Casa si Gradina

Poluarea aerului

De Diana Popescu la 22-01-2020

Ce reprezinta aerul curat? Cu siguranta nu exista un standard global pentru definirea calitatii aerului, aceasta variaza in functie de nivelul de particule emise de zonele industriale din apropiere, de conditiile traficului urban sau de reglementarile locale.

Airfresh-Headerbild

Ceea ce nu putem observa cu ochiul liber ne poate rani, astfel poluarea aerului reprezinta un risc major pentru sanatatea noastra.

Conform studiilor, in interiorul locuintelor, la locul de munca sau in scoli, aerul poate fi de doua pana la cinci ori mai poluat fata de aerul din exterior.

Printre cei mai frecventi poluanti ai aerului din interior se numara radonul - gazul radioactiv inodor si incolor ce se se gaseste in scoarta terestra, compusi organici volatili, polenul, particule de praf sau cele provenite din mucegai, diverse substante chimice si alergeni, fum de tigara sau gaze ce provin din arderea combustibililor.

Respirand poluanti minusculi, nevazuti, ne putem pune sanatatea in pericol, deoarece acestia pot patrunde prin alveolele pulmonare si se pot instala in fluxul sanguin.

Studiile demonstreaza ca aerul curat poate contribui considerabil la sanatatea si bunastarea noastra. Respirand un aer mai curat, putem reduce riscul de accidente vasculare cerebrale, boli de inima, cancer pulmonar sau boli respiratorii, precum astmul.

Romania beneficiaza de o retea independenta de masurare a nivelului poluarii din aer, astfel incat in capitala sunt amplasati senzori ce inregistreaza constant calitatea aerului. Datorita acesteia, localnicii pot evita anumite zone sau intervale orare cand gradul de poluare este ridicat. Stim cu totii si suntem martorii dezbaterilor pe aceasta tema ca lucrurile nu stau tocmai bine pentru noi.

Purificatoarele de aer Soehnle Airfresh Clean elimina cu pana la 99.5% poluantii din aerul din locuinta ta si reduc considerabil efectele nocive asupra sanatatii.

Folosind purificatoarele de aer Soehnle Airfresh Clean, poluantii atmosferici vor fi indepartati usor, astfel incat vei putea sa respiri un aer mult mai sanatos.

Lebensqualitaet_sliderbild_02

De asemenea, Soehnle Airfresh Clean ofera sistemului tau imunitar oxigenul de care are nevoie pentru a distruge bacteriile, virusii si germenii.

Respirand un aer imbacsit nu vei putea oferi suficient oxigen nivelului cerebral pentru a-ti mentine celulele sanatoase. Atunci cand creierul tau va obtine mai mult oxigen, acesta va putea functiona mai eficient.

Aparatele moderne si performante pentru purificarea aerului de la Soehnle asigura un climat interior igienic si linistitor, reprezentand protectia ideala impotriva aerului poluat si uscat din camera.

Purificatoarele de aer Soehnle Airfresh Clean sunt silentioase si contin un design interesant.

Purificatorul aer Soehnle Airfresh Clean 300 asigura un aer curat in camere de pana la 20 m², datorita sistemului sau performant de filtrare cu trei straturi, format din pre-filtru, HEPA si carbon activ. Cu ajutorul sistemului de filtrare, Soehnle Airfresh Clean 300 indeparteaza particulele de praf, parul sau mirosurile neplacute din aer, iar lumina UV conectabila distruge, de asemenea, alti germeni ramasi in aerul filtrat. Astfel, dispozitivul Soehnle Airfresh Clean 300 elimina pana la 99.2% din alergeni, praf, polen sau bacterii.

68094-LR-Airfresh-Clean-300-Milieu-002-1

Cu un flux de aer de 170 m³ / h, Soehnle Airfresh Clean 300 curata aerul unei incaperi de 20 m², mai mult de trei ori intr-o ora, iar viteza ventilatorului poate fi setata manual, in trei trepte diferite. De asemenea se poate seta timpul de functionare intre 2, 4 si 8 ore, folosind functia cronometru.

Pentru un somn linistit in timpul noptii, purificatorul de aer functioneaza fara niciun fel de iluminare. Soehnle Airfresh Clean 300 este prevazut cu o functie de schimbare a filtrului atunci cand este necesar, pentru un aer curat si sanatos in mod constant.

68094-LR-Airfresh-Clean-300-Anwendung-002-1 68094-LR-Airfresh-Clean-300-Anwendung-005

Purificatorul de aer Soehnle Airfresh Clean 300 este ideal pentru persoanele ce sufera de diverse alergii. Acesta este disponibil aici.

