Casa si Gradina

Keter - Solutii pentru depozitarea bicicletelor

De Diana Popescu la 20-07-2021

De primavara si pana toamna, plimbarea cu bicicleta alaturi de membrii familiei sau de prieteni este unul dintre cele mai placute hobby-uri, o pasiune care te poate mentine activ si sanatos.

Activitatea fizica datorata mersului pe bicicleta este una dintre cele mai bune modalitati de a reduce diverse probleme de sanatate asociate unui stil de viata sedentar si te ajuta sa iti imbunatatesti sanatatea, sa cresti tonusul muscular, precum si sa reduci surplusul de greutate sau stresul.

De asemenea, mersul pe bicicleta este un mijloc de transport ecologic si eficient, astfel incat poti sa inlocuiesti timpul petrecut in masina sau in mijloacele de transport cu exercitiile fizice sanatoase.

Ciclismul poate fi practicat de oameni de toate varstele, de la copii mici pana la adulti, fiind un hobby distractiv.

11-Jul-20-2021-07-10-49-00-AM

Desi achizitionarea unei biciclete iti ofera numeroase beneficii pentru sanatatea fizica si mentala, aceasta este adesea dificil de depozitat.

Daca locuiesti la casa, te numeri printre norocosii care pot depozita atat bicicleta, cat si echipamentul necesar in gradina, pe terasa sau in curte.

Fie ca ai achizitionat o bicicleta pentru copii sau pentru adulti, clasica, electrica sau pliabila, cu siguranta iti doresti un spatiu de depozitare sigur si practic in care bicicleta sa fie protejata atat de furt, cat si de razele soarelui sau de intemperii. De asemenea, un sistem de depozitare practic trebuie sa fie usor de accesat si de catre copii si nu ar trebui sa ocupe prea mult spatiu din cel dedicat gradinii.

Yalco iti ofera o gama variata de casute pentru gradina si dulapuri Keter multifunctionale, potrivite pentru depozitarea eleganta a oricarui tip de bicicleta, precum si accesoriilor sau echipamentelor de protectie.

22-2

Produsele Keter sunt fabricate din polipropilena de ultima generatie, polirasina Duotech™ sau Evotech™, materiale de inalta calitate ce protejeaza produsele depozitate impotriva conditiilor atmosferice nefavorabile, a murdariei, a rozatoarelor si a umiditatii. De asemenea, casutele de gradina si dulapurile Keter au rezistenta ridicata la intemperii si raze UV si imbina durabilitatea materialului cu aspectul rustic ce imita frumusetea naturala a unui finisaj real din lemn, astfel incat peretii nu vor rugini si nu se vor deteriora, oferind o solutie de depozitare exterioara fara intretinere.

Produsele din colectiile Keter ofera o gama larga de posibilitati de personalizare si pot fi vopsite in culorile preferate, in timp ce in interior se pot monta rafturi si etajere ce sporesc valorile functionale.

Casutele de gradina si dulapurile Keter se monteaza usor, sunt dotate cu panou de ventilatie, precum si sistem de blocare pentru securitate si pastreaza bicicletele in siguranta, comparativ cu un suport simplu. De asemenea, sunt usor de utilizat atat de catre adulti, cat si de copii.

33

Casute de gradina Keter sunt perfecte pentru depozitarea pe timp de toamna – iarna a bicicletelor, precum si a masinilor de tuns iarba, roabelor, uneltelor de gradinarit, scarilor, gratarului sau mobilierului de gradina.

Cu design modern si practice, casutele de gradina Keter ofera un aspect placut si elegant gradinii. Acestea sunt realizate din materiale trainice si rezistente la intemperii, raze UV, umiditate, temperaturi foarte ridicate sau foarte scazute si sunt prevazute cu podea si sistem de ventilatie.

Casutele de gradina sunt ecologice si realizate, in mare parte, din materiale reciclate. Dotate cu o singura usa sau usi duble, constructie rezistenta la toate conditiile meteorologice si acoperis solid, casutele pentru gradina au un interior generos ce permite instalarea dulapurilor sau a rafturilor pentru unelte, precum si depozitarea echipamentelor cu gabarit mare.

Le regasesti disponibile la Yalco, intr-o gama variata de modele, culori si dimensiuni.

44

Dulapul de gradina Keter Grande Store este o solutie perfecta atat pentru depozitarea bicicletelor, cat si a ustensilelor de lucru, a accesoriilor de gradina si a diverselor obiecte utilizate in gospodarie, precum si pentru mascarea tomberoanelor.

66-1

Cu o constructie stabila, dulapul Keter Grande Store este prevazut cu manere ergonomice si sistem hidraulic pentru deschiderea si inchiderea cu usurinta, atat frontala, cat si superioara.

De asemenea, dulapul se poate bloca pentru siguranta casnica.

77

Acesta se integreaza cu usurinta pe terasa sau in orice stil natural al decorului verde.

Dulapul se intretine cu usurinta si poate fi curatat cu apa si detergent. Este disponibil pe stoc pe www.yalco.ro.

88

Dulapul de gradina Keter Store It Out Ultra este o solutie ideala pentru depozitarea bicicletelor sau trotinetelor, a echipamentelor, uneltelor si accesoriilor casnice sau pentru gradina, precum si a mobilerului de gradina.

Capacul cu deschidere superioara si cele doua usi ale dulapului faciliteaza accesul, in timp ce montarea rafturilor optionale poate accentua utilitatea acestuia.
114-1

Dulapul Keter Store It Out Ultra se remarca datorita capacitatii generoase de depozitare si poate fi amplasat in gradina sau pe terasa, fiind potrivit pentru organizarea accesoriilor pentru gradina sau a obiectelor utilizate in gospodarie.

115

Dulapul este ideal pentru familiile pasionate de ciclism, fiind suficient de incapator pentru depozitarea cu usurinta a doua biciclete pentru adulti si doua biciclete mici pentru copii, iar spatiul lateral poate fi dedicat accesoriilor si echipamentului de protectie, precum casti, cotiere, genunchiere si altele.

Il regasesti la Yalco, disponibil aici.

118

De asemenea, la Yalco este disponibila si varianta mai mica Store It Out Maxx, dulapul fiind potrivit pentru depozitarea bicicletelor medii sau mici. Disponibil aici.

Daca esti in cautarea celor mai potrivite solutii pentru depozitarea bicicletelor, te astept in magazinul online www.yalco.ro cu o gama variata de casute pentru gradina si dulapuri Keter, ideale pentru depozitarea bicicletelor.

Iti dorim o vara plina de plimbari placute!