Casa si Gradina

Optiuni pentru un sistem de incalzire eficient

De Diana Popescu la 22-01-2021

Incalzirea este un element important pentru confortul din interiorul locuintei noastre, cu precadere in timpul lunilor de iarna, atunci cand temperaturile scad considerabil.

Daca doriti sa achizitionati un nou sistem de incalzire pentru locuinta dumneavoastra, este recomandat sa alegeti un aparat eficient, care poate mentine o atmosfera calda, confortabila si primitoare, cu un cost redus de energie electrica.

Aerotermele realizate de Black+Decker sunt o investitie inteligenta, ce asigura consumatorii de confortul de utilizare, produsele fiind adaptate cerintelor de performanta, dar si consumului redus de energie.

Aerotermele Black+Decker genereaza eficient caldura, gratie functiilor performante si sunt prevazute cu protectie IP impotriva umiditatii, fiind ideale chiar si pentru incalzirea bailor.

De asemenea, aerotermele cu design contemporan, fixe sau mobile, au in comun o eleganta subliniata de culorile clasice alb sau negru cu finisaj mat, astfel incat se pot integra cu usurinta in orice tip de decor al locuintei.

Pentru incalzirea incaperilor mai mici, puteti opta pentru aeroterma Black+Decker 2000W BXSH2003E.

aeroterma-blackdecker-2000-w

Aeroterma Black+Decker BXSH2003E cu puterea de 2000W poate incalzi o camera de pana la 15 m², fiind fiabila si utila atat acasa, cat si la birou.

Aeroterma contine doua trepte de incalzire si este prevazuta cu termostat ajustabil pentru gestionarea temperaturii, dar si pentru consumul redus de energie, precum si cu functie de ventilatie pentru zilele calduroase de vara sau pentru improspatarea incaperii. De asemenea, aeroterma Black+Decker este prevazuta cu protectie la supraincalzire si dispozitiv de siguranta impotriva rasturnarii, astfel incat, in cazul in care aceasta se supraincalzeste, va opri functionarea aparatului.

Usoara, portabila, silentioasa si eficienta, aeroterma economiseste spatiu si poate fi pozitionata pe birou sau pe masa, fiind o alegere ideala pentru persoanele care in aceasta perioada lucreaza de acasa. Este prevazuta cu maner ergonomic, pentru o manevrare cat mai usoara.

Dispozitivul cu forma patrata contine dimensiuni compacte, astfel incat poate fi pozitionat in orice colt al camerei, fara a impiedica trecerea.

Designul modern si elegant, de culoare negru mat, permite aerotermei sa fie integrata in orice stil de mobilier din camera dumneavoastra.

O regasiti pe stoc la Yalco, disponibila aici.

Va puteti bucura de caldura instantanee cu aeroterma ceramica Black+Decker BXSH1500E cu putere maxima de 1500 W.

aeroterma-ceramica-blackdecker-1500-w

Aeroterma functioneaza cu 2 trepte de incalzire si include termostat, precum si functie de ventilatie.

In timp ce incendiile erau o preocupare majora pentru utilizarea aerotermelor, modelele moderne ofera caracteristici de siguranta multiple pentru prevenirea accidentelor, aeroterma Black+Decker fiind prevazuta cu protectie la supraincalzire, precum si dispozitiv de siguranta impotriva rasturnarii. De asemenea, aceasta contine maner ergonomic, pentru o manevrare usoara.

aeroterma-ceramica-blackdecker-1500-w (1)

Gratie elementului de incalzire ceramic PTC care ofera o durata lunga de functionare a aparatului, aeroterma Black+Decker incalzeste rapid si eficient o incapere de pana la 15 m², mentinand o temperatura constanta. Aceasta poate fi utila pentru dormitoarele copiilor, precum si pentru uscarea rapida a rufelor. Disponibila aici.

Incalzitoarele electrice ceramice cu turn de ventilare reprezinta o alegere ideala, in cazul in care sunteti in cautarea unei solutii de incalzire rapide si eficiente, pentru camere de dimensiuni mai mari.

Designul simplu le face la fel de accesibile pe cat sunt de eficiente, astfel incat se incalzesc rapid si nu necesita un consum mare de energie electrica pentru a functiona. Drept urmare, costul initial pe termen lung va fi minim.

