Casa si Gradina

Mobilier pentru gradina de vara

De Diana Popescu la 03-07-2019

Vara este aici, iar serile lungi petrecute in aer liber alaturi de prieteni sunt o adevarata placere. Tu cum te-ai gandit sa iti amenajezi gradina sezonul acesta?
Am pregatit special pentru tine idei si solutii pentru amenajarea spatiului din exteriorul casei tale. De la mobilier de gradina, mini baruri, sezlonguri, pana la solutii utile de depozitare si organizare.
Terasa sau gradina casei sunt spatii ideale pentru relaxare si divertisment in aer liber, in special in zilele si serile calduroase de vara. Daca iti place sa te bucuri de acest anotimp in gradina, te vor incanta solutiile pregatite de noi pentru decorarea acesteia.

0010773_outdoor-storage-cube

Desi gazonul este elementul decortiv ce da culoare gradinilor, utilata si decorata cu mobilierul potrivit, aceasta poate deveni atractia principala a casei tale.
Cu siguranta, cele mai frumoase gradini sunt cele care te fac sa te simti cat mai confortabil.
Incepe cu organizarea spatiului pentru zona in care vei servi micul dejun, pranzul sau cina alaturi de familie si de prieteni. A lua masa in aer liber inseamna a utila gradina cu mobilierul potrivit. Este necesar sa tii cont de numarul oaspetilor pe care estimezi ca ii vei gazdui in mod regulat, urmand sa alegi piesele de mobilier pentru a te asigura ca acestea iti vor oferi acelasi confort si aceeasi calitate pe care le poti gasi in interiorul casei.

better-homes-and-gardens-providence-7-piece-outdoor-dining-set-keter-columbia-garden-furniture-cube-comp

La Yalco gasesti mobilier variat pentru gradina de la Keter, ce imbina calitatea si confortul cu elementele ultra-moderne. Acesta este impermeabil, realizat din material plastic rezistent la radiatii si intemperii, cu aspect natural si usor de intretinut. Produsele Keter au o durata de viata indelungata si nu sunt afectate de actiunea factorilor naturali, precum razele soarelui, umiditate sau temperaturi extreme.
Seturile de mobilier pentru gradina sunt special realizate pentru zona in care vei servi masa, acestea fiind compuse din canapele, fotolii si mese inalte, rotunde, dreptunghiulare sau patrate.
De asemenea, gasesti seturi pentru zona de relaxare unde vei putea savura o limonada sau un cocktail racoritor pe canapea sau pe fotoliu, alaturi de mese ce se pot utiliza ca si scaune extra. Pernele mari si confortabile contribuie la relaxarea spatiului unde vei plasa setul de mobilier, astfel te vei incarca de energie.

Salemo_Outdoor_Lounge_1200x

In magazinul nostru online – www.yalco.ro gasesti masute multifunctionale sau seturi de masute si taburete realizate din textura tricotata, traditionala, care vor impresiona prin designul lor. Masutele se pot utiliza ca si cutii de depozitare.

91tI0GYxPUL

De asemenea, poti opta pentru mesele si scaunele confortabile pentru gradina, realizate din polipropilena cu diferite forme, culori si dimensiuni, usor de montat si de intretinut.

Akola-Dining-Set-6-Seats-Grey-Out-and-Out-Original-6

Pentru a te bucura de soare, de vremea buna si de cateva momente de relaxare in gradina sau la piscina, citind o carte sau pur si simplu de somnul de dupa amiaza, cu siguranta ai nevoie de un sezlong confortabil.
La Yalco gasesti sezlonguri cu forme comode si ergonomice, realizate din materiale rezistente, speciale pentru uzul exterior.

