Casa si Gradina

Keter: partenerul perfect pentru petrecerile la gratar alaturi de prietenii tai

De Mihai Voicila la 22-06-2022

Keter, de peste saptezeci de ani a inspirat oamenii sa creeze spatii uimitoare in casele, balcoanele, terasele si gradinile lor, oferind produse inovatoare si solutii practice de inalta calitate. Keter se concentreaza pe crearea de produse elegante, dar practice si rezistente in timp, cu particularitati ce ajuta oamenii sa se bucure impreuna de momente cat mai frumoase, intr-un ambient plin de armonie, estetica si confort.

Mesele de gradina sunt indispensabile pentru a amenaja in mod placut si util gradina, terasa sau piscina ta. Timpul petrecut alaturi de familie si prieteni este foarte pretios, iar ambianta placuta ne va face sa ne relaxam si sa ne bucuram de aceste clipe. Materialele folosite pentru mesele Keter sunt extrem de rezistente, usor de intretinut, comode si cu un design modern.

In portofoliul Yalco poti regasi modele diverse pentru servit masa, percum si masute pentru servit cafeaua, ce pot fi integrate in orice fel de combinatie si se pot asocia intr-un mod armonios cu scaunele sau alte piese de mobilier de gradina. Nu mai sta pe ganduri! Click aici sa descoperi toata gama noastra de mese destinate gradinilor si teraselor!

Scaunele sunt absolut necesare in orice locuinta, iar pentru momentele de odihna, atunci cand servim masa sau petrecem timpul cu prietenii in gradina, pe terasa sau chiar in balcon, oferta Yalco pentru scaune de gradina este una diversa. Astfel, poti regasi multiplele stiluri si texturi care pot imita lemnul sau ratanul, o multitudine de culori, dar si forme ergonomice ce asigura confortul si stabilitatea. Gasesti toata gama de scaune cu un click aici.

Ti-am pregatit mai jos o selectie cu cele mai apreciate mese si scaune Keter:

masa-grafit-keter-metalea (1)masa-grafit-keter-metalea

Masa grafit Keter Metalea

Masa grafit Keter Metalea este o piesa de mobilier de gradina exterior la care pot sta confortabil 4-6 persoane. Masa poate fi amplasata atat in gradina casei, cat si pe terasa, fiind suficient de incapatoare pentru a servi micul dejun, pranzul sau cina alaturi de familie sau prieteni. De asemenea, masa completeaza piesele de mobilier de gradina Keter.

Masa grafit Keter Metalea cu forma universala poate fi incadrata cu usurinta in orice stil de decor, atat clasic, cat si modern. Este fabricata din polipropilena acoperita cu un agent anti-static, are durabilitate ridicata si este rezistenta la raze UV si intemperii.

Te invitam sa descoperi toate caracteristicile produsului cu un click aici sau pe poze.

masa-grafit-keter-lima (1)masa-grafit-keter-lima

Masa grafit Keter Lima

Masa grafit Keter Lima este o piesa de mobilier la care pot sta confortabil 4-6 persoane. De asemenea, masa este fabricata din polipropilena acoperita cu un agent anti-static, are durabilitate ridicata si este rezistenta la raze UV si intemperii. Este foarte usor de montat si de intretinut.

Produsul se livreaza fara scaune. Scaunele se pot comanda separat.

Pentru mai multe detalii click aici sau pe poze.

set-2-mese-graphite-keter-julie (1)set-2-mese-graphite-keter-julie
Set 2 Mese Graphite Keter Julie

Setul de 2 mese Graphite Keter Julie, cu o constructie stabila, este o piesa de mobilier de gradina practica si eleganta, la care pot servi masa confortabil 6, 8 sau 10 persoane. Masa are un finisaj elegant din imitatie de lemn si poate fi amplasata atat in gradina, cat si pe terasa, precum si in interiorul locuintei, fiind ideala pentru intalnirile de familie sau petrecerile alaturi de prieteni. De asemenea, masa Keter Julie este compatibila cu alte piese de mobilier de gradina Keter, disponibile in portofoliul nostru.

Setul poate oferi urmatoarele configuratii:

o masa ce poate gazdui 6 persoane;
o masa patrata ce poate gazdui 8-10 persoane;
o masa lunga dreptunghiulara ce poate gazdui 8 - 10 persoane.

Produsul se livreaza fara scaune. Scaunele se pot comanda separat.

Mai multe caracteristici gasesti la un click distanta aici sau pe poze.


masa-cappuccino-keter-futura- (1)masa-cappuccino-keter-futura-

Masa cappuccino Keter Futura

Masa Keter Futura cappuccino se incadreaza perfect in gradina sau pe terasa. Se adapteaza usor la spatiul in care o folosesti, este incapatoare pentru a lua masa in familie sau cu prietenii (4-6 persoane).

