Casa si Gradina

Fiarele si statiile de calcat care iti fac viata mai usoara!

De Mihai Voicila la 02-11-2022

Fiarele de calcat si statiile de calcat sunt electrocasnicele care te ajuta sa afisezi permanent o imagine ingrijita, ordonata, ireprosabila am putea spune. O persoana care isi ingrijeste hainele castiga mult mai repede increderea celorlalti, spre deosebire de persoanele care nu pun accent pe imaginea lor. Pur si simplu, prima impresie este creionata de aspectul exterior. Iar un aspect ingrijit va spune mult despre persoana in cauza. Desigur, regula nu este general valabila. Sunt persoane care considera calcatul hainelor o pierdere de vreme, insa sunt extraordinare. Insa ca sunt extraordinare nu vor stii decat cei apropiati. Ceilalti, vor ramane cu prima impresie.

Din acest motiv, modul in care iti prezinti hainele este foarte important. Sa fie mereu curate si calcite tine de respectul acordat tie, dar si celorlalti.
Statiile de calcat sunt electrocasnice care au acelasi scop, sa indeparteze cutele de pe haine, singura diferenta fiind de capacitatea rezervorului si performantele avute. Iar acestea sunt criterii care au facut si fac din ce in ce mai multe gospodine sa-si achizitioneze o statie de calcat.
Indiferent de tipul aparatului de calcat, rezultatele trebuie sa fie aceleasi: haine impecabile.

Mai jos, am pregatit o lista cu 6 aparate de calcat, foarte eficiente, care vor face ca sesiunile de calcat sa devina usoare precum o joaca de copii.

fier-de-calcat-negru-blackdecker-2600-w

Fier de calcat negru Black+Decker 2600 W

Fierul de calcat Black+Decker este un aparat puternic, iar cei 2600 w confirma acest lucru. Cutele hainelor sunt indepartate cu usurinta, fiind nevoie de o singura trecere peste suprafata materialului. Asta presupune mai putin efort, mai multa eficienta, timp redus alocat acestei activitati si mai mult timp petrecut cu familia. Rezervorul are o capacitate de 330 ml, iar fluxul de aburi este puternic. Fierul de calcat are un maner ergonomic, adica este realizat astfel incat sa poata fi tinut cu usuriunta in mana, este simplu de manevrat si utilizat. Datorita termostatului reglabil si a sistemului de oprire automata in cazul in care nu il folosesti mai mult de 30 de secunde , acest fier de calcat este unul dintre aparatele care transforma obositoarele treburi casnice in adevarate sesiuni de relaxare.

Mai mult, poti imbina utilul cu placutul, pentru ca in timp ce calci hainele familiei cu acest fier, poti asculta o carte audio, un webinar, un curs sau o emisiune. Parca suna altfel acum aceasta treaba, nu-i asa? Mai multe detalii despre acest produs marca Black+Decker gasesti aici.

statie-de-calcat-negru-blackdecker-2400-w-bxss2400e

Statie de calcat negru Black+Decker 2400 W - BXSS2400E

Din momentul in care vei folosi pentru prima data aceasta statie de calcat, viata ti se va schimba. In bine. Deoarece calcatul hainelor va deveni una dintre cele mai simple sarcini. Cu un design foarte atent realizat, o putere de 2400 W si caracteristici de-a dreptul uimitoare, statia de calcat de la Black+Decker reprezinta o achizitie pentru care tu si familia ta o veti adora. Datorita unui recipient generos de umplere, de 2 L, nu mai este nevoie sa stai cu sticla de apa langa tine pentru a umple tot timpul rezervorul. Aceasta capacitate permite sesiuni lungi de calcare cu o singura umplere. Alte calitati care recomanda acest produs sunt reprezentate de varful subtire al fierului care iti permite sa indrepti chiar si cutele inaccesibile, greutatea redusa a acestuia, prin urmare, il poti manevra cu usurinta si manerul ergonomic care pare ca este special realizat pentru mana ta.