Aeroterma ceramica Black+Decker BXSH2002E este o sursa electrica de incalzire cu o putere de 2000 W. Aparatul functioneaza cu 2 trepte de incalzire, respectiv 1000 W si 2000 W, include termostat pentru gestionarea temperaturii, precum si functia ventilatie pentru improspatarea incaperii. Aceasta este prevazuta cu element de incalzire ceramic PTC care ofera o durata lunga de functionare si incalzeste eficient o incapere de pana la 20 m². Functia de oscilatie optimizeaza raspindirea uniforma a caldurii in intreaga incapere, iar placile ceramice interne mentin o temperatura constanta.

aeroterma-ceramica-blackdecker-2000-w

Silentioasa, cu design modern si compact, aeroterma este dotata cu filtru de praf detasabil, pentru un aer mai curat si o durata de viata mai lunga a aparatului.

Unul dintre cele mai mari avantaje ale aerotermei ceramice il reprezinta faptul ca este portabila, astfel incat puteti transporta dispozitivul compact in orice camera si va puteti bucura de incalzire oriunde, fiind prevazut cu maner ergonomic pentru o manevrare usoara.

De asemenea, aparatul include protectie la supraincalzire si dispozitiv de siguranta impotriva rasturnarii. Disponibil aici.

Pentru incalzirea bailor, la Yalco este disponibila o gama variata de aeroterme, de la modele clasice, pana la modele cu design sofisticat, prevazute cu telecomanda.

Aeroterma Black+Decker 2000 W BXSH2000E este potrivita pentru incalzirea bailor de pana la 15 m², fiind prevazuta cu IP21 protectie impotriva umiditatii. Aceasta functioneaza cu 2 trepte de incalzire de 1000 W si 2000 W si include termostat si functie de ventilatie.

aeroterma-blackdecker-2000-w (1)

Aeroterma contine design compact si dimensiuni reduse si poate fi plasata in orice colt al baii. De asemenea, include protectie la supraincalzire, dispozitiv de siguranta impotriva rasturnarii si maner ergonomic, pentru o manevrare usoara. O regasiti disponibila aici.

Aeroterma de perete Black+Decker 1800 W BXCSH1800E este moderna si genereaza eficient caldura gratie functiilor sale, astfel incat va puteti bucura de confort in zilele racoroase de iarna. Aceasta este prevazuta cu protectie IP X4 impotriva umiditatii, fiind ideala pentru incalzirea bailor, inainte sau in timpul unui dus relaxant.

aeroterma-de-perete-blackdecker-1800-w

Aeroterma este dotata cu panou digital pentru afisarea temperaturii si dispune de termostat electronic, astfel poate fi programata pentru a va putea bucura de un mediu perfect incalzit, in functie de preferinte. Aceasta va emite caldura pana cand va atinge temperatura setata de termostat, reluand functionarea atunci cand temperatura camerei va scadea. In acest mod, consumul de energie va fi redus.

Incalzitorul modern se poate utiliza in conditii de siguranta, datorita protectiei impotriva supraincalzirii. Daca temperatura este prea mare, aceasta va opri automat functionarea aparatului. De asemenea, aeroterma este dotata cu senzor de inchidere automata in cazul in care este deschisa o fereastra, pentru eficienta maxima.

Designul slim permite montarea aparatului pe perete pentru economisirea spatiului, insa poate fi pozitionat si pe podea, datorita dispozitivelor de sprijin incluse, fiind astfel portabil.

aeroterma-de-perete-blackdecker-1800-w (1)

Aspectul elegant si modern al aerotermei a fost realizat din metal finisat cu vopsea neagra, rezistenta la temperaturile inalte, astfel se integreaza cu usurinta in orice spatiu al casei. Aeroterma este disponibila aici.

De asemenea, la Yalco regasiti disponibil aici si varianta incalzitorului Black+Decker BXCSH1200E, cu puterea de 1200 W.

