Casa si Gradina

Pregateste darurile! Mos Nicolae se apropie cu pasi repezi, iar ghetutele trebuie sa fie pline

De Doinita Stanciu la 21-11-2023

Alegerea cadourilor pentru copii de Mos Nicolae poate depinde de preferintele si interesele specifice ale fiecarui copil. Iata cateva sugestii generale, dar ar fi bine sa iei in considerare pasiunile individuale ale copiilor atunci cand alegi cadourile:

Jucarii educative: Puzzle-uri, jocuri de constructie sau jucarii care promoveaza dezvoltarea abilitatilor cognitive si motorii.

Carti: O carte potrivita pentru varsta lor sau o carte cu povesti de Craciun poate fi o alegere minunata.

Jocuri de societate: Jocuri de familie care pot fi jucate impreuna cu parintii sau fratii.

Articole de papetarie: Creioane colorate, caiete cu personaje preferate, sau alte accesorii de arta pot stimula creativitatea.

Haine sau accesorii: O esarfa colorata, o pereche de manusi sau chiar pijamale cu personajele preferate pot fi cadouri utile si placute.

Bijuterii sau accesorii tematice: Bratari, cercei sau coliere cu tematica de Craciun sau personaje preferate.

Jucarii de plus: Un animal de plus cu aspect dragut sau un personaj preferat din desene animate.

Jocuri video sau aplicatii educationale: Daca copiii sunt interesati de tehnologie, poti lua in considerare jocuri video potrivite pentru varsta lor sau aplicatii educative.

Gustari sau dulciuri: Un mic cos cu dulciuri sau gustari preferate poate fi intotdeauna o bucurie.

Experiente: Bilete pentru un spectacol, o vizita la teatru, la patinoar sau la un parc de distractii pot fi cadouri memorabile.

Iata ce poti achizitiona de la Yalco:

Masinuta Volkswagen T1 Vintage Deluxe Edition 2021 Majorette este realizata cu precizie, fabricata din metal si materiale premium, robuste, rezistente pe o perioada de timp indelungata.

Cu un design vintage, exclusivist, realizata pentru o editie speciala a anului 2021, cu interiorul atent proiectat, masinuta Volkswagen T1 Majorette este realizata cu atentie la detalii si include anumite parti mobile, precum si o cutie pentru colectie. Masinuta este recomandata copiilor peste trei ani, reprezentand o idee de cadou inedita, dar si o piesa ideala pentru micutii colectionari aflati in cautarea unor modele speciale, exclusive ale marcilor de automobile consacrate. Comanda de AICI.

masinuta-volkswagen-t1-vintage-deluxe-edition-2021-majorette

Setul 3 masinute Dacia Duster Majorette este compus din 3 machete realizate cu precizie, fabricate din metal, ce imita modelele reale ale masinilor Dacia Duster. Setul include o masinuta de politie si alte doua masinute de culori diferite.

Cu design ingenios si interiorul atent proiectat, cele 3 masinute SUV Off-Road sunt realizate cu atentie la detalii si includ portbagaj mobil. Setul de 3 masinute Dacia Duster este recomandat copiilor peste trei ani, reprezentand o idee de cadou inedita, dar si piese ideale pentru micutii colectionari aflati in cautarea unor modele speciale, exclusive ale marcilor de automobile consacrate. Masinutele sunt fabricate din materiale premium, robuste, produsele fiind rezistente pe o perioada de timp indelungata. Comanda de AICI.

set-3-masinute-dacia-duster-majorette

Jucarie Surubelnita electrica Stanley Smoby este realizata din plastic rezistent, dar catifelat la atingere, fiind jucaria ideala pentru micutii pasionati de bricolaj. Datorita designului, jucaria surubelnita Stanley imita modelul real si este prevazuta cu maner moale, conceput special pentru mainile delicate ale copiilor. Aceasta contine 3 capete de insurubare detasabile, iar cu o simpla apasare a butonului de pe maner, surubelnita electrica porneste. De asemenea, baietelul dumneavoastra poate regla viteza de insurubare si directia de rotatie. Surubelnita se aprinde si emite sunete reale. Include 2 baterii AA. Comanda de AICI.

jucarie-surubelnita-electrica-stanley-smoby

Toboganul turn Smoby va satisface dorinta de aventura a micutilor si ii va cuceri, fiind locul de joaca activ in care se vor putea bucura de distractie, pe masura ce vor escalada cei trei pereti de catarare, se vor ascunde sau vor aluneca pe toboganul ondulat cu suprafata de alunecare de 1.5 m.

Toboganul turn este compact, fiind ideal pentru gradini sau spatii exterioare mici. Acesta se asambleaza usor si contine o structura puternica, fiind prevazut cu platforma stabila care suporta o sarcina maxima de 100 kg, scara si trepte antiderapante, precum si cu pereti dubli de catarare, dotati cu manere ergonomice pentru siguranta celor mici. Pentru bucuria copiilor, in zilele calde de vara puteti atasa un furtun pe partea superioara a toboganului, pentru efect de cascada.

