Casa si Gradina

Gaseste cu usurinta aeroterma potrivita locuintei tale!

De Mihai Voicila la 16-11-2022

Vremea din ce in ce mai rece nu trebuie sa te ingrijoreze. Bucura-te in continuare de ceea ce conteaza cu adevarat pentru tine si lasa caldura din casa in seama noilor aeroterme de la Yalco.

Datorita tehnologiilor de ultima generatie, aerotermele pe care ti le vom prezenta sunt eficiente, economice si foarte sigure.

aeroterma-blackdecker-cu-2-trepte-de-incalzire-2000-w (1)aeroterma-blackdecker-cu-2-trepte-de-incalzire-2000-w

Aeroterma Black+Decker cu 2 trepte de incalzire 2000 W

Aeroterma Black+Decker cu 2 trepte de incalzire 2000 W se adapteaza usor oricarui spatiu si poate fi amplasata direct pe podea, pe birou sau pe masa. Aceasta nu face zgomot, este eficienta si face fata cu brio incaperilor de pana la 15 m². Aeroterma Black+Decker este prevazuta cu termostat ajustabil pentru selectarea nivelului de incalzire dorit, precum si cu functie de ventilatie pentru improspatarea aerului din camera.

Datorita designului versatil si a dimensiunilor compacte, aeroterma Black+Decker poate fi asezata oriunde, atat in pozitie verticala, cat si in pozitie orizontala. Comanda aeroterma Black+Decker cu 2 trepte de incalzire 2000 W de aici.

aeroterma-ceramica-de-perete-pentru-baie-blackdecker-2000w-1aeroterma-ceramica-de-perete-pentru-baie-blackdecker-2000w (1)

Aeroterma ceramica de perete pentru baie Black+Decker 2000W

Aeroterma ceramica Black+Decker cu ecran modern cu LED incorporat este o solutie ingenioasa de incalzire a baii. Gratie designului ultramodern, aeroterma genereaza caldura intr-un mod foarte rapid si sigur. Aceasta este prevazuta cu protectie IP X2 impotriva umiditatii si poate fi montata pe perete pentru economisirea spatiului. Dispune de 2 trepte de incalzire, de 1000 W si 2000 W si termostat electric ce poate programa perioadele optime de functionare. De asemenea, include functia ventilatie pentru improspatarea incaperii si un cronometru programabil pana la 12 ore pentru pastrarea unui ambient cald, astfel incat sa poti seta timpul de functionare dorit.

Aspectul elegant si modern al aerotermei cu finisaje lucioase este rezistent la temperaturile inalte si se integreaza cu usurinta in orice decor. Mai multe detalii despre aceasta aeroterma gasesti aici.

aeroterma-de-perete-blackdecker-1800-w-1aeroterma-de-perete-blackdecker-1800-w (1)-1

Aeroterma de perete Black+Decker 1800 W

Aeroterma de perete Black+Decker are o putere de 1800 W si genereaza eficient caldura gratie functiilor sale, astfel incat te poti bucura de confort in zilele racoroase de iarna. Aceasta este prevazuta cu protectie IP X4 impotriva umiditatii, fiind ideala pentru incalzirea bailor.
Aeroterma este dotata cu panou digital iluminat pentru afisarea temperaturii mediului.

Designul slim permite montarea aparatului pe perete, insa poate fi pozitionat si pe podea sau chiar pe birou, datorita picioruselor de sprijin incluse. Comanda aceasta aeroterma moderna si eficienta de aici.

aeroterma-blackdecker-2000-w-1aeroterma-blackdecker-2000-w (1)-1

Aeroterma Black+Decker 2000 W

Bucura-te de confort si caldura oricand ai nevoie de cateva grade in plus. Cu ajutorul aerotermei de la Black+Decker grijile tale legate de caldura din casa vor disparea. Datorita celor 2 trepte de caldura, dar si a termostatului poti decide care este temperatura pe care o doresti in camera. Aceasta aeroterma este simplu de utilizat, iar datorita dimensiunilor sale, este si simplu de manevrat. Nu este zgomotoasa, prin urmare, o poti lasa si noaptea pornita fara sa te deranjeze. Are un design modern si un aspect placut de care te vei bucura in timp ce te incalzesti.

Comanda aeroterma de la Black+Decker de 2000W de aici.

aeroterma-blackdecker-2000-w (2)aeroterma-blackdecker-2000-w (3)

Aeroterma pentru baie Black+Decker 2000 W

Aeroterma Black+Decker este potrivita pentru incalzirea bailor de pana la 15 m², fiind prevazuta cu IP21 protectie impotriva umiditatii. Aparatul functioneaza cu 2 trepte de incalzire, respectiv 1000 W si 2000 W, include termostat ajustabil pentru gestionarea temperaturii, precum si functia de ventilatie pentru improspatarea incaperii.

Este prevazuta cu protectie la supraincalzire, astfel incat, in cazul in care aeroterma se supraincalzeste, aceasta va opri functionarea aparatului. Vezi mai multe detalii aici.

aeroterma-ceramica-blackdecker-2000-w-1aeroterma-ceramica-blackdecker-2000-w (1)

Aeroterma ceramica Black+Decker 2000 W

Aeroterma ceramica Black+Decker 2000 W este solutia ideala pentru incalzirea incaperilor fara risipa de resurse sau energie. Aceasta este prevazuta cu element de incalzire ceramic PTC care ofera o durata lunga de functionare a aparatului si care poate incalzi eficient o incapere de pana la 20 m². Functia de oscilatie raspandeste caldura in intreaga incapere, iar placile ceramice interne mentin o temperatura constanta. Silentioasa, cu design modern si compact, aeroterma este dotata cu filtru de praf detasabil, pentru un aer mai curat si o durata de viata mai lunga a aparatului.

Cumpara aeroterma de la Black+Decker de aici.

Nu uita! Pentru intrebari referitoare la produsele mai sus prezentate ne gasesti atat in showroomul Yalco din Soseaua Pipera nr. 48, cat si la telefon/ e-mail in sectiunea Contact.