Gratie jetului puternic de aburi, poti indrepta cu usurinta cutele de pe perdele, draperii, materiale sensibile precum cel al rochiilor sau costumelor. Statia de calcat de la Black+Decker iti permite rezultate profesionale chiar la tine acasa. Il gasesti aici.

statie-de-calcat-negru-blackdecker-2400-w

Statie de calcat negru Black+Decker 2400 W

Daca hainele pe care trebuie sa le calci iti dau batai de cap, de acum nu mai ai nicio scuza. Pentru ca statia de calcat de la Black+Decker este ajutorul tau de nadejde pentru haine impecabile, la dunga. Datorita caracteristicilor sale performante, timpul pe care il vei acorda acestei activitati se va injumatati. Iar asta nu e tot. Cu un design foarte elegant si o forma robusta, statia de calcat nu va mai reprezenta un aparat pe care vei dori sa-l ascuzi de ochii curiosilor. Ba chiar vei dori sa-l lasi la vedere pentru a primi aprecieri din partea tututor pentru achizitia facut. Ei bine, daca aceste treburi casnice, mari consumatoare de timp, pot fi simplificate, de ce sa ramai la vechile aparate? Incearca aceasta statie de calcat performanta si vei vedea rezultate uimitoare inca de la prima utilizare.

Te vei intreba cum de nu ai descoperit-o mai devreme, pentru ca ai fi salvat foarte mult timp pentru lucrurile care conteaza cu adevarat in viata ta. Comanda statia de calcat de aici.

fier-de-calcat-alb-blackdecker-2800-w

Fier de calcat alb Black+Decker 2800 W

Cauti un fier de calcat foarte bun, dar care sa nu destabilizeze bugetul familiei? Ei bine, l-ai gasit. Cu acest fier de calcat, hainele tale isi vor recapata frumusetea, iar tu vei castiga zambetele tuturor. Usor, compact, puternic si foarte eficient in ceea ce trebuie sa faca, fierul de calcat de la Black+Decker promite rezultate exceptionale chiar si pe cele mai dificile materiale si tesaturi. Iar daca nu esti convinsa, atunci cei 2800 W iti vor demonstra de ce eficienta reprezinta punctul sau forte. Cu ce vine in plus acest aparat? Cu functia ECO. Adica vei economisi energie electrica si apa, fara a compromite insa rezultatele finale. Acest fier este unul dintre cele mai bune aparate pe care trebuie sa le ai in casa.

Nu numai ca hainele tale vor arata impecabil, dar te vei bucura de timp castigat pe care il poti transforma in momente de neuitat. Pentru mai multe detalii si comanda, click aici.

fier-de-calcat-albastru-blackdecker-2200-w

Fier de calcat albastru Black+Decker 2200 W

Daca ai nevoie de un fier de calcat compact si eficient care sa inlature cu precizie cutele de pe haine, fierul de calca de la Black+Decker este solutia perfecta pentru tine. Cu un design placut si o culoare de albastru linistitor, calcatul hainelor va capata o alta dimensiune. Iar tu vei incepe sa te bucuri de momentele in care ai grija de hainele familiei.

Manerul este ergonomic, prin urmare, il vei manevra usor si sigur pe toate materialele, chiar si pe cele mai pretentioase. Un fier usor, puternic, ale carui functii performante le vei aprecia. Scapa de povara gramezilor de haine sifonate cu acest fier de calcat de la Black+Decker, pe care-l gasesti chiar aici.

aparat-de-calcat-vertical-cu-abur-blackdecker-1600-w

Aparat de calcat vertical cu abur Black+Decker 1600 W

Testurile inchise la culoare, dar si cele voluminoase, cer o ingrijire speciala. Probabil stii ca pe hainele inchise raman acele urme lucioase, prin urmare, folosesti tot felul de tesaturi peste hainele pe care vrei sa le calci, pentru a impiedica acest lucru. Ei bine, acum nu mai este nevoie sa faci asta, pentru ca aparatul de calcat vertical de la Black+Decker iti permite calcare usoara si eficienta. Si fara urme lucioase. Tot ce trebuie sa faci este sa apropii aparatul de material si vei vedea cum acesta se netezeste si capata un aspect superb. La fel si in cazul perdelelor si draperiilor. Este complicat sa le calci si stii foarte bine acest lucru.

Nu mai bine le asezi la fereastra si indrepti cutele cu acest aparat? Este atat de simplu! Nu mai stai cu teama ca ai putea sa le lipesti sau ca vei lasa portiuni necalcate. Fiind mic si compact, poti lua acest aparat de calcat cu tine in calatorii. Incape in orice bagaj, prin urmare, permite-ti sa arati tot timpul fara cusur. Comanda-l de aici.

Nu uita! Pentru intrebari referitoare la produsele mai sus prezentate ne gasesti atat in showroomul Yalco din Soseaua Pipera nr. 48, cat si la telefon/ e-mail in sectiunea Contact.