Casa si Gradina

Organizeaza-ti lucrurile in cutiile potrivite si eficientizeaza spatiul

De Doinita Stanciu la 28-09-2023

A venit vremea organizarii lucrurilor. Ce inseamna asta? Inseamna ca toate acele lucruri pe care le-am folosit in vara ce tocmai a trecut, vor fi puse la pastrare pana la vara viitoare. De la haine, incaltaminte si palarii si accesorii pana la pernele pentru sezlonguri, umbrele si alte obiecte de gradina care ne-au facut vara mai frumoasa si mai relaxanta.

Si pentru lipsa spatiului necesar poate da uneori batai de cap, cutiile speciale pentru depozitare, nu numai ca vor rezolva aceasta dilema, insa se vor intregra cu usurinta in orice spatiu. Deci, reprezinta variante bune de luat in calcul din mai multe motive. Sa le luam pe rand.

  1. Lucrurile vor fi foarte bine protejate. De praf, mucegai sau alti daunatori.
  2. Cutiile de depozitare de la Yalco au un design foarte placut care se integreaza cu usurinta oriunde. Si nu doar atat. Arata si foarte bine. Deci, nu este deranjanta o astfel de cutie depozitare nici in living, nici in dormitor, nici pe hol.
  3. Spatiu generos. Aceste cutii depozitare se bucura de o forma compacta si de un spatiu util generos. Asta inseamna ca poti pune la pastrare o multime de haine, obiecte sau chiar jucarii.
  4. Cutiile sunt realizate din materiale rezistente, prin urmare, daca alegi sa le pastrezi intr-un garaj, de exemplu, nu vei sta cu teama deteriorarii acestora.

In continuare, iti prezentam 5 cutii depozitare alaturi de care tranzitia de la un anotimp la altul se va face mult mai usor.

Lada depozitare maro Keter Java 850 L


Lada depozitare maro Keter Java 850 L va permite sa dispuneti de un loc spatios pentru depozitarea accesoriilor utilizate zilnic, uneltelor de gradina, pulverizatoarelor, stropitorilor, clestilor de gradina, paturilor, furtunelor sau pernelor pentru mobilierul din terasa. Aceasta este fabricata din polipropilena de inalta calitate si protejeaza obiectele depozitate impotriva umiditatii, actiunilor razelor UV, a factorilor atmosferici sau a rozatoarelor. Materialul isi pastreaza culoarea si aspectul, iar lada pentru depozitare va arata ca noua o perioada indelungata de timp. Lada pentru depozitare poate fi integrata in orice decor de gradina sau terasa, fiind o optiune de depozitare simpla si eleganta. O poti comanda de AICI.

lada-depozitare-maro-keter-java-850-l

Lada depozitare gri Keter Denali DuoTech 380 L

Simplitatea designului, functionalitatea si montajul rapid sunt atuurile lazii pentru depozitare Keter Denali DuoTech 380 L de culoare gri.

Lada Keter Denali DuoTech este o imbinare estetica naturala si durabilitate a polipropilenei. Fabricata din materiale plastice de calitate superioara, lada protejeaza in mod eficient obiectele depozitate impotriva umezelii, murdariei si rozatoarelor. Lada depozitare Keter Denali DuoTech 380 L este ideala pentru depozitarea uneltelor, precum lopeti, pulverizatoare, stropitori, cutite de gradina, foarfeci sau furtune, dar poate fi utilizata si pentru alte obiecte de uz casnic, jucarii, carti, perne etc.

Dupa inchiderea capacului, lada poate suporta o greutate pe capac pana la 200 kg, astfel ca se pot aseza confortabil doi adulti, in timp ce interiorul ofera spatiu de depozitare de 380 L.

Mecanismul care faciliteaza deschiderea capacului este un avantaj incontestabil al produsului. Lada pentru depozitare Keter Denali DuoTech 380 L este realizata dintr-un material de inalta calitate, rezistent la actiunile razelor UV si a factorilor atmosferici. Designul simplu al lazii Keter Denali DuoTech a fost conceput pentru gradini de orice stil, atat clasice cat si moderne, fiind o optiune de depozitare simpla si eleganta. O poti comanda de AICI.

lada-depozitare-gri-keter-denali-duotech-380-l

 

Dulap de gradina Brownish grey Keter Premier

Dulapul pentru unelte din colectia Premier se caracterizeaza printr-un design simplu si elegant si reprezinta locul perfect pentru depozitarea uneltelor de ingrijire a gradinii.  Podeaua dulapului este rezistenta si protejeaza interiorul de apa de ploaie, umezeala sau noroi, iar usa contine functia de blocare si ofera siguranta pe parcursul zilei si al noptii.Peretii de culoare gri si aspect de lemn natural sunt rezistenti la conditiile meteorologice, motiv pentru care dulapul nu necesita intretinere. Acestia pot fi personalizati prin vopsire.

Confectionarea din materialul sintetic de inalta calitate garanteaza durata de viata a produsului pentru multi ani. Comanda dulapul pentru depozitare de AICI.

dulap-de-gradina-brownish-grey-keter-premier

Cutie depozitare gradina rotunda maro Keter Circa 140 L

Cutia depozitare gradina rotunda maro Keter Circa 140 L reprezinta o solutie de design universala care poate fi folosita cu succes pentru amenajarea spatiului si pentru depozitarea unor obiecte mici pentru gradina sau terasa. Cutia depozitare este realizata dintr-un material de inalta calitate, rezistent la actiunile razelor UV, a factorilor atmosferici si a rozatoarelor. Materialul isi pastreaza culoarea si aspectul, iar lada pentru depozitare va arata ca noua o perioada indelungata de timp.