Cu acelasi design ingenios, purificatorul Soehnle Airfresh Clean Connect 500 completeaza modelul mai mic prin caracteristici semnificative si mai multa putere. Acesta elimina pana la 99.5% dintre particule si alergeni.

68098-LR-Airfresh-Clean-Connect-500-Milieu-001-1

In plus fata de Airfresh Clean 300, purificatorul Airfresh Clean Connect 500 este prevazut cu functia Bluetooth ce iti  permite sa controlezi eficient de pe smartphone calitatea aerului.

Airfresh Clean Connect 500 contine de asemenea, un filtru performant realizat din trei straturi si anume combi, filtru EPA și filtru de carbon activ ce curata aerul pana la 99.5 %. Germenii suplimentari ramasi sunt eliminati datorita unei lumini ultraviolete conectabile UVC.

68098-LR-Airfresh-Clean-Connect-500-Anwendung-005-1

Aerul proaspat este readus in camera uniform si linistitor, iar purificatorul poate fi utilizat in camera de dormit, unde poate functiona chiar si fara lumina. Purificatorul este prevazut cu o functie de schimbare a filtrului atunci cand este necesar, pentru un aer curat si sanatos.

Cu un flux de aer de 300 m³ / h, purificatorul Airfresh Clean Connect 500 curata aerul unei incaperi mari de pana la 55 m², mai mult de cinci ori intr-o ora. Calitatea aerului este intotdeauna monitorizata cu senzorul PM 2.5 integrat si este afisata pe display-ul prevazut cu LED albastru. In plus, afisajul LED foloseste diferite culori pentru a semnaliza nivelul actual de poluare.

68098-LR-Airfresh-Clean-Connect-500-Anwendung-004-1

Dispozitivul ajusteaza automat viteza ventilatorului in raport cu nivelul calitatii aerului din camera, iar aceasta poate fi setata manual, in patru trepte diferite. De asemenea puteti seta timpul de functionare intre 2, 4 si 8 ore, folosind functia cronometru.

Purificatorul  Airfresh Clean Connect 500 este disponibil aici.

Pentru protejarea sistemului respirator de aerul uscat din incapere este necesara prezenta unui umidificator eficient in camera.

Purificatorul de aerSoehnle Airfresh Hygro 500 utilizeaza tehnologia de evaporare igienica pentru umidificarea aerului, fara expunere bacteriana. Acesta atrage aerul uscat din camera, filtreaza particulele de praf sau parul si imbogateste aerul cu molecule de vapori de apa proaspata. Umidificatorul functioneaza fara a incalzi apa si elibereaza vapori de apa fini. Aerul umidificat este distribuit uniform in incapere, eliberand pana la 99% mai putine bacterii.

68093-LB-Airfresh-Hydro-500-Milieu-002-1

Datorita senzorului de umiditate integrat, Soenhle Airfresh Hygro 500 monitorizeaza constant umiditatea aerului, afisata pe ecranul LCD iluminat. Astfel, dispozitivul asigura un grad de umiditate constant si sanatos prin adaptarea automata a vitezei ventilatorului in functie de gradul de umiditate.

Viteza ventilatorului si trei trepte de putere va permit reglarea intensitatii umiditatii dorite. Dupa atingerea gradului de umiditate dorit sau in cazul in care rezervorul de apa se goleste, purificatorul se opreste automat. Folosind functia cronometru, puteti seta durata umiditatii pana la 12 ore. Rezervorul mare de apa este detasabil si contine un volum de 4.9 l. Astfel, purificatorul Airfresh Hygro 500 purifica aerul unei incaperi mari de pana la 50 m².

Purificatorul este prevazut cu o functie de afisare pentru schimbarea filtrului atunci cand este necesar, pentru un aer curat si sanatos, in mod constant.

68093-LB-Airfresh-Hydro-500-Anwendung-002-1 68093-LB-Airfresh-Hydro-500-Anwendung-004-1

Umidificatorul Soehnle Airfresh Hygro 500 hidrateaza incaperea in mod uniform si fiabil pentru o umiditate optima a aerului.

Pentru un climat igienic si o atmosfera linistitoare, folositi umidificatorul Soehnle Airfresh Hygro 500, disponibil aici.

Purificatoarele de aer Soehnle Airfresh sunt disponibile in stoc in magazinul online www.yalco.ro si in showroom.

Acum ca ai descoperit cum te poti proteja de poluarea aerului interior si toate avantajele purificatoarelor Soenhle Airfresh Clean si Hygro, poti aduce o gura de aer proaspat in casa ta!