Loungers-para-alberca-Atlantic-Sun

Cand vei dori sa iei o pauza de la udatul florilor, o banca in gradina va fi solutia ideala pentru a te odihni intr-un loc racoros, la umbra. Astfel vei putea sa te bucuri de aerul proaspat in propria gradina, de o ceasca de cafea sau de o carte indragita. La Yalco gasesti modele variate de banci simple sau cu sistem de depozitare inlcus.

garden-storage-boxes-eden-garden-bench-265l-beige-brown 48a60cc893af34545596ee2b36777c3c574a7cf2

Pentru intretinerea atmosferei la petrecerile de vara din gradina, amenajeaza un mini bar. Acesta este un element de decor inedit si util pe care il poti introduce in decorul gradinii tale.
Iti recomandam mini barurile de la Keter disponibile aici, pe care le poti folosi pe post de masuta si care te vor ajuta sa menti racoritoarele si bauturile alcoolice reci, datorita compartimentelor de racire a bauturilor.

0015785_pacific-cool-bar

Mini barurile de la Keter sunt disponibile intr-o gama variata de culori, simple sau iluminate. Acestea sunt usor de transportat, astfel incat se pot folosi si vara urmatoare, daca sunt atent depozitate si ingrijite.
Indiferent daca ai o intindere mare de gazon, o gradina mica sau una compacta, vara include weekend-uri pline cu gratare si atmosfera in familie. Creeaza un loc in gradina perfect pentru a introducerea unei noi bucati de mobilier, dulapurile Unity, utile pentru barbeque. Acestea sunt disponibile aici, sub diverse culori si dimensiuni.

91R_

Cu un design atragator ce imita textura lemnului, dulapurile sunt realizate din cel mai bun material plastic, durabil si rezistent la apa. Daca nu vrei sa faci prea multe drumuri pentru a aduce tacamurile sau farfuriile din casa, le poti tine aproape, in dulapul Unity. Acesta este dotat cu spatiu intern pentru depozitare, carlige laterale pentru ustensile si prosoape, bara laterala pentru agatarea sulului de hartie, roti pentru o transportare cat mai usoara si blat din otel inoxidabil, ideal pentru taiarea si prepararea carnii. In interiorul acestuia vor incape cu succes vase, produse alimentare, bauturi, accesorii de bucatarie si multe alte elemente necesare pentru organizarea gratarelor.
Pentru depozitarea uneltelor, pernelor sau a altor obiecte mici din gradina, Yalco iti ofera lazi, dulapuri sau rafturi special create pentru organizarea spatiului verde. Solutiile de depozitare sunt disponibile aici.

Keter-Borneo-Rattan-Style-400L-Garden-Storage-Box 0016026_patio-store

Pentru stocarea ampla a obiectelor ce nu isi au locul in casa, precum masini de tuns iarba, biciclete, roabe de gradina, sezlonguri etc., casutele pentru gradina reprezinta o solutie eleganta si compacta, locul ideal pentru depozitare. Acestea sunt realizate din materiale trainice si rezistente la factorii externi, utilate cu panouri de ventilatie incorporate in tavan, ce permit circulatia aerului si asigura protectia impotriva apei si umiditatii.

0014773_factor-8x6-outdoor-garden-storage-shed tuinhuis-manor-4x6s-keter-465

Colectia de ghivece simple sau cele suspendate cu flori cat mai colorate, de la Keter, evidentiaza un decor atragator. O gradina incantatoare nu trebuie sa contina multe obiecte decorative, este suficient sa alegi cateva ghivece cu design chic, iar serile de vara le vei petrece intr-o atmosfera feerica.

flowerpots-rainbow-planter-set-3-rainbow 44161-03-BAKI_20190429133319

Stabile si usor de curatat, ghivecele Keter disponibile aici - reflecta stilul clasic sau modern si pun in valoare plantele decorative.

smlcylinderplanters_main ghivece-cotswold-planter-square-34l-calcar-gri

Produsele pentru gradina sau terasa de la Keter, un brand de mobilier calitativ si de lunga durata le poti gasi la Yalco in showroom sau in magazinul virtual pe www.yalco.ro .