Casa si Gradina

Masa in gradina sau pe terasa

De Diana Popescu la 26-07-2019

Vremea insorita ne indeamna sa ne petrecem cat mai mult timp in aer liber, incepand cu primele zile ale lunilor calduroase de vara si pana toamna tarziu, cand razele soarelui devin din ce in ce mai palide.

Tisara-graphite-Futura-cappuccino_background-HR-1-1000x0-c-default

Vara este un moment excelent pentru a profita la maxim de momentele petrecute in gradina sau pe terasa casei, unde poti amenaja o zona speciala de luat masa impreuna cu familia si prietenii. Indiferent daca este in gradina sau pe terasa, va fi perfecta pentru distractia zilelor lungi de vara.

Harmony_ext._Table_-5616_FINAL-keter_outdoor_extendable_dining_table_harmony_plastic_waterproof_sg_1_96dcba7d-3980-4100-b1e4-6eebc50a1ddf_x700

Iti surade ideea de a lua masa in aer liber, dar te intrebi cum poti sa amenajezi gradina sau terasa, dincolo de alegerea unui set de mobilier pentru gradina?

Pentru ca stim ca atentia la detalii este esentiala, iti oferim cateva idei practice de design si amenajare pentru zona de masa in gradina sau pe terasa, de la mobilierul exterior si accesorii chic, pana la obiecte de iluminat.

sets-covers-plastic-furniture-berlingo-argos-chair-garden-clearance-cool-screwfix-wooden-keter-930x535

Pentru ca pranzul sau cina in aer liber sa fie la fel de confortabile ca si in interiorul casei, este necesar sa fii atent la detalii, in special in ceea ce priveste mobilierul. Suprafata superioara moale a scaunelor sau a fotoliilor este o necesitate.

keter-melody-outdoor-dining-table-graphite-p2185-4725_image

Indiferent daca servesti micul dejun, pranzul, o cina delicioasa sau ceaiul pe terasa sau in gradina, intr-o frumoasa zi de vara, momentele petrecute alaturi de prieteni si familie vor fi cu adevarat magice.

keter-outdoor-garden-furniture-cube-set-brown_modern-outdoor-ideas-700x450

Deseori, pranzul in aer liber poate fi afectat de vremea imprevizibila care poate trece usor de la soare puternic la un dus cu ploaie de vara. Pentru a mentine confortul, alege un set de mobilier prevazut cu locas pentru umbrela. Gasesti pe www.yalco.ro .

zestaw_ogrodowy_melody_6y_z_parasolem_grafit-119407-l

Cu un aspect modern, masele de la Keter disponibile aici sunt potrivite pentru a fi utilizate atat pe terasa, cat si pe o portiune verde din gradina. Mesele sunt finisate cu placi rotunde, dreptunghiulare sau patrate, realizate din material rezistent la razele soarelui si la intemperii.

Lima-cappuccino-Sento-Spring-green-Summer-blue_background-1-1000x0-c-default

Daca spatiul gradinii sau al terasei este limitat si planifici sa dai o petrecere dupa cina, poti alege scaune care se pliaza sau care pot fi usor stivuite. La Yalco gasesti o gama variata de scaune, usor de deplasat si de stivuit, potrivite pentru locul de pe terasa sau din gradina, disponibile aici.

Tisara-spring-green-and-Summer-blue-stackable_background-1000x0-c-default

Cu un design contemporan, scaunele Keter Cozy Bar de pe www.yalco.ro se integreaza perfect in decorul din exterior. Acestea pot fi transportate cu usurinta datorita constructiei, iar materialul din care sunt realizate nu necesita intretinere.

cozy_bar_stool_outdoor_garden_indoor_furniture_keter_curver_sg

Alege un mobilier confortabil si primitor pentru a crea zona de luat masa si poti improviza chiar si o mini bucatarie in aer liber pentru a-ti simplifica munca. Poti adauga cateva ghivece Keter Ivy Herbs pentru ierburi aromate pe care le gasesti disponibile aici.

