Casa si Gradina

Gustari delicioase si mai sanatoase cu Chopper-ul Fest Integra 550W

De Diana Popescu la 18-04-2019

trim%20

Cum alegi un tocator bun pentru legume si fructe? Si de ce Chopper Fest Integra 550W  este un produs inovativ care nu trebuie sa iti lipseasca din bucatatrie?

Alimentatia echilibrata este recomandata intotdeauna pentru a avea un regim de viata sanatos. De la acest deziderat am plecat cand ne-am gandit sa imbogatim portofoliu Yalco cu Chopper Fest Integra 550W.


Cum alegi un tocator bun pentru legume si fructe? Si de ce 
Chopper Fest Integra 550W  este un produs inovativ care nu trebuie sa iti lipseasca din bucatatrie?
Alimentatia echilibrata este recomandata intotdeauna pentru a avea un regim de viata sanatos. De la acest deziderat am plecat cand ne-am gandit sa imbogatim portofoliu Yalco cu Chopper Fest Integra 550W.

Legumele si fructele sunt foarte importante pentru sistemul imunitar, constituind surse recunoscute de vitamine si minerale pretioase, iar includerea acestora in tocanite, salate, aperitive sau smoothie (suc de fructe sau legume cu pulpa) este de preferat mai ales toamna si iarna pentru a tine racelile cat mai departe.

Chopper Fest Integra 550W suplineste in mare parte functiile unei razatoare, permitand faramitarea, tocarea si felierea majoritatii tipurilor de legume, usurandu-va munca si mai ales scuratnd timpul de preparare. Utilizarea Chopper Fest Integra 550W este extrem de facila si comoda, avand in vedere ca pot fi adaugate ingrediente solide sau lichide in timpul utilizarii.

Untitled-4    81

Ce trebuie sa luam in considerare cand alegem un tocator de legume automat sau un chopper cum este Chopperul Fest Integra 550W?

       1. Functionalitatea 
       Evident ca timpul razatoarelor manuale sau a chopperelor manuale a cam trecut. Asadar este momentul tocatoarelor electrice sau automate. Inovatiile in acest domeniu sunt menite sa ne inlesneasca si sa faciliteze cele mai pretentioase nevoi sau dorinte.
       2. Puterea motorului
       Motorul de 500 W ofera un randament bun la feliere si portionare, atat pentru fructe, legume, dar si pentru gheata (cele mai multe choppere de piata nu sunt recomandate pentru maruntirea ghetii).
       3. Rezistenta sau fiabilitate
       Un chopper trebuie sa fie rezistent pentru a garanta o utilizare fiabila. Aici ne referim in special la doua aspecte: cat de sigur in intrebuintare este aparatul si cat de mult rezista in folosinta (durabilitatea). Toate cutitele dispozitivelor trebuie sa fie confectionate din metal de calitate, rezistent la rugina si usor de intretinut
       Lamele din otel inoxidabil de inalta calitate ale Chopper-ului Fest Integra 550W ofera un randamentul bun la taiere si rezistenta de lunga durata. Pe langa aceste avantaje, inoxul poate fi si igienizat usor, curatandu-se fara probleme chiar si in masina de spalat vase.
      4. Viteza de taiere
      Functionalitatea reprezinta atuul principlal la Chopper Fest Integra 550W. Suma optiunilor si sistemelor suplimentare incorporate fac din tocatorul Fest Integra un produs inovativ. Functia de reglaj de viteza este esentiala, permitand maruntirea preferentiala a diferitelor tipuri de legume si fructe in functie de textura, consistenta si scop. Poti marunti legume si fructe pana la paste oferind celebrele smoothie oricand este nevoie in numai cateva minute.
      5. Siguranta in utilizare
      Sistemele de siguranta garanteaza o folosire lipsita de riscuri si impiedica miscarea cutitelor fara o etansare corespunzatoare a compartimentului de tocare.
      6. Pretul 
       Pretul reprezinta o componenta importanta pe care o luam in calcul cand facem o achiztie, dar cand produsul achitionat incorporeaza mai multe produse intr-unul singur are rol de mixer, taietor, blender, cand ne poate oferi o bautura snatoasa pentru micul dejun sau baza preparatelor de pranz atunci 119 lei reprezinta o investie nesemnificativa in sanatatea noastra.

 

 

Prezentandu-va acest set de criterii de selectie, credem noi ca va fi extrem de usor sa decideti ca Chopper Fest Integra 550W isi merita locul in bucataria dumneavoastra.

Chopper Fest Integra 550W  - detalii produs

Descoperiti si bucurati-va de avantajele de unicului chopper cu orificiu pentru scurgere a lichidului in timpul functionarii.

Chopper-ul Fest Integra cu capacitatea de 500ml,  are o putere de 550W, orificiu de scurgere a lichidului in timpul functionarii, 3 lame duble din otel inxidabil de inalta calitate si sistem de inchidere.

Aparatul permite adaugarea de lichide fara a opri chopperul datorita capacului prevazut cu orificiu.

Componetele fiind detasabile, este foarte usor de curatat.

Se pot spala in siguranta la masina de spalat vase ( cu exceptia comenteleor electrice ).

 

Caracteristici:

550W;

500 ml;

2 viteze

3 seturi de lame duble din otel inoxidabil;

sistem de inchidere;

capac prevazut cu orificiu pentru turnare directa;  

componentele neelectrice se pot spala la masina de spalat vase.