                                       aeroterma-de-perete-blackdecker-1200-w

 

Aeroterma ceramica de perete pentru baie Black+Decker 2000W BXWSH2000E cu ecran modern cu LED incorporat este o solutie eleganta de incalzire pentru baie.

aeroterma-ceramica-de-perete-pentru-baie-blackdecker-2000w

Cu design ultramodern, aceasta genereaza instantaneu caldura, gratie elementului de incalzire ceramic PTC care ofera o durata lunga de functionare. Functia de oscilatie optimizeaza raspindirea uniforma a caldurii in intreaga incapere, iar placile ceramice interne mentin o temperatura constanta.

Aeroterma este prevazuta cu protectie IP X2 impotriva umiditatii si poate fi montata pe perete pentru economisirea spatiului. Dispune de 2 trepte de incalzire, de 1000 W si 2000 W si termostat electric ce poate programa perioadele optime de functionare, regland de asemenea temperatura dorita, in functie de preferinte.

aeroterma-ceramica-de-perete-pentru-baie-blackdecker-2000w (2)

De asemenea, include functia de ventilatie si un cronometru programabil pana la 12 ore pentru pastrarea unui ambient cald.

Aeroterma moderna se poate utiliza in conditii de siguranta, datorita protectiei impotriva supraincalzirii. Aceasta este dotata cu senzor de inchidere automata, iar in cazul in care detecteaza o scadere brusca a temperaturii in incapere, se va opri automat si va evita consumul de energie.

aeroterma-ceramica-de-perete-pentru-baie-blackdecker-2000w (3)

Aspectul elegant si modern al aerotermei cu finisaje lucioase este rezistent la temperaturile inalte.

Aeroterma este dotata cu telecomanda, cu ajutorul careia puteti accesa de la distanta setarile aparatului, fara deplasare. De asemenea, include suport pentru montarea pe perete. O regasiti disponibila aici.

Convectorul Black+Decker 2000 W BXCSH2000E distribuie rapid si uniform caldura, in orice incapere a locuintei. Cu puterea de 2000 W, prevazut cu functia Turbo, aparatul este destinat incalzirii oricarui spatiu interior, casnic sau semi-profesional.

convector-fan-blackdecker-2000-w

Convectorul dispune de 2 trepte de incalzire, precum si de termostat electric incorporat, cu ajutorul caruia puteti regla temperatura dorita, in functie de preferinte. Astfel, va puteti bucura de consumul redus de energie. De asemenea, acesta include protectie la supraincalzire.

convector-fan-blackdecker-2000-w (1)

Designul elegant si modern al convectorului a fost realizat din metal finisat cu vopsea neagra, rezistenta la temperaturile inalte si se integreaza cu usurinta in orice spatiu al casei. Aparatul este portabil, prevazut cu dispozitive de sprijin pentru a putea fi asezat pe podea, precum si maner ergonomic pentru o manevrare usoara. Este disponibil aici.

Daca doriti sa optati pentru un calorifer electric cu ulei, veti putea petrece cele mai reci perioade ale anului intr-o senzatie placuta de caldura si confort. Black+Decker va ofera trei variante de calorifere electrice, cu puteri de incalzire de 1500W, 2000W, respectiv 2300W, disponibile aici.

calorifer-electric-cu-ulei-blackdecker-2000-w (1) calorifer-electric-cu-ulei-blackdecker-2000-w

Pentru a se putea adapta nevoilor dumneavoastra, caloriferele electrice dispun de 2 trepte de putere, astfel, in functie de dimensiunea incaperii, veti putea selecta puterea necesara pentru o temperatura ambientala placuta. De asemenea, treptele de putere vor reduce consumul de energie electrica.

Concepute pentru a se incadra perfect in orice decor, caloriferele electrice sunt realizate din metal finisat cu vopsea neagra, rezistenta la temperaturi inalte.

Cu un design elegant, caloriferele electrice sunt portabile si se pot transporta cu usurinta in orice incapere, datorita rotilor multidirectionale si a manerului ergonomic.

Nu uitati ca indiferent de tipul de sistem de incalzire pe care doriti sa il achizitionati, acesta trebuie sa fie dimensionat corespunzator pentru a produce nivelul de incalzire optim.

La Yalco veti gasi o gama variata de aparate pentru incalzire, de la aeroterme si convectoare, pana la calorifere cu ulei, create special pentru confortul dumneavoastra termic, disponibile in magazinul online www.yalco.ro.