Toboganul turn este realizat din plastic rezistent la intemperii si raze UV, astfel incat culorile vibrante nu vor pierde stralucirea in timp. De asemenea, toboganul contine suprafata de alunecare lina si margini rotunjite, pentru protectia micutilor in timpul jocului. Comanda de AICI.

tobogan-turn-smoby-2

Casuta pentru copii Smoby Neo House este un loc de joaca modern, fascinant, cu spatiu interior generos si structura stabila, unde copiii vor putea invita toti prietenii sa se distreze impreuna. Casuta Neo House este prevazuta cu usa mica dotata cu o cutie postala pentru corespondenta, geamuri rotunde, ferestre si obloane, acoperis rosu cu ornamente ce imita tigla si pereti dubli, decorati cu reliefuri ce imita lemnul. Aceasta este realizata din plastic rezistent la vant, intemperii sau raze UV, astfel incat culorile vibrante vor ramane neschimbate pe parcursul timpului.

Casuta Neo House poate fi asamblata usor si va infrumuseta orice spatiu din gradina. Pentru distractia si creativitatea micutilor, casuta Neo House este compatibila cu diverse accesorii Smoby, precum usa de intrare cu functie de inchidere, sonerie electronica, bucatarie de vara, burlan de scurgere si stropitoare, gardulet sau masa de picnic, pe care le regasiti in portofoliul nostru, ce pot fi achizitionate individual. Comanda de AICI.

casuta-pentru-copii-smoby-neo-house

Minimarket electronic Smoby va deveni in scurt timp locul de joaca preferat al celor mici. Cu ajutorul minimarket-ului electronic de la Smoby, cumparaturile devin mai placute si mai usor de realizat pentru micuti. Copiii vor putea organiza si conduce propriul magazin, precum vor putea scana si cumpara produsele preferate pentru parinti sau bunici cu ajutorul accesoriilor incluse. De asemenea, casa de marcat cu functii electronice include sertar cu bani, calculator real cu ecran Lcd, un microfon, precum si un scaner de coduri de bare cu sunete si lumini. Comanda de AICI.

minimarket-electronic-smoby--1

Jucarie Masa de lucru Black&Decker Smoby reprezinta cadoul ideal pentru micutii ingineri constructori. Aceasta este prevazuta cu roti si maner ergonomic si poate fi utilizata ca masa de lucru sau ca si carucior pentru transport.

Masa de lucru Black&Decker ofera copiilor multe oportunitati de distractie si este echipata complet cu trusa de scule cu maner si 18 unelte si accesorii, precum cheie, surubelnita, cheie tubulara, menghina de banc, benzi DIY, suruburi si piulite. Aceasta reprezinta o idee inedita de cadou pentru cei mici, fiind ideala pentru joaca distractiva si creativa prin multitudinea de accesorii incluse. Comanda de AICI.

jucarie-masa-de-lucru-blackdecker-smoby-1

Gardul pentru casuta Smoby este compatibil cu modelele de casuta pentru copii Casuta pe piloni, Pretty, Nature, Friends, Neo Jura sau Chef House. Puteti personaliza casuta pentru joaca, astfel incat micutii se vor bucura de experiente realiste si vor invata elemente de baza ale gradinaritului.

Gardul de culoare verde compus din doua parti este prevazut cu doua ghivece pentru flori, adaptate pentru o adevarata zona de gradina. Acesta se asambleaza usor si este realizat din plastic rezistent la vant, intemperii sau raze UV, iar culoarea vibranta nu se va decolora. Gardul are margini rotunjite, pentru protectia micutilor in timpul jocului si se asorteaza cu designul modern al casutelor. Comanda garduletul de AICI.

gard-pentru-casuta-smoby

Jucarie Drujba Black&Decker Smoby este realizata din plastic rezistent, fiind jucaria potrivita pentru micutii pasionati de bricolaj si unelte de lucru sau pentru joaca de-a padurarul. Lama drujbei se misca si imita modelul real atunci cand se apasa pe buton. Drujba emite sunete reale si include 3 baterii AA. Comanda de AICI.

jucarie-drujba-blackdecker-smoby

Jucarie Set pentru unelte Black&Decker Smoby extinde imaginatia micutilor pasionati de constructie. Setul pentru unelte reprezinta o idee inedita de cadou pentru cei mici, fiind ideal pentru joaca distractiva si creativa prin multitudinea de accesorii incluse. Geanta pentru scule pune la dispozitia copiilor toate uneltele de baza necesare unei gospodarii: ciocan, surubelnita, cheie, ferastrau, suruburi, cuie, piulite si scanduri pentru constructie. Aceasta este prevazuta cu o curea reglabila pentru umar, astfel incat micutul va putea transporta uneltele de joaca in orice loc doreste sa repare. Comanda de AICI.

jucarie-set-pentru-unelte-blackdecker-smoby

Nu uita! Pentru intrebari referitoare la produsele mai sus prezentate ne gasesti atat in showroomul Yalco din Soseaua Pipera nr. 48, cat si la telefon/ e-mail in sectiunea Contact.