Casa si Gradina

Mese de calcat si accesorii Leifheit

De Diana Popescu la 09-09-2019

Intr-o lume in care se pune tot mai mult accentul pe viteza si rapiditate, pentru femeia moderna este esential ca activitatile casnice sa ocupe cat mai putin timp. Daca ne dorim ca hainele noastre sa arate impecabil, calcatul rufelor este o necesitate. Aparatele de calcat moderne sunt menite sa iti simplifice munca, sa faca treaba cat mai usoara si placuta. Insa cum alegi cea mai buna masa de calcat?

1-509925872350

O masa de calcat eficienta, ideala pentru nevoile familiei tale trebuie sa fie usor de utilizat si depozitat, pliabila si nu foarte grea. Suprafata de calcat este, de asemenea, un factor important pentru calcarea rapida a rufelor. Este necesar ca husa mesei de calcat sa fie neteda, rezistenta si sa protejeze termic hainele sau lenjeria. La Yalco gasesti mese de calcat performante de la Leifheit, unul dintre cele mai populare branduri de pe piata produselor si accesoriilor pentru curatenie.

2-70132

Masa de calcat Leifheit Air Board XL Ergo Plus este o masa de calcat performanta ce ofera o suprafata de calcat generoasa, este extrem de usoara si stabila, iar husa acesteia este prevazuta cu un efect de calcare pe doua parti. Suprafata de calcat a mesei este realizata dintr-un plastic special, ce transforma calcatul intr-o activitate extrem de usoara in comparatie cu alte mese de calcat din categoria sa.

3-6

Husa speciala prevazuta cu tehnologia Thermo-Reflect reflecta aburul si caldura emise de fierul de calcat. Efectul de calcare pe doua parti generat in acest mod calca rufele atat de sus, cat si de jos, simultan. Astfel vei putea economisi timpul de calcat, iar rufele vor avea suprafata neteda. Datorita acestei tehnologii, acest model de masa de calcat este perfect pentru utilizarea alaturi de fiarele sau statiile de calcat moderne.

Confortul la calcat este asigurat de forma speciala a mesei Air Board XL Ergo Plus, ideala pentru calcarea umerilor de la camasi, tricouri sau bluze si de ajustarea inaltimii pana la 98 cm, pentru o pozitie comoda ce protejeaza spatele. De asemenea, aceasta este dotata cu un suport mobil pentru fierul de calcat, o priza si un suport pentru cablu. Masa de calcat Leifheit Air Board XL Ergo Plus este dispoibila aici.

Masa de calcat Leifheit Air Board M Solid Plus este o masa de calcat moderna, cu suprafata de calcat ce se sprijina pe un suport complet stabil si husa prevazuta cu tehnologia Thermo-Reflect. Este usoara, simplu de utilizat si depozitat. O gasesti disponibila aici.

4-4

Masa de calcat Leifheit Air Board Express L Solid este ideala pentru utilizarea unei statii de abur. Aceasta este sustinuta de un cadru extrem de sigur si stabil care se adapteaza usor pe suprafetele neregulate. Suprafata de calcare a mesei de calcat este perforata pentru trecerea optima a aburului. Ultrausoara, este realizata din material plastic special, cu o suprafata de 130 x 38 cm. Statia fixa de abur are dimensiunile 26 x 37 cm si include atat suportul de cablu, cat si cel pentru umerase. Aceasta este disponibila aici.

5-100065

Pentru protejarea meselor de calcat, la Yalco gasesti diverse modele de huse cu dimensiuni diferite, compatibile cu mesele de calcat de la Leifheit. Simple sau cu modele colorate, husele sunt disponibile aici.

6-69 7-37774

Masa de calcat Leifheit Air Board Compact este solutia mobila, ideala si la indemana pentru a calca hainele rapid. Aceasta se poate fixa oriunde, contine picioare antiaderente si o suprafata de calcare ce include o husa cu umplutura de 3 mm pentru confort si calcare mai lina. Masa de calcat Leifheit Air Board Compact este compatibila cu aparatele de calcat traditionale, dar si cu cele cu abur. Aceasta este disponibila aici.

8-5

Pe www.yalco.ro gasesti si patura speciala pentru calcat Leifheit Reflecta, realizata din spuma de 2 mm ce reflecta caldura, pe care o poti aplica pe o suprafata plana, in lipsa mesei de calcat. Cu ajutorul paturei Reflecta disponibila aici, poti calca hainele cu usurinta oriunde!

9-677010763828

Pentru prevenirea pierderii luciului tesaturilor delicate ce sunt calcate des, iti recomandam panza pentru calcat de la Leifheit, disponibila aici.

10-4

Pentru camasi fara cute, calcate perfect, pe www.yalco.ro gasesti manecarul masa de calcat Leifheit, disponibil aici. Se utilizeaza usor si poate fi pliat si depozitat dupa utilizare.

11-92814

Manusa pentru calcat de la Leifheit este ajutorul perfect si rapid pentru calcarea manecilor, gulerelor, sau a buzunarelor. Cu ajutorul acesteia, mana ta va fi protejata si astfel vei putea calca toate articolele vestimentare care sunt greu accesibile. Manusa pentru calcat are suprafata metalizata si este rezistenta la temperaturi inalte. O gasesti pe www.yalco.ro.

12-4

Pentru o pozitie comoda si relaxanta atunci cand calci hainele, alege scaunul pentru calcat cu suport pentru spate Leifheit Niveau. Cu o constructie stabila si inaltime ajustabila, scaunul poate fi folosit la calcat sau pe post de scaun obisnuit in orice loc din locuinta ta. Acesta este pliant, cu sezut comod, tapitat. Disponibil aici.

13-4

Vino in showroom la Yalco sau intra in magazinul online www.yalco.ro unde gasesti si alte modele de mese de calcat performante de la Leifheit, precum AirBoard XL Ergo, Air Board Express M Compact, Air Board Express M Solid, Air Board M Compact Plus,  Classic S Basic sau Classic M Basic Plus, disponibile aici. De asemenea, te asteapta o gama variata de huse si accesorii pentru mesele de calcat.

Iti dorim spor la treaba!