Ivy-Herbs-12 Ivy-Herb-Kit_12

Daca bucataria din interiorul casei este mai departe de zona de luat masa din gradina sau de pe terasa, transportul de vase intre interior si exterior poate fi o provocare, mai ales daca gatesti pentru un grup mare de persoane.

image_4_large

Dulapul Unity de la Keter este solutia ideala. Mobil, modern si practic, este realizat din material plastic de calitate, ce imita textura lemnului. De asemenea, dulapul Unity este incapator si dispune de doua usi, rafturi si blat din otel inoxidabil, prevazut cu maner si carlige pentru depozitarea prosoapelor sau a ustensilelor pentru gratar. Este disponibil la Yalco in culorile maro si grafit.

54fe15a0-bb6b-4359-adb6-57d6b9b51c92_1.31dd03583d552455ef62e0ac40c3055c

Pentru a tine bauturile reci in permanenta ai aproape de tine in locul in care savurezi pranzul sau cina, iti recomand gama de mini baruri de la Keter, disponibile aici.

2d113b83594d6df33668fd9cf69a0cdc keter_cool_bar_table_1550152124_1614ee2c

Cu dubla functionalitate, mini barurile pentru gradina si terasa se pot utiliza ca masuta atunci cand sunt stranse, iar prin rotire se desfac si pot fi utilizate ca mini baruri clasice, fiind dotate cu un compartiment pentru racirea bauturilor. Cu aspect mat sau de impletitura din rattan, mini barurile sunt disponibile in culori precum alb, gri sau maro, simple sau iluminate.

keter-pacific-rattan-style-outdoor-cool-bar-ice-cooler-table-garden-furniture-anthracite-p1333-3208_image

Cu cat ai mai multe optiuni de relaxare, cu atat poti sa oferi mai mult confort oaspetilor tai.

Cu ajutorul bancilor confortabile de la Keter, poti crea o zona placuta in care te poti destinde, acestea fiind achizitii de calitate care vor dura mai mult de un sezon.

blsets-montero-triple-seat-bench-graphite-brownish-grey

Bancile se pot transporta usor si gazduiesc un numar generos de oaspeti chiar si la masa, in gradina sau pe terasa. Poti adauga perne decorative pentru un plus de confort, culoare si decor in spatiul de pe terasa. Bancile sunt practice si decorative, se regasesc in diferite modele si culori si sunt disponibile aici.

0018877_montero-3-seater-bench

Pentru zilele si serile racoroase de toamna, alege paturi moi si calduroase din fleece, potrivite pentru timpul petrecut in aer liber, in gradina sau pe terasa. Pentru depozitarea acestora, dar si a pernelor sau a obiectelor mici de gradina, poti opta pentru lazile pentru depozitare. Pot fi utilizate si ca elemnte practice sau de decor. Sunt disponibile aici intr-o gama diversa de forma si culori.

81NtjmwEGeL._SL1500_ product-5150

Accesorizeaza gradina cu felinare de la Trimar, disponibile in diverse stiluri precum marocan, scandinav sau Coastal Navy. Sunt decorative si le poti aseza in orice loc iti doresti sau le le poti agata. Disponibile aici.

50100059                              50100051                  lampa-tip-felinar-trimar-coastal-navy-1

Folosite ca piese centrale pentru cina sau pur si simplu ca obiecte de decor, suporturile pentru lumanari creeaza o atmosfera feerica in gradina sau pe terasa. Alege modelele preferate, disponibile aici.

50100064               vas-decorativ-mic-de-sticla-cu-maner-londra-trimar-cool-retro-24-cm                      suport-pentru-lumanare-sticla-verde-trimar-stencil-137-cm                           suport-lumanare-de-sticla-ivoar-cu-decoratiuni-trimar-cool-retro

Ghivecele pentru plantele exterioare nu pot lipsi din gradina sau de pe terasa.

res_c20b13003c2898e53e2a83a3a8a4e5c3_full

De la jardiniere si ghivece, pana la cosuri suspendate si farfurii, iti punem la dispozitie o varietate de forme si culori din care poti alege si care iti vor inveseli spatiul de relaxare in aer liber, disponibile aici.

cvetochnyi-gorshok-kashpo-easy-grow-allibert-keter-photo-ba8e options_KNA080_15_White

Fie ca alegi sa amenajezi zona de masa pe terasa sau in gradina, spatiul de relaxare exterior poate fi amenajat asa cum iti doresti. Te asteptam la showroom sau pe www.yalco.ro cu solutii de mobilier exterior variat si de calitate!