Casa si Gradina

Jucarii pentru copii de la Smoby: distractie si creativitate simultan

De Doinita Stanciu la 28-03-2023

Ofera-i prichidelului tau jucarii care sa-l distreze si in acelasi timp, sa-i dezvolte abilitatile de explorare, socializare, comunicare si creativitate. Jucariile de la Smoby sunt ideale in acest sens indeplinind cu brio unele dintre cele mai exigente cerinte. Micutul tau va fi incantat, iar pe tine te vor incanta rezistenta, calitatea si durabilitatea.

 

loc-de-joaca-smoby-fun-center-2

Loc de joaca Smoby Fun Center

Locul de joaca Smoby Fun Center ofera numeroase atractii de distractie si activitati sportive pentru cei mici. Acesta are o structura stabila, rezistenta si este dotat cu un tobogan cu suprafata lina de alunecare de 1.5 m, o scara ce se poate utiliza in siguranta, un cos de baschet reglabil si minge inclusa, plasa de fotbal, precum si masa cu bancute pentru servirea pranzului si spatiu de joaca acoperit. Locul de joaca Fun Center este fabricat din plastic rezistent la intemperii si raze UV, astfel incat calittaile sale sa nu fie compromise de conditiile exterioare. Un produs care-l va bucura pe prichindel prin multitudinea de activitati pe care le ofera. Comanda locul de joaca de la Smoby de aici.

 

tobogan-turn-smoby-1

Tobogan turn Smoby

Toboganul turn Smoby va satisface dorinta de aventura a micutilor si ii va cuceri, fiind locul de joaca activ in care se vor putea bucura de distractie, pe masura ce vor escalada cei trei pereti de catarare, se vor ascunde sau vor aluneca pe toboganul ondulat cu suprafata de alunecare de 1.5 m. Toboganul turn este compact, fiind ideal pentru gradini sau spatii exterioare mici. Acesta se asambleaza usor, structura sa fiind deosebit de rezistenta. Toboganul este prevazut cu platforma stabila care suporta o sarcina maxima de 100 kg, cu o scara si trepte antiderapante, precum si cu pereti dubli de catarare. Pentru bucuria copiilor, in zilele calde de vara puteti atasa un furtun pe partea superioara a toboganului, pentru efect de cascada. Comanda toboganul turn de aici.

 

tobogan-megagliss-2-in-1-smoby--1

Tobogan Megagliss 2 in 1 Smoby

Toboganul Megagliss 2 in 1 Smoby poate deveni locul de joaca preferat al micutilor anotimpul cald. Acesta beneficiaza de o structura stabila si rezistenta si poate fi adaptat dupa nevoile si dorintele celor mici, astfel incat poate fi utilizat ca un tobogan mic cu suprafata de alunecare de 1.5 m sau poate fi transformat intr-un tobogan dublu cu suprafata de alunecare de 3.75 m, atasand cea de-a doua componenta. Un toboggan pe care-l vor adora cei mici. Comanda-l de aici.

 

casuta-pentru-copii-smoby-pretty-1

Casuta pentru copii Smoby Pretty

Casuta pentru copii Smoby Pretty este iedeala pentru distractia celor mici. Aceasta este robusta, fiind realizata din plastic rezistent si ofera copiilor posibilitatea de a intra in universul povestilor. Astfel, copiii vor putea petrece timpul in aer liber alaturi de prieteni, dezvoltand abilitati excelente de comunicare. Casuta Smoby Pretty cu are un design atractiv, se asambleaza usor si este foarte rezistenta. Aceasta este prevazuta cu acoperis ce imitata tigla si pereti dubli realizati din plastic de inalta calitate, un material rezistent la vant, intemperii sau raze UV. De asemenea, casuta include o usa si doua ferestre cu obloane glisante, componentele fiind prevazute cu margini rotunjite, pentru protectia micutilor in timpul jocului. Comanda casuta pentru copii de la Smoby de aici.

 

jucarie-camion-blackdecker-smoby

Jucarie Camion Black&Decker Smoby

Jucaria Camion Black&Decker Smoby este realizata din plastic de cea mai buna calitate si imita modelul unui camion real. Jucaria poate extinde imaginatia micutilor si ofera o multitudine de variante de constructie, datorita celor 60 de accesorii incluse, precum suruburi, piulite, roti, surubelnita, trusa de scule cu maner de transport, cheie, componente stivuibile si instructiuni pentru construirea camionului. O jucarie care contribuie la dezvoltarea abilitatilor practice. Comanda jucaria de la Smoby de aici.

 

jucarie-masa-de-lucru-blackdecker-smoby

Jucarie Masa de lucru Black&Decker Smoby

Masa de lucru Black&Decker Smoby reprezinta cadoul ideal pentru micutii ingineri constructori. Aceasta este prevazuta cu roti si maner ergonomic si poate fi utilizata ca masa de lucru sau ca si carucior pentru transport. Masa de lucru Black&Decker ofera micilor exploratori multe oportunitati de distractie si este echipata complet cu trusa de scule ce contine 18 unelte si accesorii, precum cheie, surubelnita, cheie tubulara, menghina de banc, benzi DIY, suruburi si piulite. Aceasta reprezinta o idee inedita de cadou pentru cei mici, fiind ideala pentru joaca distractiva si creativa prin multitudinea de accesorii incluse. Comanda jucaria de la Smoby de aici.

Nu uita! Pentru intrebari referitoare la produsele mai sus prezentate ne gasesti atat in showroomul Yalco din Soseaua Pipera nr. 48, cat si la telefon/ e-mail in sectiunea Contact.