Casa si Gradina

Pregateste-te din timp pentru sarbatorile Pascale: Yalco vine in sprijinul tau cu o multime de oferte!

De Mihai Voicila la 05-04-2022

Pastele este foarte aproape si nu ai tot ceea ce iti trebuie pentru petrecere?! Stai fara grija! Ti-am pregatit o multime de reduceri la o gama larga de produse pentru a iti fi mult mai usor sa te pregatesti!

Pentru toata gama de produse, aflata la reducere pana pe 24 aprilie, poti intra aici: https://www.yalco.ro/paste

Vin catre tine si cu propuneri interesante, de care s-ar putea sa ai mare nevoie in pregatirea pentru aceasta mare sarbatoare:

vas-termorezistent-rotund-cu-capac-145-l-borcam-granit-gri

Vasul termorezistent rotund cu capac Pasabahce Borcam 1.45 L Granit gri asigura o distributie uniforma a caldurii in timpul procesului de preparare termica a mancarii. Acesta poate fi folosit pentru gatit, dar si pentru servit mancarea, avand un design simplu si placut.

Vasul dispune de un capac de sticla, foarte potrivit pentru folosinta in cuptor cat si pentru pastrarea mancarii in frigider.

Daca ti-am starnit interesul pentru acest produs sa stii ca il gasesti chiar aici.

tava-sticla-termorezistenta-rotunda-pasabahce-172-l

Tava sticla termorezistenta rotunda Pasabahce Borcam 1.72 L

Desigur ca la o masa de Paste nu poate lipsi si ceva dulce. Asadar, poti face o tarta delicioasa cu Vasul din sticla termorezistenta Pasabahce Borcam 1.72 L.
Transparenta sticlei permite observarea procesului de preparare a felurilor de mancare si ajuta la identificarea mai usoara a alimentelor pastrate in frigider.

Se poate spala in masina de spalat vase si o gasesti chiar aici.


tigaie-adanca-antiaderenta-cu-capac-fest-lithos-28-cm
Tigaia adanca antiaderenta cu capac Fest Lithos 28 cm este realizata din aluminiu de inalta calitate cu invelis antiaderent Teflon Classic by The Chemours Co, stratul antiaderent fiind in conformitate cu materialele care intra in contact cu produsele alimentare. Tigaia Fest Lithos cu diametrul de 28 cm include maner lung ergonomic si capac din sticla transparenta, termorezistenta.

Tigaia se poate utiliza pe plitele cu gaz, electrice si ceramice. Este la o super oferta chiar aici.


gratar-electric-blackdecker-2200-w-bxgr2200e
In cazul in care vrei sa prepari ceva rapid si gustos, Gratarul electric Black+Decker 2200 W BXGR2200E cu finisaj premium din inox este ideal pentru prepararea meselor calde. Cu puterea de 2200 W, gratarul electric se incalzeste rapid si atinge temperatura optima in cel mai scurt timp.

Gratarul Black+Decker este dotat cu 2 placi grill cu strat antiaderent, cu o suprafata de gatit de 23 x 14.5 cm, potrivita pentru 2 sandvisuri. De la sandvisuri traditionale, pana la burgeri senzationali sau branza halloumi, gratarul electric va permite sa preparati rapid si sanatos, fara ulei, o gama variata de legume, peste, carnuri si alimente, fripte sau rumenite, gustoase si sanatoase.

Te asteapta la un pret PROMO chiar aici.


friteuza-cu-aer-cald-blackdecker-1500-w
Friteuza cu aer cald Black+Decker 1500 W are capacitatea de 3.5 L si poate praji cu mai putin ulei pana la 800 g de cartofi prajiti, pentru aproximativ 4-6 persoane.

De asemenea, friteuza Black+Decker coace si prajeste cu usurinta o mare varietate de preparate delicioase si sanatoase. Astfel, puteti gati rapid si uniform mancarurile preferate, folosind cu pana la 85% mai putin ulei decat in cazul preparatelor prajite in mod traditional, fara a pierde aroma delicioasa sau stratul crocant.

Fiteuza o gasesti aici.


set-6-pahare-bormioli-spazio-l-500-ml

Pentru ca masa de Paste nu este completa fara un pahar cu vin, iti propun Setul de 6 pahare Bormioli Spazio L 500 ml cu forma clasica si accent retro, fiind realizat special pentru servirea vinului rosu, dar si a bauturilor mixte sau a cocktail-urilor. Cu o cupa generoasa de 500 ml, paharele Bormioli Spazio L evidentiaza culoarea si aroma vinului.

Cupa se imbina armonios cu piciorul subtire al paharului, ceea ce confera eleganta si rafinament. Profita acum de un super pret aici.


Bineinteles ca dupa gatirea preparatelor de Paste urmeaza si curatenia. Avem cateva solutii foarte interesante si care iti pot face munca mult mai usoara:

pachet-promo-aspirator-vertical-acumulator-blackdecker-dva315jf-mop-cu-abur-blackdecker-fsm13e1-1300w
Aspiratorul vertical acumulator Li-Ion 10.8 V 1.5 Ah Black+Decker - DVA315JF este portabil, dotat cu functie dubla de curatare a tuturor tipurilor de pardoseli, precum si suprafetelor greu accesibile, spatiilor inguste, jaluzelelor, perdelelor, tavanului sau colturilor incaperilor.

Mopul cu abur Black+Decker FSM13E1 1300W este potrivit pentru curatarea tuturor tipurilor de suprafete dure. Acesta este gata de utilizare in 30 de secunde de la pornirea sa, fiind usor de utilizat si in spatiile restranse si greu de accesat, datorita sistemului pivotant cu care este dotat. Lungimea cablului de alimentare este de 4 metri.

Acest pachet PROMO poate fi achizitionat de aici.


spalator-geamuri-fara-coada-leifheit-3-in-1-mini-20-cm

Spalator geamuri fara coada Leifheit 3 in 1 Mini 20 cm este ideal pentru curatarea ferestrelor, colturilor, ramelor. De asemenea, este prevazut si cu o racleta.

Acesta poate sterge chiar si in cele mai complicate colturi, datorita flexibilitatii sale sporite si a faptului ca poate ajunge usor in locuri dificile.
Spalator geamuri fara coada Leifheit 3 in 1 Mini 20 cm se muleaza perfect pe orice garnitura si cu putine miscari reuseste sa indeparteze orice urma de murdarie neplacuta. Il gasesti chiar aici.

Draga cititorule, iti multumesc pentru atentia acordata, sper sa iti fie de folos selectia de produse, iar daca nu, te asteptam sa descoperi toata gama de produse chiar aici: https://www.yalco.ro/paste/casa-gradina 

Sarbatori fericite!