Masa Keter Futura cappuccino este fabricata din polipropilena are durabilitate ridicata si este rezistenta la raze UV si intemperii. Este foarte usor de montat si de intretinut, se curata cu o laveta moale, cu apa calduta si detergent.

Detalii produs
• Dimensiunile produsului [cm]: 165 x 95 x 75;
• Dimensiuni ambalaj [cm]: 166 x 96 x 10;
• Greutate neta [kg]: 12,8.

Produsul se livreaza fara scaune. Scaunele se pot comanda separat.

Mai multe detalii gasesti la un click distanta aici sau pe poze.


masa-extensibila-cappuccino-keter-harmony- (1)masa-extensibila-cappuccino-keter-harmony-

Masa extensibila cappuccino Keter Harmony

Masa extensibila cappuccino Keter Harmony este o masa de exterior la care pot sta lejer 10 pana la 12 persoane. Este dotata cu un cadru de rezistenta, are un design elegant, care nu se demodeaza, cu o textura asemanatoare cu lemnul natural. Masa extensibila Harmony se va incadra perfect in spatiile generoase din gradina sau de pe terasa, veti putea face astfel petreceri de familie sau intalniri in grupuri mari cu prietenii.

Masa extensibila Harmony este fabricata din polipropilena cu durabilitate ridicata si rezistenta la raze UV si intemperii. Este foarte usor de montat si se curata cu o laveta moale, cu apa calduta si detergent.

Produsul se livreaza fara scaune, care se pot comanda separat.

Daca aceasta masa raspunde nevoilor tale click aici sau pe poze.

scaun-gri-keter-metalinescaun-gri-keter-metaline (1)

Scaun gri Keter Metaline

Scaun gri Keter Metaline cu aspect clasic si constructie stabila imita in detaliu textura fontei, insa este fabricat din polipropilena, un material rezistent razelor UV si intemperiilor, umiditatii sau zapezii, ce nu necesita mentenanta, stratul de suprafata nu se exfoliaza, nu putrezeste si nu isi pierde culoarea in contact cu factorii externi.

Scaunul Keter Metaline de culoare gri este stivuibil si usor de intretinut, se curata cu o laveta moale, cu apa calduta si detergent. De asemenea, scaunul este compatibil cu piesele de mobilier de gradina Keter, disponibile in portofoliul nostru.

Profita chiar acum de un super pret cu un click aici sau pe poze.

scaun-gri-cappucino-keter-metalixscaun-gri-cappucino-keter-metalix (1)

Scaun gri Keter Metalix

Scaunul Keter Metalix este ideal pentru amplasarea in gradina, pe balcon sau terasa, dar si in interiorul locuintei. Acesta este confortabil, datorita spatarului care asigura o pozitie corecta, cat si a cotierelor ce faciliteaza relaxarea mainilor.

De asemenea, scaunul Metalix este potrivit atat pentru gradinile si terasele rezidentiale, cat si cele comerciale.

Intra chiar acum si descopera toate caracteristicile produsului cu un click aici sau pe poze.

scaun-graphite-keter-juliescaun-graphite-keter-julie (1)

Scaunul graphite Keter Julie cu design simplu si elegant si constructie stabila este ideal pentru amplasarea in gradina, pe balcon sau terasa, dar si in interiorul locuintei. Acesta este confortabil, datorita spatarului care asigura o pozitie corecta, cat si a cotierelor usor rotunjite, ce faciliteaza relaxarea mainilor.

Scaunul Keter Julie de culoare graphite este stivuibil, fabricat din polipropilena, un material rezistent razelor UV si intemperiilor, umiditatii sau zapezii, ce nu necesita mentenanta, stratul de suprafata nu se exfoliaza, nu putrezeste si nu isi pierde culoarea in contact cu factorii externi.

Pentru mai multe detalii click aici sau pe poze.

scaun-cappuccino-keter-evascaun-cappuccino-keter-eva (1)

Scaun cappuccino Keter Eva

Scaun cappuccino Keter Eva cu design modern si constructie stabila este extrem de confortabil, datorita spatarului larg si cotierelor usor rotunjite, fiind ideal pentru amplasarea atat in gradina, cat si pe terasa. De asemenea, scaunul este potrivit atat pentru gradinile si terasele rezidentiale, cat si cele comerciale.

Produsul este usor de intretinut, se curata cu o laveta moale, cu apa calduta si detergent. De asemenea, scaunul este compatibil cu piesele de mobilier de gradina Keter, disponibile in portofoliul nostru.

Profita chiar acum de un super pret! Click aici sau pe poze.

Sper ca selectia realizata de noi sa te ajute in completarea mobilierului de gradina!

Nu uita! Pentru intrebari referitoare la produsele mai sus prezentate ne gasesti atat in showroomul Yalco din Soseaua Pipera nr. 48, cat si la telefon/ e-mail in sectiunea Contact.