Cutie depozitare gradina rotunda maro Keter Circa 140 L se poate utiliza atat pentru depozitarea accesoriilor pentru gradinarit in interiorul acesteia, cat si ca o masa clasica de gradina. Designul modern inspirat din aspectul lemnului va evidentia perfect natura mediului inconjurator. Comanda cutia pentru depozitare de AICI.

cutie-depozitare-gradina-rotunda-aspect-ratan-maro-keter-circa-140-l

Raft depozitare 5 polite Keter Plus Shelf 120/5 - 350Kg 120x40x187cm

Raftul pentru depozitare cu 5 polite Keter Plus Shelf este ideal pentru incaperi utilitare sau birouri. Raftul pentru depozitare Keter Plus Shelf 120/5 este fabricat in Italia din polipropilena de inalta calitate care nu rugineste, nu se pateaza si nu se rupe. Raftul Keter Plus Shelf 120/5 este construit cu 5 polite solide, intarite cu bare de metal, avand 120 cm lungime si 40 cm latime. Fiecare polita rezista la o greutate de pana la 70 Kg distribuite uniform. Comanda raftul de la Keter de AICI.

raft-depozitare-5-polite-keter-plus-shelf-1205-350kg-120x40x187cm-1

Lada depozitare maro Keter Borneo 400 L

Lada depozitare maro Keter Borneo 400se caracterizeaza prin simplitatea designului, functionalitate si montaj rapid. Lada depozitare maro Keter Borneo 400 L este ideala pentru depozitarea diferitor unelte precum: lopeti, pulverizatoare, stropitori, cutite de gradina, foarfeci sau furtune dar poate fi utilizata si pentru alte obiecte de uz casnic, jucarii, carti, perne etc.

Lada depozitare maro Keter Borneo 400 L poate suporta o greutate pe capac pana la 200 kg dupa inchiderea capacului, astfel incat se pot aseza confortabil doi adulți, in timp ce interiorul ofera spațiu de depozitare de 400 L. Comanda lada de depozitatare de AICI.

lada-depozitare-maro-keter-borneo-400-l

Raft depozitare 5 polite Keter Plus Shelf 90/40/5 - 275Kg 90x40x182cm

Un raft util pe care poti depozita o multime de produse, de la cutii, jucarii, scule de dimensiuni mai mici, pana la carti, electrocasnice de mici dimensiuni, vesela si asa mai departe. Este ideal pentru garaj, camara, boxa sau alte spatii tehnice. Fiecare polita suporta o greutate de pana la 55 kg, prin urmare, borcanele cu dulceturi sau muraturi sau alte produse grele sunt in siguranta. Acesta fabricat din material de foarte buna calitate, ceea ce presupune o utilizare indelungata. Comanda raftul de la Keter de AICI.

raft-depozitare-4-polite-keter-plus-shelf-604-60x30x135-cm-2

Dulap gradina bej-gri Keter High Store Plus cu doua rafturi incluse pentru utilizarea maxima a spatiului de depozitare este o solutie universala pentru depozitarea ghivecelor, masinilor de tuns iarba, a ustensilelor de lucru, accesoriilor de gradina si a diverselor obiecte utilizate in gospodarie. Dulapul are o predispozitie pentru lacat (lacatul nu este inclus) si este prevazut cu doua usi largi si prag inclinat, care permite utilizarea cu usurinta a obiectelor grele depozitate.

Dulapul este fabricat din polirasina DUOTECH™, material de inalta calitate ce protejeaza produsele depozitate impotriva conditiilor atmosferice nefavorabile, a murdariei, a rozatoarelor si a umiditatii.

Dulapul Keter High Store Plus are rezistenta ridicata la intemperii si raze UV si imbina durabilitatea materialului cu aspectul rustic si textura din imitatie de lemn natural, astfel incat, peretii nu vor rugini si nu se vor deteriora, oferind o solutie de depozitare exterioara fara intretinere. In plus, acesta ofera o gama larga de posibilitati de personalizare, poate fi vopsit, iar in interior se pot monta rafturi si etajere, ce sporesc valorile functionale. Comanda-l de AICI.

dulap-gradina-bej-gri-keter-high-store-plus

Cutie depozitare rotunda gri tip scaun Keter Cool Stool

Cutia depozitare rotunda gri tip scaun Keter Cool Stool este o piesa de mobilier moderna si multifunctionala pentru balcon sau gradina. Cutia depozitare rotunda gri tip scaun Keter Cool Stool poate fi utilizat ca masa sau scaun, dar si ca loc de depozitare.  Cutia depozitare rotunda gri tip scaun Keter Cool Stool este realizata din polipropilena rezistenta la intemperii si este o piesa ideala atat pentru utilizarea in interior, cat si in exterior. Cutie depozitare rotunda gri tip scaun Keter Cool Stool este usor de intretinut si se poate curata cu o laveta moale, cu apa calda si detergent. Comanda cutia pentru depozitare de AICI.

cutie-depozitare-rotunda-gri-tip-scaun-keter-cool-stool

Nu uita! Pentru intrebari referitoare la produsele mai sus prezentate ne gasesti atat in showroomul Yalco din Soseaua Pipera nr. 48, cat si la telefon/ e-mail in sectiunea Contact.