Casa si Gradina

Nu rata cele mai mari reduceri din an si achizitioneaza produsele pe care le-ai tot asteptat la super preturi!

De Doinita Stanciu la 14-11-2023

Perioada celor mai mari reduceri din an este aici! Prin urmare, nu mai amana si adauga in cos produsele pe care le-ai urmarit tot anul. Preturile sunt foarte avantajoase, tinand cont de faptul ca unele dintre produse au reduceri de peste 40%. Este, asadar, momentul oportun sa faci cumparaturi in mod inteligent si sa economisesti timp si bani.

Iata cateva dintre produsele care beneficiaza de super preturi in aceasta perioada. Nu trebuie ratate:

Casuta gradina Keter Factor 8x8 cu usa dubla

Casuta gradina Keter Factor 8x8 cu usa dubla are o structura solida, cu structura din otel armat, robusta, care o fac sa fie ideala pentru depozitarea unei mari varietati de unelte cu maner lung, scarilor si echipamentelor indispensabile pentru lucrarile din gradina (masini de tuns iarba, ATV-uri), dar si a mobilierului de gradina etc.

Dotarea casutei cu usi duble, permite un acces mai usor la obiectele depozitate. Cele doua usi cu care este prevazuta casuta au o deschidere de 138.5 cm. Casuta este prevazuta cu o fereastra fixa avand dimensiunea de 61/43 cm.

Casuta pentru gradina Keter Factor 8x8 are panoul de ventilatie incorporat in tavan, ce permite patrunderea luminii naturale, circulatia aerului, dar asigura si protectia impotriva apei si umiditatii.Avand o constructie solida,  acoperisul este rezistent la conditiile meteorologice si rezista la o sarcina de pana la 75 kg /m².

Casuta pentru gradina Keter Factor 8x8 are, de asemenea, o podea foarte durabila care poate rezista la o greutate de pana la 150 de kilograme /m². Este realizata dintr-un material de inalta calitate, imitand panourile de lemn, rezistent la actiunile razelor UV, a factorilor atmosferici si a rozatoarelor.Materialul isi pastreaza culoarea si aspectul, iar casuta va arata ca noua o perioada indelungata de timp. Casuta se poate incuia cu lacat, pentru siguranta obiectelor. Comanda casuta de AICI.

casuta-gradina-keter-factor-8x8-cu-usa-dubla-2

Mixer professional white KitchenAid 6.9 L

Conceput sa ofere o performanta superioara si durabilitate, mixerul multifunctional Professional® este perfect pentru cei care isi doresc un aparat performant si rezisten la uz constant si indelungat, o capacitate sporita de mixare si o libertate mare de creatie, prin zecile de accesorii disponibile.

Designul unic, constructia robusta, realizata in intregime din metal, si functiile tipice unui aparat profesional transforma acest mixer intr-un element indispensabil si perfect integrat in orice bucatarie, gata oricand sa execute cele mai dificile sarcini.

Sistemul de atasare al accesoriilor, patentat de catre KitchenAid, este special construit sa permita folosirea tuturor accesoriilor, indiferent de anul de fabricatie al aparatului. Puteti folosi cele mai noi accesorii, chiar si cu mixerul cumparat in urma cu multi ani si va puteti bucura de versatilitatea si eficienta celor 90 ani de experienta in domeniu. In plus, nu exista pierderi de curent atunci cand puterea este transmisa de la motor la accesoriile atasate.

Nimic nu este prea greu pentru mixerul Professional®: puteti amesteca diferite tipuri de aluaturi (moi, medii si tari), toca si prepara carne, legume si fructe, rula si taia paste, pregati smoothies, sucuri naturale si chiar inghetata. Totul se realizeaza printr-o simpla atasare a unuia dintre accesoriile potrivite. Comanda-l la un super pret de AICI.

mixer-professional-white-kitchenaid-69-l

Set mobilier gradina graphite Keter Columbia 9 piese

Un set elegant de mobilier de gradina, cu forma moderna, de la Keter. Confortul si calitatea superioara sunt principalele caracteristici ale setului Columbia.

Setul este compus din 9 piese de culoare graphite, o masa mare, 4 fotolii confortabile si 4 taburete ce pot fi folosite ca scaune pentru sezut.  Scaunele sunt adanci si impreuna cu pernele moi iti ofera confort si relaxare.  Datorita designului sau modular, puteti economisi spatiu, dupa utilizare scaunele si taburetele pot fi impinse sub masa.  Setul a fost conceput special pentru adeptii meselor in aer liber. 

Acesta va fi ideal pentru un gratar in familie sau o petrecere in gradina.  Setul este realizat din polipropilena, sub forma unei impletituri, ce seamana cu ratanul natural impletit, cu suprafata usor rotunjita. Textura care imita ratanul natural imbunatateste valorile estetice ale produsului. Mobilierul este usor de asamblat si include 8 perne, cu o grosime de 6 cm. Mobilierul este usor de curatat si asamblat si este rezistent la conditii meteorologice nefavorabile. Comanda acum acest set si beneficiaza de preturile reduse din aceasta perioada. Detalii AICI.

set-mobilier-gradina-graphite-keter-columbia-9-piese

Aspirator umed uscat 2 motoare 2400W cuva 77L Annovi Reverberi - AR4300P

Aspirator umed uscat 2 motoare 2400W cuva 77L Annovi Reverberi - AR4300P este ideal pentru aspirarea in locurile inguste. Acesta are o constructie compacta, cu punctul de greutate coborat, garantand o pozitie sigura chiar si pe suprafete denivelate sau la transportul cu autovehiculul.

