-tip-oglinda-trimar-campagne-13-x-18-cm (1) rama-foto-tip-oglinda-trimar-campagne-13-x-18-cm

Pentru a tine vii momentele preferate cu partenerul/ partenera ta, la Yalco gasesti rame pentru fotografiile tale preferate. Cele 2 exemple sunt: Rama foto tip oglinda Trimar Campagne 13 x 18 cm pe care o gasesti aici si Rama foto metalica Yalco Forged 10 x 15 cm la un click distanta aici.

O alta curiozitate este despre prima cutie de bomboane de ciocolata, decorata special pentru Ziua Indragostitilor. Aceasta a aparut la sfarsitul anilor 1800, ideea apartinand lui Richard Cadbury, fiul lui John Cadbury, vestitul producator de ciocolata.

Conform statisticilor, peste 200 000 de persoane aleg Ziua Indragostitilor ca fiind momentul perfect pentru a cere in casatorie persoana iubita.

Echipa Yalco iti doreste ca aceasta sarbatoare sa iti aduca bucurie in suflet si te asteapta cu multe surprize in pagina dedicata Valentine’s Day aici.