Casa si Gradina

Gradina ta trebuie sa fie oaza ta de linste si relaxare: Cum sa iti imbunatatesti locul de servit cafeaua

De Mihai Voicila la 22-03-2022

pexels-olga-lioncat-7245429

O masa cu 2 scaune cateodata nu este suficient. Locul de servit cafeaua sau de petrecut intr-o seara calduroasa cu prietenii trebuie sa arate altfel!

La Yalco gasesti o gama variata de seturi de mobilier perfecte pentru tine si la un pret accesibil.

Iata si cateva recomandari din partea mea:

set-mobilier-gradina-graphite-keter-alabama
Setul de mobilier gradina graphite Keter Alabama este o solutie universala pentru gradina sau terasa, fiind potrivit pentru petrecerile organizate in gradina sau pe terasa, cat si pentru relaxare. Mobilierul de gradina Alabama are un design atractiv, modern, sub forma de impletitura de ratan. Setul este alcatuit din: 2 fotolii, o canapea pentru 2 persoane, o masuta si perne pentru sezut. Acesta este fabricat din polipropilena, sub forma unei impletituri, ce seamana cu ratanul natural impletit, cu suprafata usor rotunjita.

Spre deosebire de materialul natural, polipropilena este mult mai rezistenta impotriva razelor UV si intemperiilor, precum ploaia, umiditatea si zapada.

Cu singuranta ti-am starnit interesul, asadar setul te asteapta aici.

set-mobilier-gradina-graphite-keter-salemo
Setul mobilier gradina graphite Keter Salemo are aceleasi caracteristici precum setul anterior, insa se diferentiaza prin masuta care poate servi si pentru depozitare.

Este usor de asamblat, include 4 perne 54/50 cm, grosime 6 cm si foarte rezistent la razele UV.

Dimensiuni (L x l x h) (cm):
• fotoliu ( x 2): 74 x 67 x 76;
• canapea: 133 x 67 x 76;
• masa: 76 x 56 x 42.

Pentru mai multe detalii te asteptam aici.

set-mobilier-gradina-cappuccino-keter-moorea

Setul de mobilier gradina cappuccino Keter Moorea este potrivit atat pentru gradina, terasa, cat si pentru interior. Este fabricat din polipropilena, un material plastic cu durabilitate ridicata si rezistent la raze UV si intemperii, ceea ce protejeaza culorile acestuia.

Setul de mobilier gradina cappuccino Keter Moorea este alcatuit din: un scaun, tip fotoliu, o canapea pentru trei persoane, un scaun tip taburet, o masuta patrata ce poate fi utilizata si ca scaun extra, perne pentru sezut si pentru spatar. Il gasesti chiar aici.

De primavara devreme, pana toamna tarziu, iti oferim toate motivele sa petreci cu placere momente de relaxare in gradina, pe terasa sau pe balcon.

Creeaza-ti locul de relaxare in care poti sa savurezi in liniste o cafea sau o limonada, chiar si o bere, unde poti sa porti o discutie relaxanta, sa citesti o carte sau pur si simplu sa te bronzezi.

Nu uita ca te asteptam si in showroomul Yalco din Soseaua Pipera nr. 48, unde te vor intampina consultantii nostri!