Elementele de filtrare resping mizeria si sunt durabile si lavabile. Se pot inlocui simplu si fara unelte.

Caracteristici:

  • 2 motoare
  • Nivel redus de zgomot
  • Capacitate: 77l

Comanda aspiratorul de AICI.

aspirator-umed-uscat-2-motoare-2200w-cuva-77l-annovi-reverberi-ar4300p-1

Incalzitor Heliosa Amber Light 99/1S40W cu lampa infrarosu

  • putere 4000W,
  • protectie IPX5.

Este recomandat pentru incalzirea teraselor, cafenelelor, restaurantelor, cabinetelor, spatiilor industriale, halelor, fabricilor.

Lampa cu infrarosu Heliosa, incalzeste in mod direct corpurile, nu aerul iar caldura emisa nu este influentata de curentii de aer.
Cu ajutorul lampii cu infrarosu, incalzirea cu energie infrarosie este cel mai practic mod de optimizare a caldurii pentru spatii precum terase, cafenele, restaurante, gradini.
Incalzitorul cu lampa infrarosu Heliosa Amber Light 4000W IP X5 - 99/1S40W reprezinta solutia ideala de incalzire iarna a oricarui spatiu interior sau exterior care nu poate beneficia de sisteme complexe de incalzire.

Caracteristici:

  • putere de 4000 W,
  • geam de protectie,
  • protectie IP X5 (waterproof),
  • recomandata montarea la o inaltime de 3 - 4 m,
  • suprafata incalzita este de 40 - 45 m²,
  • se poate folosi atat in exterior cat si in interior,
  • instalarea este simpla iar functionarea este silentioasa,
  • 2 cabluri electrice de 1.5 m.

Comanda incalzitorul la pret special de Black Friday de AICI.

incalzitor-heliosa-amber-light-991s40w-cu-lampa-infrarosu-4000w-ipx5

Masina de spalat profesionala DeWALT DXPW001 cu presiune  2300W 130bar 540l/h

Masina de spalat cu presiune este un aparat compact si usor de folosit, ideal pentru spalarea teraselor, mobilierului de gradina, bicicletelor, autovehicolelor sau orice are nevoie de spalare.

Este dotata cu maner moale ce ofera o prindere confortabila, roti de transport cu diametrul de 200 mm, supapa de siguranta automata, pompa cu carcasa din aluminiu cu 3 pistoane axiale din otel inoxidabil si placa oscilanta. Este actionata de un motor electric asincron, monofazat, cu protectie termica. Cu auto-amorsare la alimentarea cu apa. Este protejata de o carcasa din material plastic turnat incasabil.

Masina de spalat cu presiune are comutator rotativ este marcat in mod vizibil ON / OFF (pornirea/ oprirea ). Conceputa pentru utilizarea de zi cu zi, in conditii de lucru extreme. Comanda produsul de AICI.

masina-de-spalat-cu-presiune-dewalt-2300w-130-bar-dxpw001-1

Masina tuns gazonul Daewoo DLM5100SP, Benzina, 4.8 CP, 4 timpi, 53.5 cm, 60 L, Sac colector este ideala pentru un gazon taiat curat, va usureaza munca in gradina, chiar si pentru suprafete mai mari. Aranjarea peluzei devine o placere, find mult mai usor de efectuat, in plus va ramane timp sa admirati rezultatele.

Un aspect important in obtinerea unei peluze perfecte este inaltimea de taiere a ierbii, iar masina de tuns gazonul va ofera reglaj de taiere cuprins intre 25 - 65mm cu o latime de 535mm.
Masina de tuns gazonul va protejeaza de eforturi inutile si riscurilor de ranire. In plus, va ofera o experienta placuta in natura. Designul compact asigura o manevrabilitate excelenta, manerele protejate de mansoane pentru atenuarea vibratiilor asigura ergonomia in timpul utilizarii. Sasiul solid si atenţia la detalii din fabricatie va asigura o durata de viata lunga si proceduri de intretinere simple. Comanda masina de tuns iarba de AICI.

masina-tuns-gazonul-daewoo-dlm5100sp-benzina-48-cp-4-timpi-535-cm-60-l-sac-colector-1

Dulap de gradina Brownish grey Keter Premier

Dulapul pentru unelte din colectia Premier se caracterizeaza printr-un design simplu si elegant si reprezinta locul perfect pentru depozitarea uneltelor de ingrijire a gradinii. 

Podeaua dulapului este rezistenta si protejeaza interiorul de apa de ploaie, umezeala sau noroi, iar usa contine functia de blocare si ofera siguranta pe parcursul zilei si al noptii. Peretii de culoare gri si aspect de lemn natural sunt rezistenti la conditiile meteorologice, motiv pentru care dulapul nu necesita intretinere. Acestia pot fi personalizati prin vopsire. Confectionarea din materialul sintetic de inalta calitate garanteaza durata de viata a produsului pentru multi ani. Comandal de AICI.

dulap-de-gradina-brownish-grey-keter-premier-2

Nu uita! Pentru intrebari referitoare la produsele mai sus prezentate ne gasesti atat in showroomul Yalco din Soseaua Pipera nr. 48, cat si la telefon/ e-mail in sectiunea Contact.